· 

Tijd

Tijd

 

Wij mensen hebben hier op aarde tijd verzonnen om bepaalde dingen aan te kunnen duiden en dat dit is verzonnen is ergens prachtig gecreëerd, alleen zijn wij door tijd zo geconditioneerd dat wij zijn vergeten dat wij eigenlijk in een altijd eeuwig durend hier en nu moment leven.

 

Het verleden, het heden en het nu leven wij allemaal in hetzelfde moment. Onze hersenen zijn geconditioneerd om te geloven dat er een verleden en een toekomst is, maar in feite groei je niet in tijd maar in kennis. De kennis van de ziel verteld jou hoe oud jou ziel is en deze kennis is tot alle zielen beschikbaar.

 

 

 

Laten we het zo zeggen ...

 

-------------------------------------------------------------------->>>>>>

 

 

 

 

Mijn hogere zelf is altijd tot mijn beschikking en leeft mijn vroeger zelf, mijn toekomstige zelf en de ik wie ik nu ben allemaal tegelijkertijd in 1 keer.

Dit is waar om je een dejavu kan ervaren, omdat je in contact staat met je hogere zelf en je hogere zelf heeft jou het beeld van jou toekomstige zelf al laten zien. Dit komt omdat de hogere zelf dit toekomst beeld al leeft en de jij wie je nu bent dit laat zien. Zo kun je ook in de toekomst kijken, omdat je alle momenten tegelijkertijd leeft en je hogere zelf alles al weet.

 

Wat jij nu doet op dit moment heeft dus invloed op je verleden en op je toekomst tegelijkertijd.

Wanneer jij nu heelt, heel je je verleden en je toekomst tegelijkertijd en verander je eigenlijk de historie waarvan jij denkt dat ie al is geweest omdat je mind denkt dat dat in het verleden is gebeurd, maar eigenlijk zich tegelijkertijd afspeelt.

 

Wij zijn allemaal multidimensionaal en leven alles tegelijkertijd in dit moment nu.

Daarom kun je ook alles naar jezelf toetrekken wat je maar wil en kun je alles in je leven veranderen.

Het belangrijkste moment is het nu moment en door het nu moment optimaal te leven creëer je magie in je leven.

Door in het nu moment te zijn en je bewustzijn ook in het nu moment te houden door middel van echt gegrond in je lichaam te zijn (door zien, horen , voelen, proeven, ruiken) krijg je alles binnen wat jij op dat moment binnen hoort te krijgen om optimaal te kunnen leven en te creëren.

 

 

Tijd is dus een illusie en een verzonnen creatie, waarbij wij niet mogen vergeten dat wij tijdloos zijn en overal tegelijkertijd leven in dit moment. Snap de kracht van het hier en nu en creëer met deze energie het beste leven voor jezelf. Open je bewustzijn door je volledig bewust te zijn in het moment waar je nu bent.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0