Kinderen · 05. april 2024
Daar waar jij klaagt, blamed en niet op een respectvolle manier met de andere ouder kan zijn (ook al zijn jullie uit elkaar) plaats jij jezelf boven de andere ouder. Iedere mening/ oordeel is een afwijzing en niet allen van de andere ouder, maar ook van je kind. Daar waar jij de ander afwijst, wijs je dat deel in je kind af. Bewustzijn van jezelf, je eigen gedrag en verantwoording is zo belangrijk. Het is jou verantwoording als ouder om er op alle vlakten voor je kind te zijn, voor jezelf en...
Helend proces · 19. februari 2024
Kijk jij door het oog van ego of door het oog van liefde? Oftewel, kijk jij met je eigen geloofsovertuigingen of met de universele waarheid vanuit je hart?

02. februari 2024
Wij komen op aarde om te ervaren.. wij als mensen zijn krachtige wezens. Ooit zovele jaren geleden nam het ego de overhand (we zijn hier om alles te ervaren en er is geen goed of slecht elke energie wordt vanuit jezelf gecreëerd en wanneer jij niet in je kracht staat ben je makkelijker te manipuleren en te programmeren zodat je volgzaam bent en in lagere staat van zijn wordt gehouden om zo energieën vanuit bijvoorbeeld angst te creëren en de wereld in te helpen. Waarom gebeurt dit dan?
Helend proces · 29. januari 2024
Het uiten van wie jij bent..

18. januari 2024
Praten/communiceren..alles is energie
Ratio en bewustwording · 01. januari 2024
De programmering van het nieuwe jaar...

Gezondheid · 23. december 2023
Emotionele intelligentie en het zijn wie je bent.. de uiting van je unieke zijn.
Wie ben jij? · 23. december 2023
Je bent meer dan je vleesverpakking, maar wat is mijn vleesverpakking..

Ego · 19. december 2023
Soms heb je van die momenten dat je jezelf tegenkomt.
Helend proces · 19. december 2023
Naar binnen keren.. Wat is dat?

Meer weergeven