· 

Nieuwjaarsdag

De meeste mensen vieren oud en nieuw op 31december zonder dat zij zich er bewust van zijn dat dit een gemanipuleerde dag is en niet overeenkomt met de natuurlijke staat van de mens. 

 

In verschillende culturen begint het nieuwe jaar op een andere dag, maar wist je dat Julius Caesar in 45 v.chr. de juliaanse kalender invoerde en dat vanaf die tijd 1 januari werd benoemd tot nieuwjaardag en dat terwijl in 1 van de oudste kalenders die dateert uit de prehistorie staat dat het echte nieuwe jaar op 21 maart begint. 

 

Wanneer je gaat begrijpen dat je lichaam in natuurlijke staat mee gaat met de natuur, ga je ook begrijpen dat het echte nieuwe jaar begint wanneer de lente begint, wanneer de bloemetjes beginnen te bloeien en alles begint te groeien. De natuur komt in de lente tot leven, de zon begint te schijnen en deze energie vloeit door tot in ons gehele zijn. Ons lichaam bloeit op in de lente, het is tijd om naar buiten te keren.. De transformatie waar je doorheen bent gegaan in de winter bij het naar binnen keren en de rust die je lichaam heeft gehad brengt zich tot uiting. Het laat zich zien en schijnt vanuit je binnenste kern door je gehele zijn. De oude lagen losgelaten en getransformeerd en de veranderingen komen vanuit je natuurlijke staat van zijn.

 

Ons lichaam is niet gemaakt om midden in de winter nieuwjaar te vieren en het nieuwe jaar dat wordt gevierd van 31 december naar 1 januari brengt je lichaam dan ook uit zijn natuurlijke staat van zijn. Het brengt een mindfuck met zich mee en een disbalans. Intenties die vaak worden gezet met het nieuwe jaar in januari worden vaak niet volgehouden omdat je midden in de winter zit en jouw lichaam de rust en het naar binnen keren nodig heeft om veranderingen te kunnen maken. natuurlijk kun je op ieder gegeven moment veranderingen maken, maar in de winter voelt iedereen zich al zwaarder omdat je door een periode van naar binnen keren heen gaat. 

 

Het leven is zoveel meer dan wat je is wijsgemaakt in wat je denkt dat waar is. Het veranderen van je perspectief en geloofsovertuigingen loslaten is levens veranderend. Elke energie creëer jezelf in wat je denkt. Wat jij uitzendt wordt je realiteit. energieën hier op aarde vanuit de natuurlijke cyclussen kun je gebruiken voor je hoogste goed. Jouw natuurlijke staat van zijn staat in 1 lijn met de natuur. Wanneer je gaat kijken naar de natuur en echt gaat luisteren naar je lichaam, leer je je lichaam kennen. Je gaat leren wat programmeringen zijn en wat echt goed voelt voor je lichaam en je lichaam dus nodig heeft. 

 

Daarbij is aanwezig zijn in je lichaam nodig om te voelen en te leren wat het lichaam nodig heeft. Aanwezig zijn in het lichaam creëert bewustwording. Bewustwording en voelen is waar het gehele leven om draait. Bewust alles meemaken en voelen. Het bewustzijn in 1 lijn met de aarde. 

 

De aarde is helend voor het lichaam en een alles wat je lichaam nodig heeft bevindt zich in de natuur. ga eens 20 minuten zitten tegen een boom, met je blote handen en voeten in het gras, zonder telefoon, wifi, technologie of welke apparaten dan ook. Gewoon jij zonder iets en voel eens wat het met je doet. Je energie balanceert, je lichaam komt tot rust en gaat zich verkeren in zijn natuurlijke staat van zijn. Gegrond in het moment van nu, het enige moment dat telt en ook echt het enige moment dat bestaat. Er zal een rust over je heen komen en een last van je afvallen. Zelfs emoties kunnen omhoog komen omdat je in dat moment eindelijk toegeeft aan wie je werkelijk bent en wat het lichaam nodig heeft. 

 

Voor mij, om nog even terug te komen op het nieuwe jaar.. wens ik iedereen in maart een gelukkig nieuwjaar, omdat mijn nieuwe jaar dan pas begint, bij de roots van mijn zijn. Namaste 

Reactie schrijven

Commentaren: 0