Relaties

Relaties · 11. januari 2023
Wat is een vriendschap? Mensen hebben vaak veel vrienden en zien eigenlijk niet dat deze mensen spiegels zijn van zichzelf. Zie jij echt de werkelijke persoon achter dit mens of zie jij alleen wat je wil zien? Een alles is namelijk zelf en bekijk jij vanuit je eigen perspectief.
Relaties · 28. december 2022
Een relatieverslaving is niks meer dan dat je bevestiging uit jou zelf zoekt om je gezien en gehoord te voelen maar ook om liefde te voelen en bevestigen dat er iemand van je houdt
Relaties · 21. december 2022
Iemand zei laatst tegen mij heb je enig idee hoe dat mannen naar vrouwen kijken en eerst begreep ik niet echt wat diegene bedoelde totdat hij verder ging praten en ik eigenlijk al wist wat hij zei.
Relaties · 07. december 2022
Wanneer je weet dat je een foute keuze maakt, maar hem toch maakt omdat je iemand leuk vind. Dat is niet luisteren naar je gevoel, maar een gebrek aan eigenwaarde. De meeste mensen plakken zich vast aan iemand of aan een relatie terwijl ze ergens wel weten dat het niet goed zit.
Tweelingzielen
Relaties · 22. november 2022
De spiegel van je bewuste en onbewuste mind. The healing journey..

Relaties · 10. november 2022
Wat ik mij afvraag is waarom er tegen mannen altijd wordt gezegd dat ze harder moeten zijn, hun emoties niet mogen tonen en waarom het mietjes zijn wanneer ze over hun gevoel praten?
Relaties · 03. november 2022
Weet je wat het is met vrouwen.. Wij zijn over de jaren heen zo geprogrammeerd(door maatschappij, media, opvoeding en meer waardoor jij gevormd bent. dat wij denken dat wij minder zijn dan mannen, maar feit is dat wij niet minder zijn dan mannen. Wij hoeven niet onze waarde te bewijzen of ons heel goed voor te doen en meer te geven of om te doen wat er van ons verwacht wordt om maar iets te kunnen ontvangen, te verdienen en of voor elkaar te krijgen!
Relaties · 12. oktober 2022
In deze gehele maatschappij wordt ons geleerd om met lust naar mensen te kijken, maar kijk nou eens vanuit liefde naar iemand. Verander je perspectief. Wat zie je nou echt? Zie je een paar tieten, een kont wat je vast wil pakken en iemand waar je jezelf in wil stoppen? Waarom? Vraag jij jezelf dat eens af? Voel jij je dan machtig? Heb je controle over iemand, wat je met iemand kan doen? Word je er zekerder door dat je denkt dat je iemand op die manier kan nemen?
Relaties · 06. september 2022
Wat is nou eigenlijk een goede relatie. De meeste mensen hebben een ander beeld bij een relatie dan wat een relatie nou eigenlijk is. In een goede relatie claim je elkaar niet. Je kiest er beiden voor om bij elkaar te zijn en niet omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je bij elkaar wil zijn.
Relaties · 11. augustus 2022
Even een vraag waar niet veel mensen bij stil staan... Waarom wil je zo graag een relatie? Wat is de werkelijke reden waarom je een relatie wil? Is dit omdat je niet alleen kan zijn, gewenning, iemand nodig hebben, omdat het normaal is? Wat is de werkelijke reden van waarom jij iets wil aangaan met een ander?

Meer weergeven