• Er is maar één wijsheid, jouw eigen.

 

 • Feminisme is mannelijke energie en wordt gebruikt om mannen en vrouwen verder uit elkaar te drijven. Een feminist zit in haar mannelijke energie. Een vrouw in haar vrouwelijke energie hoeft zichzelf niet te bewijzen. Een vrouw in haar vrouwelijk energie kent haar waarde en laat zich niet in met mensen die haar waarde niet zien en of kennen. 

 

 • ...daar waar jij jezelf kan accepteren kun jij de ander accepteren. Acceptatie en grenzen gaan samen. Daar waar jij je eigen verantwoordelijkheid neemt laat je de ander zijn of haar verantwoordelijkheid nemen. Daar waar jij jezelf ruimte geeft geef je de ander ruimte. Daar waar jij niet projecteert laat je de ander niet projecteren. Daar waar jij groeit open je de deur voor de ander om te groeien

 

 • ...zelf acceptatie en acceptatie van iemand anders met daarbij gelijk je grens zetten.. is jezelf toestaan om je gevoel te voelen wanneer je getriggered bent en niet te reageren op degene of de situatie waardoor jij getriggered bent. Het laten zijn.

 

 • ...insuline een hormoon is dat ervoor zorgt dat je lichaam glucose kan opnemen in de cellen. Insuline wordt gemaakt door speciale cellen in de alvleesklier. Als je te weinig insuline aanmaakt, komt de glucose niet in je lichaamscellen. Daardoor blijft er te veel glucose (suiker) in uw bloedbaan wat ongezond is. Teveel suiker eten kan zorgen voor 'insuline-resistentie' van je lichaam. Suiker is eigenlijk een verslavend vergif voor het lichaam. Daar komt bij dat bij diabetici vaak medicijnen worden voorgeschreven dat een contra-indicatie met grapefruit heeft, terwijl grapefruit juist de eigenschappen bevat om diabetici te voorkomen en/of genezen. Hoe puurder jij je lichaam voedt, hoe meer je het zelfhelend vermogen van je lichaam activeert en hoe gezonder je lichaam wordt.  

 

 • ...Wij kruiden hebben ingeruild voor pillen. Denk eens na over wat er is gebeurd door de jaren heen. Je vrijheid en gezondheid liggen niet in het systeem dat ze hebben gecreëerd. Dat is wat ze je laten geloven en wat je waarheid is geworden. Jouw vrijheid en gezondheid ligt in jou, In de connecties met jezelf en de bewustheid van hoe jij in contact staat met je lichaam en wat je lichaam nodig heeft. Jij bent 1 met de natuur en daarom is alles wat direct uit de natuur komt ook gezond voor jou. Kruiden hebben geneeskracht. Eigenlijk weet je dat wel..

 

 • ....niets is wat het lijkt. Het zijn allemaal ervaringen die voor jou gebeuren, omdat het jou perceptie is van de realiteit. Wanneer jij je perceptie verandert, verandert je realiteit en kun je de dingen gaan zien zoals ze zijn. Alles gebeurt voor jou! Het gebeurt omdat het je programmering is wat jij gelooft wat waar is. Het zijn je angsten, je ego, je programmering en je perceptie en als je dat los laat, dus angstvrij gaat leven en je perceptie verandert, zodat je jouw lichaam en mind een ander verhaal gaat vertellen, verandert de wereld om je heen en ga je de dingen zien zoals ze zijn.

 

 • ...empathische mensen narcisten aantrekken om te leren voor zichzelf op te komen (ook omdat empathische mensen zich vaak zelf manipuleren, door alleen maar goed te zien en zich in te leven, terwijl ze voor de gek gehouden worden omdat ze zichzelf voor de gek houden) de les hier in is grenzen leren stellen en je eigen waarde vinden. Wanneer je namelijk je eigenwaarde vindt, worden langzaamaan narcistisch mensen niet meer tot je aangetrokken en jij niet meer tot hun, want de les is geleerd en je ziet je eigen waarde. Grenzen aangeven en focussen op zelf!

 

 • ...mensen graag je energie en je volledige aanwezigheid willen waarbij niemand vraagt om je tijd. Je kan iemand een uur van je tijd en weinig energie geven door niet volledig in het moment te zijn en door afgeleid in je gedachten of met andere dingen bezig te zijn, maar je kan ook iemand in 60 seconden 100% van je energie geven en volledig aanwezig te zijn. Ik neem bijvoorbeeld, sinds ik dit weet, de 100% regel wanneer ik met iemand praat. Sindsdien leef ik vollediger als het ware. Wanneer je volledig aanwezig bent in het moment, geef jij niet alleen jezelf meer maar ook de ander persoon waar je mee bent op dat moment.

