Wie o wie zijn we..

Jason

Ik ben Jason, een (on-)gewone jongen die na een paar trials van het leven ging voelen wat er werkelijk gebeurt in het leven in plaats van rationeel alles verklaren. Hieraan verbonden is het niet gemakkelijk om er woorden aan te geven, dus ik heb een ongewone uitleg hoe ik in het leven sta en toch is dat mijn taal. Waar velen mij meteen begrijpen, zijn er ook mensen die er niets mee kunnen. Voor de rest staan er genoeg teksten van mij op deze site en mocht je nog vragen hebben, mail gerust.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Thea

Mijn naam is Thea en ik wil je meenemen in wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn visie op het leven, de wereld, en het universum is. Ik ben met schrijven gestart tijdens mijn eigen ontwaking/helingsproces en door dit te delen met mijn vrienden is deze site tot stand gekomen.

 

Tijdens mijn eigen proces heb ik geleerd om met energie te werken en ben ik mij steeds bewuster geworden in wie ik ben en wat ik kan. Door mijn handen kan ik energie losmaken, zodat deze energie het lichaam verlaat (genaamd een stukje heling).

 

'Iedereen heeft een zelfhelend vermogen en iedereen kan dat zelfhelend vermogen vergroten door te leren naar zichzelf te luisteren'

 

Wellicht kan ik je onder andere via mijn blogs verder helpen met nieuwe inzichten in wie jij bent, je relatie, in de relatie met je kind/ ouders, waar je gezondheidsklachten vandaan komen en een stukje heling.

 

Naast mijn blogs doe ik energiewerk en verkoop ik via de webshop producten die op natuurlijk wijze het lichaam ondersteunen.

 

Mocht je interesse hebben in een helingssessie of meer informatie willen, dan kun je via het contactformulier je gegevens of je vraag achterlaten en ik zal dan contact met je opnemen om eventueel een afspraak in te plannen.  

 

 Happiness is from within by just being.

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'