Lichamelijke klachten

Wanneer je lichaam pijn of klachten aangeeft is dat omdat je lichaam je duidelijk wil maken dat je gezonder moet leven of dat er een slechte gewoonte is dat er veranderd moet worden. Er is in ieder geval iets in het lichaam dat anders moet.

 

Meestal gaat iemand met klachten of pijn naar een dokter en krijgen ze medicatie om deze symptomen te onderdrukken, waardoor de klachten of pijnen verder uitbreiden in het lichaam en je daar het volgende pilletje voor krijgt. 

Zo houdt je een cirkel in stand, wat begon met iets kleins en zich steeds verder en verder uitbreid om dat  de kern niet word aangepakt en de kern zit in jou.. 

 

Je lichaam vertelt je in eerste instantie dat je iets doet wat niet goed is, dus te weinig rust, te weinig beweging, ongezond eten, stress, trauma’s, het kan van alles zijn, aan jou om eerst naar je zelf te kijken en erachter te komen wat je lichaam van jou nodig heeft voordat je het onderdrukt met medicatie. 

 

Alcohol en drugs vallen ook onder (onderdrukkende middelen).

 

Gespiegeld universum

De een is boos/ machteloos/ geïrriteerd de ander neemt het over (spiegelt het dus terug) en meestal wordt het gespiegeld gedrag niet gezien, maar als je dus terug spiegelt en kijkt naar het gevoel wat je op dat moment hebt, dat is dus het gevoel wat de ander op dat moment voelt, dan begrijp je wat er eigenlijk gebeurt en zo beter kan begrijpen waarom het gebeurt. Waarom triggert het? Dan heb je kans om het patroon te doorbreken en er bewust van te worden/zijn en  creëer je de kans om anders met een situatie om te gaan. 

Dit heet in feite 'healen'

 

En ja, er is wel iets in jou getriggerd waar je zelf ook naar moet kijken, want je triggert in principe elkaar, maar je snapt dan wel precies wat de ander voelt op dat moment en zo kan er anders naar de situatie worden gekeken. En het is oké om dit te voelen; dan stel je je de vraag: waar komt het vandaan? Dit heet de liefdevolle benadering

 

Wanneer beiden bewust zijn van het gevoel en dat de ander dus precies hetzelfde voelt op dat moment wat jij voelt. Het kan ook vice versa zijn; dat jij op dat moment word gespiegeld, dan is het er bewust van worden waar het precies is gestart.

 

Je bent een ziel

 1. Je bent een spiritueel wezen.
 2. Je bent niet je lichaam, je leeft in dat lichaam, dus zorg er goed voor.
 3. Je lichaam is een moleculaire structuur, vol energie en trillingen.
 4. Je brein is een elektronisch schakelstation.
 5. Je kunt de positieve cellen in je hersenen activeren.
 6. Je kunt jezelf opladen met dankbaarheid. hoe positiever je tegen jezelf praat, hoe gezonder je cellen zullen zijn.
 7. Ik trek naar me toe wat in harmonie is met mij.
 8. Concentreer je op het goede. Waar je focus ligt, zal groeien.
 9. Je trekt aan waar je focus op ligt.
 10. Zie je verlangen in je leven komen door gewoon te ontspannen en dankbaar te zijn voor al het goede dat in je leven al is.
 11. Alleen het diepe gevoel van dankbaarheid.
 12. Je kunt verschuiven wat je wilt.
 13. Je creëert je eigen wereld.
 14. Je bent wat je denkt en wat je denkt zal je realiteit worden/zijn.

Het meisje

Ben ik wie ik ben, is het waar?

Voel ik wat ik voel en zie ik wat ik zie?

Ik weet dat het waar is en ergens ook onwerkelijk. De realiteit waarin wij leven is niet de realiteit, maar wat is dat nog echt en wat is waar. 

Ik ben niet eens wie ik dacht dat ik was. 

