Gezondheidsdrankjes

Kombucha

Kombucha is een gefermenteerd drankje dat vele gezondheidsvoordelen heeft.

Zo verbetert Kombucha de spijsvertering, heeft goede probiotische bacteriën, vitaminen en mineralen, het geeft je immuunsysteem een boost,  verstevigd de botten en het kraakbeen, heeft antibiotische eigenschappen, heeft een reinigende + ontgiftende werking (is ook goed bij detoxen), werkt ontstekingsremmend en heeft een antibacteriële werking.

Ook kun je met Kombucha je gezicht reinigen wanneer je een onzuivere huid hebt.

 

Goed gefermenteerde Kombucha bevat geen conserveringsmiddelen en staat dus buiten de koelkast.

Jamu 

Jamu is een traditioneel medicijn. 

Het is een kruidengeneesmiddel gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals, gember, kurkuma, kokoswater, citroen, olijfolie, peper en honing of agave siroop, planten, bloemen, en bladeren. Ook kun je vers fruit toevoegen aan het drankje, maar dit is niet noodzakelijk voor de geneeskracht. 

De samenstelling van het drankje is afhankelijk voor welke aandoening het wordt gebruikt. 

 

Jamu zorgt voor gezonde botten/gewrichten, werkt ontstekingsremmend gaat ouderdomsziekten tegen, verlaagd het cholesterol, verlaagd je hoge bloeddruk en het verkleint de kans op hartaanval, diabetes, beroertes en reuma.

 

Jamu kan gebruikt worden als een dagelijks gezondheidsshotje.

 

De kracht van de Lelie

Lelies zijn geneeskrachtige planten en worden ook veelal wel gebruikt bij vrouwenkwalen.

van lelies kun je verschillende dingen maken zoals leliewater of lelie olie.

 

Leliewater kun je gebruiken bij ontstekingen (bijvoorbeeld ontstekingen in de darmen), een onzuivere huid en of huiduitslag.

  

Tijmwater

Tijmwater helpt bij verkoudheid , holte ontstekingen, hoest en overmatig slijm. Tijm kan dus worden gebruikt bij infecties. Ook kunnen schimmels niet goed tegen tijm. Tijm stimuleert het lichaam om op een natuurlijke manier bacteriën op te ruimen uit het lichaam.  

Ook helpt tijmwater bij winderigheid, diarree, krampen, parasieten/wormen en bevorderd de bloeddoorstroming.

Tijmwater ontgift en desinfecteert.

 

Hoestsiroop van tijm

Deze hoestsiroop is gemaakt op basis van biologisch honing van de imker i.p.v. suikerwater. 

 

Maanwater

Maanwater wordt gemaakt met de kracht van de volle maan. je kan intenties uitspreken in maanwater. maanwater kun je drinken, je huis mee reinigen, je planten water mee geven of besproeien, een scheutje van in je was doen om je kleding energetisch te cleansen, koffie/thee mee maken, limonade, toevoegen aan je smoothies of je kristallen mee reinigen. Kortom je kan er van alles mee en je kan maanwater maken met welke intentie je dan ook maar wilt. intentie om te healen, cleansen, rustiger te worden, abundance, eigenwaarde, gezondheid en meer.

 

 

Voor meer info mail: info@wakkertje.com

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'