Relaties

Relaties · 28. juli 2023
Wat is een relatie een commitment?
Relaties · 14. juli 2023
Wat is eigenwaarde? Weet jij wat je waard bent en laten je gedragingen dat ook zien?

Tweeling zielen deel 2
Relaties · 09. maart 2023
This is true love and divine partnership.
Relaties · 11. januari 2023
Wat is een vriendschap? Mensen hebben vaak veel vrienden en zien eigenlijk niet dat deze mensen spiegels zijn van zichzelf. Zie jij echt de werkelijke persoon achter dit mens of zie jij alleen wat je wil zien? Een alles is namelijk zelf en bekijk jij vanuit je eigen perspectief.

Relaties · 28. december 2022
Een relatieverslaving is niks meer dan dat je bevestiging uit jou zelf zoekt om je gezien en gehoord te voelen maar ook om liefde te voelen en bevestigen dat er iemand van je houdt
Relaties · 21. december 2022
Iemand zei laatst tegen mij heb je enig idee hoe dat mannen naar vrouwen kijken en eerst begreep ik niet echt wat diegene bedoelde totdat hij verder ging praten en ik eigenlijk al wist wat hij zei.

Relaties · 07. december 2022
Wanneer je weet dat je een foute keuze maakt, maar hem toch maakt omdat je iemand leuk vind. Dat is niet luisteren naar je gevoel, maar een gebrek aan eigenwaarde. De meeste mensen plakken zich vast aan iemand of aan een relatie terwijl ze ergens wel weten dat het niet goed zit.
Tweelingzielen
Relaties · 22. november 2022
De spiegel van je bewuste en onbewuste mind. The healing journey..

Relaties · 10. november 2022
Wat ik mij afvraag is waarom er tegen mannen altijd wordt gezegd dat ze harder moeten zijn, hun emoties niet mogen tonen en waarom het mietjes zijn wanneer ze over hun gevoel praten?
Relaties · 03. november 2022
Weet je wat het is met vrouwen.. Wij zijn over de jaren heen zo geprogrammeerd(door maatschappij, media, opvoeding en meer waardoor jij gevormd bent. dat wij denken dat wij minder zijn dan mannen, maar feit is dat wij niet minder zijn dan mannen. Wij hoeven niet onze waarde te bewijzen of ons heel goed voor te doen en meer te geven of om te doen wat er van ons verwacht wordt om maar iets te kunnen ontvangen, te verdienen en of voor elkaar te krijgen!

Meer weergeven