Universum

Universum · 12. december 2023
Een alles is energie...
Universum · 20. april 2023
Een stukje van hoe de wereld in elkaar zit en waarom jij je eigen ouders kiest.

Universum · 04. april 2023
Ben jij je bewust van wat je uitspreekt?
Universum · 31. maart 2023
Je ziel brengt jouw altijd naar het pad dat jij hoort te leven.

Universum · 31. maart 2023
Goed vs. niet goed
Universum · 03. februari 2023
Het gaat niet alleen om het leren van de les, het gaat om het weten. Weten van jezelf waarom jij doet wat je doet, zegt wat je zegt en reageert hoe je reageert. Weten dat je zelf creëert en dus ook weet waarom je heb gecreëerd wat je leven was/is.

Universum · 29. januari 2023
Tijd is iets wat is bedacht.. Ik zal je uitleggen wat het altijd eeuwige hier en nu moment is..
Universum · 16. december 2022
Wat is eigenlijk goed en slecht?.. goed en slecht is in jezelf naar je zelf kijken. Je bent niet perse goed of perse slecht omdat je iets goeds of iets slechts doet. Het is dus niet zo dat als je iets goed doet, je een goed mens bent of als je iets slecht doet, je een slecht mens bent.

Universum · 13. december 2022
Alles wat je nu mee maakt is om je voor te bereiden op je toekomst. Vaak wordt vergeten dat er lessen te leren zijn en ziet iemand alleen het negatieve in een situatie.
Universum · 24. november 2022
Tijdlijn springen is dat je naar elke tijdlijn kan gaan waar je maar wilt. Het houdt in dat jij op de tijdlijn gaat leven in welke realiteit je wilt zijn. Je geloofsovertuigingen en gedachten hebben alles met tijdlijn springen te maken. Je hebt tijdlijnen van je hele leven en je kan zelf beslissen op welke tijdlijn je leeft.

Meer weergeven