Wie o wie zijn we..

Jason

Ik ben Jason, een (on-)gewone jongen die na een paar trials van het leven ging voelen wat er werkelijk gebeurt in het leven in plaats van rationeel alles verklaren. Hieraan verbonden is het niet gemakkelijk om er woorden aan te geven, dus ik heb een ongewone uitleg hoe ik in het leven sta en toch is dat mijn taal. Waar velen mij meteen begrijpen, zijn er ook mensen die er niets mee kunnen. Voor de rest staan er genoeg teksten van mij op deze site en mocht je nog vragen hebben, mail gerust.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Thea

Mijn naam is Thea en ik wil je meenemen in wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn visie op het leven, de wereld, en het universum is.

Wellicht kan ik je verder helpen met nieuwe inzichten in wie jij bent, je relatie, in de relatie met je kind/ ouders, waar je gezondheidsklachten vandaan komen, traumaverwerking en een stukje heling.

 

 

Happiness is from within by just being.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'