 

 • ...tijd en plaats eigenlijk niet bestaan, maar dat je altijd in het hier en nu moment bent. Het hier en nu moment is het enige moment dat je leeft en het enige moment dat je is gegeven. Het is zo mooi om je volledig bewust te zijn met wat je doet en ervaart. Dit is waarom je hier bent... zoveel mogelijk ervaringen opdoen, zoveel mogelijk voelen en je bewust zijn van alles. Bewust in je lichaam, bewust wat je voel, proeft, ziet en hoort. Bewust in het moment van ieder moment, dat is leven.

 

 • ...roze/rood eigenlijk mannelijk is en blauw vrouwelijk. Net zoals vuur mannelijk is en water vrouwelijk en zoals warm mannelijk is en koud vrouwelijk. Wist je dan ook dat wanneer baby’s geboren worden baby's al gelijk vanaf de geboorte geprogrammeerd worden in hun niet natuurlijke kleur. Zo worden kinderen al vanaf de geboorte gemanipuleerd en uit balans gehaald, zodat zij niet in hun kracht kunnen staan. 

 

 • ... mensen eigenlijk zo gewend zijn om in het verleden of in de toekomst te leven. Een simpele goede morgen wijst al naar morgen en is zo geprogrammeerd in je onderbewustzijn dat je niet eens door hebt wat je eigenlijk zegt. Refereert een goede vandaag niet veel meer bij het moment van het hier en nu?! We leven niet morgen, het enige moment dat je leeft en alle momenten dat je leeft is altijd het hier en nu moment. Wanneer je je bewust wordt van wat je eigenlijk zegt en denkt zal je zien dat je hele leven is geprogrammeerd op het verleden en heden i.p.v het nu.

 

 • ...trauma het voelen van de ervaring is zonder dat je er een nieuwe gedachte aan hangt, zodat je daarna de emotie los kan laten van de ervaring en de wijsheid van de les kan zien.

 

 • ...alles wat jij ziet in iemand anders, is wat jij zelf in je hebt, anders zou je het niet zien. Leer er van, hou van elk gedeelte van jezelf, zie wat je verder kan ontwikkelen (het positieve) en wat je van jezelf mag omarmen om te Helen (het negatieve). Alles ben jij in wat jij in anderen ziet. Laat los wat je niet langer dient, kies jezelf. Mensen zijn spiegels en je ziet alleen je eigen reflectie in iemand anders, wanneer je je bewustzijn vergroot en dus werkt aan jezelf en je bewust wordt van je eigen gedrag, acties en denken, waar je overigens geen oordeel over hoeft te hebben en gewoon liefdevol naar mag zijn. Door liefdevol te zijn naar je negatieve eigenschappen kun je bewustere keuzes voor jezelf maken en wordt wat goed voor jou is makkelijker toe te passen in je leven. Love yourself to the fullest, every part of you! And choose what is best for you, because you have a choice.

 

 • ....growth uncomfortable is, but so is staying somewhere you've outgrown. Choose what is good for your soul and not your ego. Your self respect has to be stronger than your feelings. You'll not miss out on what's meant for you. Know your worth. You weren't asking too much, you just asked the wrong people.

 

 • ....vermijden is vaak een strategie om een probleem op te lossen en vaak werkt dat ook wel eventjes, alleen komt het probleem vaak weer terug, omdat je het niet aanpakt. De strategie werkt namelijk niet om controle te krijgen over je innerlijke gewaarwording. Door je angsten aan te gaan, je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen, leer je om in je eigen gedrag te groeien en daarmee groeit je eigenwaarde.

