Ratio en bewustwording

Ratio en bewustwording · 01. januari 2024
De programmering van het nieuwe jaar...
Ratio en bewustwording · 23. september 2023
Schoolsystemen en memoriseren. Is het echt nodig op deze manier?

Ratio en bewustwording · 31. maart 2023
We worden vanaf geboorte allemaal geconditioneerd en je ziet dit pas wanneer het tijd voor je is om het te zien..misschien eerder, maar zeker niet later
Ratio en bewustwording · 31. maart 2023
Wacht, ik Google het wel even...hoor je zo vaak! Alsof daar de waarheden op staan...

Ratio en bewustwording · 21. februari 2023
De donkere zijde van een empaath is een narcist om er even een benaming aan te geven. Wij zijn allemaal positief en negatief geladen. 2 polen. Wat gebeurd er wanneer je deze 2 polen mengt? Wat gebeurt er wanneer je koud met warm mengt? Precies! Om energie te transmuteren moet je door het donker naar het licht. Je donkere kant accepteren en daar liefdevol naar zijn. Niet hem wegdrukken of doen dat hij er niet is, want hij is er wel degelijk. Je mag hem omarmen, om zo in je kracht te komen....
Ratio en bewustwording · 15. februari 2023
Durf je te lezen wat er echt aan de hand is of sla je dit artikel over en blijf je wegkijken, slapend, zodat de volgende generatie met de shit zit.. want dat is wat er gebeurd wanneer jij wegkijkt. het is aan jou..

Ratio en bewustwording · 10. februari 2023
Ben jij ook iemand die 'overal' mee op de hoogte wil zijn? Hoe zie jij jezelf en hoe bewust ben jij? Ik ken mensen die constant 'alles willen weten'. Ze vragen bij alles wat je doet; Wat doe je? Waarom? En hoezo dan? SHUT THE FUCK UP! ..oftewel STFU!:-)
Ratio en bewustwording · 10. februari 2023
Heb je wel eens nagedacht welk grote invloed de media heeft in je bewustzijn of onderbewustzijn?

Ratio en bewustwording · 10. februari 2023
Wakker zijn betekent ook dat je doorziet waarom iets gebeurt. In dit geval dat je doorziet wat de werkelijke reden is van de lockdown en niet wat RTL4 of NOS of welke mainstream media je verteld heeft.
Ratio en bewustwording · 04. februari 2023
Een ieder wiens contract is afgelopen en zijn nieuwe termijn bedrag heeft gekregen is zich waarschijnlijk rot geschrokken aan wat het nieuwe termijn bedrag is geworden.

Meer weergeven