Wie ben jij?

Wie ben jij? · 23. februari 2023
Hoe jij van jezelf houd, is hoe jij anderen leert om van jou te houden. Wanneer jij je bewust wordt van je gedragingen, mag je de wonden die jij in je draagt helen en wanneer jij de wonden heelt die jij in je draagt, mag jij de acties gaan nemen die daarbij passen. In alignement is dat je acties, dus je gedragingen overeen komen met je gevoel. Je denken en je voelen komen met elkaar overeen, waardoor jij de acties maakt die daarbij horen. wanneer je gedeelten in jezelf gaat helen, mag jij...
Wie ben jij? · 16. februari 2023
Wat je gevoelens je vertellen.
Wie ben jij? · 15. februari 2023
Wie jij bent is belangrijk! Dat jij bestaat is belangrijk anders was je hier niet geweest!
Wie ben jij? · 09. februari 2023
Weet jij wat je gaven zijn en wie je bent? Vaak zijn we ons zo gaan aanpassen dat we niet eens meer weten wie we echt zijn en leven wij onze programmeringen.
Wie ben jij? · 10. januari 2023
Bij authentiek zijn denken mensen vaak dat ze iets groots moeten zijn, extravagant, of iets totaal anders dan anders, maar dat betekent niet authentiek zijn.
Wie ben jij? · 14. december 2022
Mensen zijn zo geconditioneerd in dingen uitstellen, dat ze vergeten te leven. Vaak denken mensen als ik dit en dit doe word ik gelukkig, als dit en dit veranderd word ik gelukkig, als ik dit en dit heb word ik gelukkig, maar wanneer ga jij jezelf eens nu gelukkig maken. Wanneer ga je beginnen met je innerlijke jij gelukkig te maken?