 

 • ....zelfliefde is het jezelf helemaal accepteren en daarin lief voor jezelf zijn. Je schaduwkant accepteren en omarmen. Je voelt je niet elke dag goed, helemaal niet wanneer je heelt. Je hebt hoogtes en laagtes en alles daarin is goed. Het is het beide accepteren en wanneer je geen goeie dag hebt, dat je dit gevoel dan niet wegstopt, maar hem juist accepteert en daar lief voor bent. Helen gaat van hoog naar laag en kris kras door elkaar, soms voelt het als 10 stappen terug, maar vergeet niet wat je tot nu toe allemaal al hebt bereikt, die 10 stappen voelen misschien als 10 stappen, maar als je er al 30 hebt gemaakt en je 1 dag hebt waar het voelt als of je 10 terug doet... accepteer dat dan, want als je lief voor jezelf bent in dat gevoel en jezelf geeft op dat moment wat je nodig bent, maak je de dag daarna weer 15 stappen vooruit. dat is helen en zelf liefde. er in alle aspecten voor jezelf zijn. zelfs in de momenten dat het lijkt alsof het niet goed gaat (dat is je ervaring) ben je aan het groeien en leer je jezelf te geven. Zie het goede in het negatieve, want het is daar en het gebeurt allemaal voor jou.

 

 • ....het universum altijd reageert met een ja. Dat je altijd iets uitzendt naar het universum, omdat jij het universum bent. Het universum zit in jou en alles is met elkaar verbonden... dus, Als je iets wil, ergens om vraagt, een verlangen hebt, het universum kent geen nee. Als je geen bewustzijn brengt in wat je uitzendt, ontvang je dus gewoon alles, elke twijfel, elke niet willen, ieder klein gevoel van je zelf. Het universum geeft je wat je verlangt, wat je denkt in combinatie met je gevoel. Alles wat jij dus op je pad krijgt, kun je uit leren. Iedere situatie krijg ie doordat jij iets hebt uitgezonden. Dit gaat door tot in je onderbewustzijn. Vanuit je onderbewustzijn zendt je namelijk ook uit en je onderbewustzijn regelt ook je gevoel. Door je bewust zijn te vergroten, kom je erachter waarom je voelt wat je voelt en je denkt wat je denkt, ook in je onderbewustzijn. Door bewustzijn in je denken te brengen, leer je te zien wat je lessen zijn, wat je moet helen.

 

 • ....echte liefde iemand is die jou ziet zoals je bent. Je bent niet je verleden. Echte liefde gaat dieper dan dat en is universeel. Het is de ziel die met elkaar connect in denken en voelen. Iemands ware ik zien en elkaar alles gunnen. De liefde van de ziel kan elkaar niet pijn doen, het laat elkaar groeien en los. Toch is het onafscheidelijk zelfs in het niet samen zijn. Je voelt elkaar en hebt onvoorwaardelijk lief. In echte liefde zit alleen maar hogere vibraties in het gevoel naar elkaar. Het loslaten, het volledig zijn in wie je bent en de toevoeging in elkaars leven. In echte liefde ben je elkaar, het gaat dieper dan diep, want in echte liefde ben je 1 in elkaars ziel.

 

....alles energie is en alle ongemakken in het lichaam zijn energetische opstoppingen.

 

 • Zo geeft bijvoorbeeld hooikoorts aan dat je jezelf verstikt, mogelijkheden onbenut laat, je in een star patroon leeft en weerstand hebt tegen het opbloeien van jezelf. Of huiduitslag dat je problemen hebt met de identiteit van jezelf.
 • Knie problemen je koppige trots, onbuigbaarheid, arrogantie en niet willen toegeven, maar ook dat je je energie niet laat doorstromen en daar vasthoudt.
 • Koorts is angstig, gepieker en een zuivering van emotionele gifstoffen.
 • Multiple sclerose harde en angstige zelfontkenning (breek je jezelf af? verhard en koppig? Niemand kan me meer raken).
 • Nek problemen is koppig vasthouden aan vooroordelen en oude waarden, te trots om nieuwe ideeën toe te laten.
 • Prostaat problemen voel je jezelf nutteloos en geen waardevolle man meer? je voelt je gefrustreerd en onvermogen, duwt jezelf weg in onmacht of verdriet.
 • Lage bloeddruk teveel controle uitoefenen, teveel verantwoordelijkheid op je nemen en te streng zijn voor jezelf en voor anderen, maar in feite bang bent dat je het niet aan kan of het niet kan verwerken terwijl bij een hoge bloeddruk je jezelf onderdrukt vanuit een tekort aan liefde voor jezelf.
 • Diabetes een schreeuw naar warmte en liefde is en deze dwangmatig trekken of eisen uit je omgeving, ben je wantrouwig?

 

Zo zijn er zoveel verschillende dingen die je hebt wat een veel diepere betekenis heeft en waarom je dit hebt ontwikkeld. Je lichaam geeft namelijk altijd iets aan en dat begint klein, wanneer je hier niet naar kijkt wordt het groter en dit kan natuurlijk ook voortkomen vanuit je familielijn en of vorige leven... Alles is namelijk energie en met energie kun je werken.