Ben ik het meisje, die stil en rustig was, ben ik het meisje die niet durfde te spreken, ben ik het meisje die door alles in haar leven is gegaan, de vrouw die ik geworden ben, van het kleine stille meisje, het meisje die bang was en zich alleen voelde, het meisje dat het gevoel had altijd anders te zijn dan de rest, het meisje dat zich het liefst terug trok. 

Maar ook het meisje die niet tegen onrecht kon, het meisje dat er voor anderen wou zijn, het meisje die sterk is, maar ook die niet wist wat het was om van haar zelf te houden. 

Wie ben ik eigenlijk, zoveel dingen waar ik niets vanaf wist en wat nu allemaal naar boven komt. 

De vrouw die terug kijkt op het meisje van toen, de vrouw die haar hele leven nu vanuit een ander perspectief ziet. 

Zoveel dingen die binnenkomen. 

Zoveel dingen die ik begrijp en eindelijk ga begrijpen. Zoveel wat nu op zijn plek valt. 

Het is raar, maar het is mijn werkelijkheid. 

Het is waar, ik ben wie ik ben, maar niet degene die ik dacht dat ik was.

 

De wereld

 1. De wereld is net als een mens.
 2. Een mens blijft zijn lessen herhalen net zolang tot hij het heeft geleerd.
 3. De wereld geschiedenis blijft zichzelf herhalen (ja in andere vormen, maar dezelfde les) net zo lang tot de mensen de les eruit leren. 
 4. Bij een mens gaat het om de liefde naar jezelf, in de wereld gaat het om de liefde voor de wereld en naar elkaar. 
 5. Het verhogen van de vibratie, grenzen stellen naar de rotte appels in de wereld. 
 6. Je kan het zien als je eigen leven maar dan grootschalig, als je het snapt van jezelf, waarom jij hier bent (dus als je snapt dat je eerst van jezelf moet houden) snap je ook welk puzzelstukje jij in de wereld bent. Het begint bij je zelf voor een betere wereld. Zie het groter plaatje.
 7. Leer eerst je eigen grenzen zetten.

Niets is wat het lijkt

 1. Je creëert je eigen werkelijkheid met je gedachten.
 2. Je ziet wat je wil zien en waar jij je op focust groeit.
 3. Wanneer je lichaam hier een gevoel van pijn bij geeft, dan betekent dit dat je het geheel plaatje niet ziet en dat je focust op potentie.
 4. Wanneer je iets voelt is het voor jou om naar te kijken wat dit gevoel jou probeert te vertellen.
 5. Wanneer het pijn doet is het dat er iets moet veranderen in jou en is er een groter plaatje van de werkelijkheid. vaak willen mensen niet naar dit gevoel kijken en gaan zij zichzelf afleiden of het gevoel in zichzelf goed praten.
 6. Volg altijd je gevoel, het is een leidraad van wat juist en niet juist is voor jou op dat moment en een leidraad dat je in jezelf moet gaan kijken wat dit precies in houdt.

Aanpassen

Conditionering begint al vroeg

Ons hele leven wordt ons geleerd om ons aan te passen. Het begint al in de schoolbanken en in de kerken.

Waarom, zodat je kan meedraaien in een systeem. Je moet je gedragen, je mag dit niet zeggen, je moet stil zijn anders raak je iemand anders.. je hele leven wordt je geleerd om jezelf in te houden en tegen de tijd dat je volwassen bent, ben je niet meer jezelf. 

Je zegt niet wat je wil zeggen, je uit niks en je past je aan aan anderen. 

Het is aan jou om alles wat je is aangeleerd, om dat weer af te leren en eens te gaan luisteren naar jezelf! Je zelf te gaan uiten in wat jij nodig bent ipv je aan te passen en te denken wat iemand anders nodig vindt.

 

Innerlijk kind

Leer dat jij eerst komt en dat jouw gevoelens en behoeften belangrijk zijn! Wees jezelf ipv je aan te passen en degene die jou matcht wanneer jij je niet aanpast en wanneer jij je behoeften aangeeft, dat zijn de mensen die in je leven horen. 

