· 

De wereld, ouders, starseeds, DNA

Kinderen kiezen hun eigen ouders. 

Wanneer wij geboren worden kiezen wij onze eigen ouders voor onze reïncarnatie.

 

Wij kiezen de ouders die ons de start geven om ons leven te kunnen leven dat wij hebben gekozen om te leven.

 

Soms zijn het karmische lessen on te leven, maar het gaat niet alleen om karmische lessen. Het gaat ook om het transmuteren van energie en de DNA dat wij nodig hebben om dat te kunnen doen. 

 

Je krijgt namelijk het DNA van beide ouders en wanneer jij als starseed, indigo kind of niet aards kind ervoor kiest om te reïncarneren op aarde heb je deze DNA nodig om te transmuteren tot hogere frequentie. Je kiest er dus voor om niet altijd het makkelijkste leven te leven zodat je het level van bewustzijn omhoog kan helpen en bepaalde energie te transmuteren tot hogere frequenties. 

 

Daar komt bij het helen van bepaalde delen vanuit de lijn waaruit je geboren bent en simpelweg de DNA codes die je nodig hebt om te kunnen transmuteren tot een hogere frequentie. 

 

Welk doel jij leeft weet alleen jij en het is niet altijd even makkelijk om tot deze antwoorden te komen, maar weet dat je het kan omdat je ervoor hebt gekozen om dit leven te leven en om tot een hoger niveau van bewustzijn kan integreren omdat je ziel al is gewend om op een hogere frequentie te leven vanuit vorige levens.

 

Het leven op aarde kan dan ook zwaar voelen voor een starseed, omdat zij ergens in hun bewustzijn wel weten dat zij hiervoor hebben gekozen en dus van nature vaak liefdevolle wezens zijn, maar ze zijn deze energie niet gewend om in te leven dus het voelt in het opgroeien alsof jij hier niet hoort, dat je andere bent, vaak begrijp je niet hoe gemeen sommige mensen kunnen zijn en ben je wat naïever. 

 

Voor niet aardse wezens die op aarde komen leven voor het transmuteren van energien en de aarde tot een hoger bewustzijn te tillen is het leven niet altijd even makkelijk! Beter gezegd zij kiezen vaak de zwaarste levens juist omdat ze heel liefdevolle wezens zijn en instaat zijn om de energie te transmuteren op latere leeftijd. Hun natuurlijke frequentie en bewustzijn is al hoger vanuit hun ziel. 

 

Wij leven in belangrijke tijden en er is zoveel gaande in frequenties, heling en bewustzijn. De gehele aarde shift naar nieuwe dimensies en de gehele aarde met alle wezens alle energieën en een alles erop is aan het shiften.. dat houdt in dat alle DNA structuren van de gehele mensheid en alle wezens veranderd, dat alles op een hoger bewustzijn gaat leven en alles in frequentie stijgt. Dat houdt ook in dat een alles en iedereen liefdevoller gaat worden en bepaalde delen in zichzelf gaat helen of ze het nou willen of niet. 

 

Alles is al gaande en in beweging en alle dimensies en universums zijn er van op de hoogte en kijken mee in wat er gaande is op aarde. Aarde is nu in de belangstelling van alles wat er ook maar is overal. Iedereen en alles is verbonden en niet alleen degenen die gereïncarneerd zijn op aarde werken hier aan mee maar ook alles achter de veil werkt hier aan mee. Dus buitenaards leven, engelen en een alles wat bestaat. 

 

Degenen die gereïncarneerd zijn werken mee vanbinnen uit om te transmuteren. Om de weg te wijzen, om de mensheid op hoger bewustzijn te laten leven, om het bewustzijn als het ware op te trekken evenals de liefdevollere frequenties op te trekken. De wegwijzers van liefde, licht en bewustzijn en het transmuteren van zwaardere energie naar lichtere energie. 

 

Dit is waarom jij altijd je eigen ouders kiest. Aardse mensen leven hun levens samen met soul families en reïncarneren vaak met hun soulfamilies op aarde. Zij voelen vertrouwd met elkaar omdat se meerdere levens met elkaar leven vanuit hun gezinnen en families. Starseeds voelen zich vaak anders dan hun familie en dat hoeft niet eens bewust te zijn want wat je niet weet denk je dat dat normaal is, maar ergens weet je dat je anders bent en voelt het alleen.

 

Iedereen kiest zijn of haar eigen leven en kiest ervoor om dit leven te kunnen leven door middel in welke omgeving zij worden geboren. Wie je ouders gaan zijn om jouw purpose te kunnen leven. Wanneer je aards bent heb je een soulfamilie op aarde en leef je meerdere levens met dezelfde zielen. De ene keer zijn diegenen de ouders en jij het kind en de andere keer ben jij bijvoorbeeld de ouder en je moeder je dochter, nichtje of zus. 

 

Alles zit in ieder geval in elkaar geweven om jou het leven te kunnen laten leven waar je voor hebt gekozen om te leven. 

Daar komt bij dat de gehele mensheid meer vanuit zijn of haar eigen gevoel gaat leven, het bewustzijn stijgt en de gehele aarde naar een hogere liefdevollere frequentie stijgt.

 

Amen voor deze mooie tijden waar wij in leven! 

Dankbaar voor de liefde die een ieder bezit en dat een ieder van ons deze liefde mag gaat laten stromen en dat ik daar van binnen uit bij mag zijn!

Reactie schrijven

Commentaren: 0