 

 • ....Helen is alle emoties toelaten en deze voelen zonder er een nieuwe gedachte aan te hangen. Je eigenlijk al heel en compleet bent, maar wanneer je geen eigenwaarde hebt, je dit nog leert te begrijpen. Iedereen is al heel en compleet in zichzelf, we zijn hier alleen om te ervaren en onze ziel te laten groeien. Wanneer je snapt dat je al heel en compleet bent en snapt dat je alle emoties gewoon door je heen kan laten gaan zonder dat je ego het vasthoudt, je je volste leven leeft. Wees angstvrij, angst is ego en je beschermingsmechanisme (deze is niet slecht, maar houd je vaak tegen in wat je innerlijke je verteld te doen). Je bent hier om je authentieke jij te zijn, er is geen goed of fout er is alleen de bewustwording van je jezelf en waarom je het leven hebt gecreëerd dat je hebt gecreëerd tot nu toe voor jezelf. Once you take your power back, you are creating whatever you want!

 

 • ....Verveling ontstaan is vanuit dat je gewend bent aan te veel prikkels en wanneer je deze prikkels niet hebt, jij je dan verveelt. Wanneer je je leven wil waarderen zoals het is en je niet meer op zoek bent naar alles buiten jou om je te vervullen en je te vermaken... moet je leren alleen te zijn met jezelf, zonder afleiding en zonder prikkels. In het begin voelt dit ongemakkelijk en vervelend, maar hoe vaker je dit doet, hoe minder jij je gaat vervelen en niet meer zoekt naar vermaak van en met anderen. Leer met jezelf te zijn!

 

 • Verveling is een vlucht van je eigen gedachten en wie jij bent, de acceptatie van jezelf. Try and don't run from yourself anymore, because life is so magical when you accept yourself and you learn to see the beauty in you!

 

 • ....Er zit een dunne lijn tussen omgaan met gevoelens en je gevoelens toe laten. Je gevoelens toe laten betekent dat je heelt. Je voelt je gevoel en laat het toe, je accepteert het. Omgaan met je gevoel is er een gedachte aan geven, zodat je het goed praat. Zo verwerk je het niet, zo wordt je het slachtoffer van je gevoel. Leer en weet het verschil.

 

 • ....Weet je wat de dark night of the soul inhoudt? Het betekend dat je door je diepste angst heen gaat, jezelf ziet in je diepste angst en je diepst weggestopte gevoel. Het betekent dat je alle gedeeltes van jezelf omarmt, dus al je angsten omarmt, om zo in de beste versie van jezelf te kunnen stappen. Angst is een gelimiteerde gedachte, die jou klein houdt. Accepteer en omarm jezelf, zodat jij de beste versie van jezelf bent.

 

 • ....Did you know that people pleasing and being constantly nice is a form of manipulation. It’s coming out of the wound from abandonment. We are also socially conditioned to be nice. Being the authentic you is far better than being nice.

 

 • Explain…….. every time you are being nice you are rejecting yourself, you are rejecting your truth and your feelings, every time when you say it’s oke (while it isn’t oke) you are setting yourself up for rejection… you are going to be rejected because you simply reject yourself bij being nice al the time to others.   You can’t attract anything that is higher than your own frequency, so when you reject a part of something inside of you, it’s going to show up in your outside world. Do you have friends with the same believe system as you? You only match because they reject something inside themselves too. Why it’s manipulation? Because of the deep wound of abandonment we have the deep need to be validated from the outside, because on the inside we fully reject that part of our self.

 

 • That part doesn’t disappear and that’s why we seek outside validation because we don’t give that part love. Love all of you because your soul even need you to love you when you are angry.. so do not say that things are oké when they aren’t oke.. respect and love yourself.. you don’t need that love from other people. People pleasing is just the fear of people abandoning us. Trust me I won’t judge because I did the same… learning more and more I don’t need validation from others, I need to validate myself! Your inner child, your subconscious is talking to you! Listen to yourself in your needs..

 

 • ....An awakend man will choose you for the very things other men have left you for. Un awakened and non divine men will only choose you based on if you abandon yourself and not listen to your intuiton and your voice. They choose you on not having standards and not holding them accountable. An awakend and a truly divine masculine man will only choose you on the condition that you will not do those things. A man in his power wants a woman in her power. 