Iedereen zou dit voor zichzelf moeten doen, jezelf eerst kiezen en je uiten. Een nee zeggen omdat jij iets niet wil ipv een ja omdat je een ander daar een plezier mee doet! Stop met jezelf wegcijferen en belangrijker leer je kinderen te uiten, dat hun gevoelens en behoeften belangrijk zijn! Leer ze te zeggen, dit wil ik niet en dit voelt kut of juist fijn, leer ze dat huilen oke is en dat je uiten goed is, leer ze om zichzelf niet meer aan te passen aan anderen hun behoeften, maar leer ze te kiezen voor hunzelf. Begin daarom bij jezelf door jezelf te kiezen en te uiten.

 

Word niet de ander

Wanneer iemand je pijn doet of je niet respectvol behandeld, is dat om daar iets uit te leren. 

De kunst is om de les te leren en een betere versie van jezelf te worden.

Het is niet de bedoeling om het gedrag van degene die jou pijn heeft gedaan over te nemen om het af te reageren op de wereld.

Wordt niet bitter en koud door hoe andere mensen met jou omgaan en jou hebben behandeld, maar blijf liefdevol met compassie en leer je grenzen aangeven. 

Je kan mensen niet veranderen, je kan alleen mensen loslaten die niet respectvol zijn en of over je grenzen heen gaan. Blijf respectvol naar jezelf. Als je loyaal bent naar iemand die jouw loyaliteit misbruikt, dan ben je niet loyaal, dat is een gebrek aan eigenwaarde.

 

Alles gebeurt voor mij

Dit gebeurt omdat jij moet weten en uitspreken hoe mensen met jou om moeten gaan.

Het is een terug komend patroon, dat mensen dingen zeggen en het vervolgens niet doen. Dat betekent of dat jij gewoon moet doen wat je wil doen ook al heb je afgesproken (lijkt mij dat je niet zo met mensen om wilt gaan... Wordt niet hetgeen wat je zelf niet leuk vindt) of dat je de waarheid moet uitspreken dat je dit niet vind kunnen en dat mensen niet zo met je om moeten gaan.

Je verdient respect dus laat ze ook zien dat je tijd waardevol is en als ze met jou af willen spreken.

Jij bent niet voor alles en iedereen, onthoud dat goed. Als jij je waarheid niet spreekt gaan mensen dat ook niet inzien en blijven ze je zo behandelen. Alles gebeurd dus voor jou, zodat jij de kans hebt om jezelf te helen en voor jezelf kan opkomen.

 

Eigenlijk is het leven heel mooi

Je ziel is hier om te ervaren, om alles te voelen, om te Helen en om meer en een nog grotere liefde voor jezelf te creëren.

Dus voel alles, de vreugde, het plezier, het lachen, de voldoening, de nieuwsgierigheid, al het mooie in de wereld, de bewondering, maar ook alle narigheid, de pijn, het verdriet, de jaloezie, alles. Voel het, voel het zonder er een gedachte aan te hangen, laat de energie door je heen gaan en laat het los. 

Heel van de ervaring en houdt nog meer van jezelf. Vervolg je weg en kies je zelf eerst. Wie je daar ook bij hoort te verliezen. Wees goed voor een ander en handel vanuit liefde en compassie, houdt van mensen, maar hou meer van jezelf. 

Het is oké om bepaalde mensen niet binnen te laten of niet alles van jou te geven. Kies wijs en kies de mensen die je laten groeien, wie jou zijn, wie het beste met jou voor hebben (oprecht), kies de mensen van jouw level en die van jou houden net zoals jij van hun houdt. Weet wat je verdient en ga nooit voor minder. Leer van je ervaringen en wees er dankbaar voor. 

Ieder beetje pijn brengt je dichter bij de liefde voor jezelf.

 

When you love yourself first

Some people say love isn't enough, but when you love yourself first it is enough.

Give your inner child what it needs and learn to listen to you. Enjoy the little things in life, happiness is a choice.

To open your awarenes is a choice. 

you only have to make two people happy in your life! It's not your children, parents or partner, it's the 8year old version of you and the 80year old version of you.

Sit in nature and your creator talks to you, close your eyes and listen to yourself, because you are the creator. 

