· 

Kijk jij door het oog van ego of van liefde?

 

Kijk jij door het oog van ego of door het oog van liefde? Oftewel, kijk jij met je eigen geloofsovertuigingen of met de universele waarheid vanuit je hart?

 

Wat is universele waarheid?

De universele waarheid is.. dat er is geen waarheid er is.. er is alleen al dat is en al dat is, is liefde. Er is groei en ontwikkeling bekeken vanuit een simulatie dat jij zelf hebt gecreëerd. Kijk, wat jij geloofd is je realiteit en zal je ook aantrekken want dat is hetgeen wat je geloofd. Het ego zal allerlei dingen creëren en aantrekken om zijn gelijk te krijgen. Zo is het ego gemaakt om te creëren. In verbinding met je ziel creëert het ego vanuit het hart, alleen wanneer er een blokkade zit of een pijnstuk en dus een (programmering/ gelimiteerde gedachte) geloofsovertuiging creëer je vanuit het ego en komt er een oordeel of de wil om het gelijk te bewijzen. Universeelheid is dat een ieder creëert, groeit en evalueert. Iemand die een angst in zich meedraagt of een geloofsovertuiging zal vasthouden aan het niet willen veranderen en zal een oordeel hebben over iets wat niet zijn of haar waarheid is. Wanneer je denkt dat je iets nodig hebt zul je het nodig hebben en zit er nog steeds een geloofsovertuiging. De power of de mind is krachtig, alleen de kracht van gevoel is hoe de ziel communiceert in wat het wil creëren. In verbinding met het lichaam en de bereidwilligheid om te luisteren naar het lichaam en het gevoel zelf zal evaluatie laten groeien en is de groei naar de ultieme liefde van uit het hart. Iedere lichamelijke klachten verteld jou namelijk iets. ieder gevoel verteld jou namelijk iets.. het enige verschil is kijk je vanuit liefde of vanuit angst? 

 

Men kan zo lief hebben zoals zij zich zelf lief hebben.. men kan zo diep gaan, zoals zij zelf gaan. Men kan zo diep houden van, zo diep als zij van zichzelf houden. De kracht is de de verbinding in het het zelf. Wanneer je klaar bent met vechten, strijden, gelijk hebben, oordelen of wat dan ook.. zal de liefde doorkomen in je wezen en zal jouw universele waarheid aan het licht komen. 

 

Het baken van liefde zal zichzelf nooit te kort doen. Het zal zichzelf diep lief hebben en de liefde in zichzelf laten door vloeien vanuit het gehele zijn. Autoriteit is de autoriteit in zelf. Kracht straalt vanuit het gehele zijn in wie je bent. Het respect voor jezelf, de waarde van het zelf, de rust in het zelf en dus de diepe liefde in het zelf. 

 

Wanneer jij jezelf herinnert is er alleen maar de liefde en universele waarheid die gesproken zal worden.. niet vanuit het bewijzen, het opleggen of om de mensheid te willen veranderen, maar vanuit wie je bent en de bereidheid en openheid om te spreken. Een ieder die het hoort kan meeliften op deze frequentie.. een ieder die het niet hoort wordt losgelaten in liefde en zal zijn eigen weg vervolgen. Een ieder komt ooit daar, dat staat vast.. hoe en wanneer is aan hunzelf, wanneer ze klaar zijn met spelen, klaar zijn met de illusie, zich zelf te kort doen en bereid zijn om het licht toe te laten. Het licht toe laten zal het licht laten schijnen op alles wat zich in het donker verscholen houdt in jou. De enige angst die de mensheid heeft is de angst van hun eigen schaduw. Jezelf willen zien en verantwoordelijkheid nemen voor het gedrag van zelf. Alles veranderd wanneer je in jezelf veranderd. Ken jij jezelf? Kun je zijn met zelf en weet je wie je bent vanbinnen tot aan je kern? Daar waar het licht aangaat, zal het wakker worden en zal het steeds feller gaan schijnen. 

 

In liefde, namasté