 

 • ....Een narcist je stemming probeert te verpesten bij elke feestdag, ze laten jou je schuldig voelen na elke ruzie (het ligt altijd aan jou), ze alles bij elkaar liegen, Wanneer ze zien dat ze jou bijna kwijtraken ze je ineens zoveel liefde geven zodat je blijft (ze kunnen niet zonder jou, jij bent hun leven en ze houden zoveel van jou), ze hebben heel veel aandacht van andere mensen nodig en de meeste narcisten zullen daarom vreemdgaan.

 

 • ....As a woman you need to learn to value yourself, comfort yourself, love yourself, hold yourself, respect yourself, know your worth, sometimes you got to step back and leave everything behind, so you can start relying on yourself, although it hurts, comfort yourself while it hurts. To get what you deserve, you got to learn to put yourself first, even when you lose somebody you love the most, you got to love yourself more. Your selfrespect got to be bigger than your feelings. Learn to live for yourself. Love yourself and do not go for less than you deserve, because you deserve the best of everything, but before you get the best of everything, you got to learn to give yourself the best of everything, by not settling for less. Give yourself what you want out of others and know that you are worthy of it.

 

 • ....Sometimes the universe gives you people in your life that trigger you over and over again. It's not that those people want to trigger you on purpose, it's because you need to look inside yourself and find out why it triggers you. Everything happens for you, so you can face your fears and become fully in your power. when you  are not walking away anymore from your fears and you embrace them, you accept yourself and when you accept yourself and don't deny any part of you anymore, you are powerful.

 

 • ....Dat je hier op deze site bent gekomen is niet voor niks. Heb je ook wel eens zoiets van: Huh, hoe kan dit of dat? Zit er een reden achter deze zogenaamde toeval? Niets is namelijk toeval en alles gaat veel dieper dan je denkt. 'Soms zijn dingen waar ook al geloof je het niet' (en andersom uiteraard).

 

 • .... Je mind een krachtig instrument is die vaak zijn eigen leven leidt in hoe het is geprogrammeerd. Dat wanneer jij de controle terug neemt over je mind, je bewust creëert en dat je je mind kan reprogrammeren. Alle negatieve geloofsovertuigingen er uit kan halen en de positieve geloofsovertuigingen er weer in kan stoppen. Elke keer wanneer jij iets negatiefs denkt, stop er dan minimaal 3 positieve gedachten voor terug. Zo neem je de controle terug over je mindset en je negatieve geloofsovertuigingen.

 

 • ....Alles in dit leven jou perceptie is... Je hele realiteit is hoe dat jij het ontvangt, wat je geeft in dit leven, de ervaringen die jij in het leven hebt, de kwaliteit van je leven, de relaties die je hebt, alles wat je geeft en krijgt is in jou perceptie ervan. Je kan je perceptie veranderen wanneer jij je perspectief veranderd. Je kan je leven veranderen, het hele verhaal, de hele situatie waar jij in zit, alleen door je perspectief te veranderen.

 

 • ....Uit je hoofd komen is jezelf terug brengen in je lichaam in het hier nu moment. Als je leeft vanuit de drama die je hoofd/mind/gedachten creëren, ben je niet in het hier en nu, maar ben je in het verleden of in de toekomst. Adem diep, voel je lichaam en focus je op je lichaam om jezelf weer in het hier en nu te brengen. Je geest 'wandelt' overal naar toe, maar wanneer je focust op het hier en nu kom je tot een soort rust (zen) waarbij je ter plekke kan handelen (niet in angst of drama).

 

 • ....Pleasure is not happiness, if pleasure is your happiness than quite often you will find yourself looking for pleasure. Happiness is from within by just being happy with what is. 

 

 • ....Weet je wat het verschil is tussen religie en spiritualiteit? Religie is voor mensen die niet naar de hel willen, dus ze maken zichzelf los van hun schaduw en proberen alleen maar goed te zijn. Terwijl spirituele mensen weten dat zij licht en donker zijn. Zij omarmen hun donker, zodat ze het licht kunnen zijn. The only dark is your own shadow.

 

 • ....Wat je krijgt is een reflectie van hoe jij met iedereen omgaat. Het is een reflectie van je innerlijke jij.

 

 • De wereld en het leven zijn niet gemaakt om je vast te houden aan de herinneringen. Het is gemaakt om in het hier en nu te leven, om in elk moment te genieten van het moment en je wereld te zien voor hoe je hem hebt gecreëerd voor jezelf op dat moment. Leef in het moment en houd niet vast aan wat was, maar zie wat is. 