Your higher self knows what you want out of this life and why you are here, your inner child ask for healing, so give it to yourself. Live you purpose, don't judge and love yourself to the fullest! 

learn everything about you, because everything is inside of you!

Love and light to everyone and everything.

 

Gelimiteerde gedachten

Wanneer je weet dat je je eigen wereld creëert en je je eigen gelimiteerde gedachten tegen komt. Trust me it hurts en je wordt boos, omdat je weet dat het niet waar is, maar dat dit hetgeen is wat jij jezelf verteld.

Voel wat het met je doet, je mag boos zijn en liefdevol tegelijkertijd tegen jezelf...

Het is oke om boos te zijn.

Het is zo nodig om deze kant van jezelf te zien en om je daar bewust van te worden, Want je geloofsovertuiging is je realiteit en als jij je realiteit wil veranderen zou jij je bewust moeten worden van wat je geloofsovertuigingen zijn.

Dit is confronterend, maar ik ben zo dankbaar dat ik weet dat dit alleen hetgeen is wat ik mezelf vertel.. Wat zich nu in mijn uiterlijke wereld naar mij reflecteert en dat dit niet de waarheid is, maar een spiegel van mijn gelimiteerd gedachten.

Ik weet dat dit onzin is deze spiegel en dat dit een stukje rust in mij verstoord, omdat ik dit stukje in mijzelf mag helen.

Ik weet dat dit de illusie is die ik mijzelf heb verteld en dit stukje illusie mag ik veranderen in mijn geloofsovertuigingen, ik mag het helen in gevoel en transformeren naar een nieuwe realiteit.

 

Separate myself from the bullshit, healed en the new is created.

 

Wat wil jij zien

In de oude wereld wordt angst gezaaid, angst omdat er controle wil worden gehouden door bepaalde mensen. Corona bestaat omdat er angst is gezaaid, mensen zijn bang voor ziekten. Oorlog is er omdat mensen bang worden gemaakt, omdat mensen geloven dat iemand hun iets kan aandoen, omdat mensen geloven in macht, manipulatie en angst.

 

Wanneer men gelooft zal dit waarheid worden. Je creëert met je gedachten. Deze wereld bestaat uit gedachten van wat een ieder gelooft! Wees angstvrij en neem de controle terug!

 

Jij bepaalt wie je bent en wat je gelooft. Laat niet iemand die controle over jou hebben omdat je in je angst stapt. Je bent een wezen van licht en liefde en angst bestaat alleen omdat jij dat toelaat, omdat jij anderen de controle over jou geeft. Neem de controle terug en laat angst niet je gedachten overnemen, neem controle over je gedachten en stap in de kracht van je pure wezen, van je pure zijn! Word wakker mensen en wees het licht. Want dat ben je licht en liefde. Het bestaat allemaal omdat je er in gelooft.

 

 

Waar geloof jij in? Laat jij je ego het overnemen en blijf je in angst of stap je in je kracht en ben jij je pure zelf? Laat je licht schijnen. Word wakker en kom in de nieuwe wereld, de wereld van licht, liefde en een hoger bewustzijn. Waar jij zelf de controle hebt over je leven! Het begint bij jou en samen gaan we deze wereld in. Wat kies jij? Wat wil jij zien?

 

Wees de rust in de chaos

Welke angst, welke trigger, vermoeidheid of wat er ook naar boven komt. Het is oké! Sta even stil en adem. Laat alles gewoon even zijn zoals het is en adem gewoon. Just be. 

 

Probeer eens te ademen met je hele lichaam. Bij elke diepe inademing voel je de zuurstof al je poriën ingaan (van je kruin tot aan je voeten) en bij elke uitademing laat je alles los en uit je lichaam gaan. Creëer rust in je hele lichaam, ontspan en rust in het zijn. 

 

Het is oké, wat de situatie ook is.. laat het even voor wat het is en probeer niks te fixen. Heb vertrouwen in het zijn. Sta open met liefde en omarm jezelf met liefde vanuit je hart, vanuit je ziel, vanuit je essentie. 

 

Wees de rust in alle chaos.

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'