 

 • Wat de geest vermoeid is nooit het ware. Stop met het stoppen van energie in mensen, dingen en situaties die jou vermoeien. Iets wat jou vermoeid is het niet waard om energie in te stoppen. Stop deze energie in jezelf, want jij bent al je energie waard. 

 

 • Dat je eerste ingeving, de ingeving is waar je op kan vertrouwen. Vaak zeggen ze in de wereld 'bij twijfel niet doen' en waarom denk je dat dat zo is? Dat is zodat je gaat twijfelen aan je eerste ingeving. Wanneer je namelijk gaat denken over die eerste ingeving en dus twijfel creëert (moet ik dit wel doen? is dat wel zo? etc) Doe je vaak niet wat je eerste ingeving was. Luister naar je ingeving en niet naar de twijfel die voort komt uit de gedachte die volgt. Wanneer jij van plan was iets wel te doen en je krijgt een gevoel van dat je het niet moet doen (dan is dit je ingeving).  Een ingeving is trouwens iets anders dan uit je comfort zone stappen. Uit je comfort zone voelt oncomfortabel en ongemakkelijk en dat is waar je groei zit. Dus wanneer je een ingeving hebt en het voelt ongemakkelijk, kun je vertrouwen op je ingeving en zal je zien dat het goed uitpakt en dat je groeit. Luister naar je gevoel en wat verschillende gevoelens inhouden, wat voel je precies? Wanneer je in contact komt met jezelf en je gevoelens gaat observeren, ga je leren welk gevoel wat inhoudt en zal je makkelijker op je gevoel kunnen reageren en vanuit je gevoel kunnen handelen. Leer je eigen energie te herkennen. 

 

 • Alle keuzes die jij tot nu toe hebt gemaakt.. altijd de juiste keuze voor jou was op dat moment!  Wees dus niet te streng voor jezelf en zie het goede in alle momenten van je leven. Alles gebeurd voor jou en het is aan jou welke keuze jij maakt. Probeer achter alles de lessen te zien, zodat je groeit en andere keuzes kan maken en niet in dezelfde les blijft hangen. Zie jij waar je nu bent en wat je tot nu toe allemaal al hebt geleerd aan levenslessen? open je bewustzijn en doe aan zelfreflectie, zodat je het gaat zien. 

 

 • ..suiker je lichaam vervet? En dat vet wat in eten zit omgezet wordt in energie?

  Dus eet en drink bijvoorbeeld s.v.p geen frisdrinken, (melkchocola) en paaseieren! Dat is puur suiker. Maar eet liever roomboter, volle (zuivel-) producten en zo rauw mogelijk en blijf vooral af van suiker.

 

 • ..een zonnebril eigenlijk niet bevorderlijk is voor de activatie van je 'Pijnappelklier'. En dus vraagt een wakkere zich kritisch af..Waarom worden we verteld dat de zon slecht is voor je ogen (en huid en en en...) Nou, als je ziet wat Wikipedia erover schrijft: Pijnappelklier - Wikipedia dan weet je genoeg waarom.

 

 • ...een wond een gecreëerde geloofsovertuiging is, dat jij hebt opgeslagen in je onderbewustzijn wat steeds hetzelfde gevoel naar boven brengt dat jij hebt gevoelt tijdens het creëren van deze geloofsovertuiging.

 

 • ...wanneer jij je niet gehoord en gezien voelt door je kind (dus wanneer jij het gevoel hebt dat je kind niet luistert) blijf dan niet uitleggen maar ga dan in het gevoel zitten en trek je terug. Anders projecteer jij dat gevoel op hun en hebben zij het gevoel dat ze niet gehoord en gezien zijn, omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn in jouw ogen. Laat ze hun eigen gedrag uitvogelen in wat juist is en niet.

 

Wanneer iemand over jouw grens heen gaat en jij blijft aangeven dat diegene over jouw grens heen gaat, accepteer je eigenlijk dat diegene over je grens heen gaat doordat jij het gaat uitleggen. Je grens is er voor jou en wanneer iemand daar over heen blijft gaan is het aan jou om je energie terug te trekken.

 

Religie noemt het bidden, Heksen magie, spiritualiteit manifestatie, Atheïsme placebo effect,

wetenschappers quantum physics...

Iedereen weet dat het bestaat, noemt het anders en niemand ontkent het.

Je gedachten creëren jouw realiteit.

Wanneer neem jij de controle over jou gedachten?