Kruidendrankjes en spreuken

Zoals ik al meer op de website heb geschreven is alles energie en met energie kun je werken.

Hoe meer jij in je kracht staat, hoe krachtiger jouw energie zal zijn! 

Energie kun je manipuleren en naar jouw hand zetten in hoe jij iets wil. Iedereen bezit namelijk kracht en deze kracht kunnen je verder ontwikkelen, helemaal wanneer je met je kracht (je energie) oefent.

 

Ik denk niet dat iedereen zich even goed beseft hoe krachtig je kan zijn en dat iedereen zich bewust is in hoe krachtig je bent en hoe je deze kracht verder kan ontwikkelen.

 

Een spreuk is zo gemaakt en kan je voor alles maken. 

Voeg aan een spreuk de juiste kruiden, de juiste kristallen of de juiste kleur kaarsen en je versterkt de spreuk. Een spreuk kan je versterken met de kracht van de natuur. Energie vanuit de natuur kun je gebruiken. 

 

Ook kun jij je voorouders en spirit guides vragen om je te helpen in je ontwikkeling, zij hebben namelijk alle wijsheid tot hun beschikking in de spirit realm en kunnen je helpen om tot deze wijsheid te komen. Je hebt alle wijsheid ook in jou en tot je beschikking, maar ze zullen je willen helpen helemaal wanneer je hier om vraagt. 

 

Verdiep je en oefen.

 

Er zijn heel veel verschillende kruiden en tussen kruiden en huismiddeltje staan wel wat verschillende dingetjes beschreven. 

Je kan hier zelf mee oefenen, als je dit niet wil en wel interesse hebt in een kruidenmengsel/drankje of een spreuk ergens voor kun je me altijd even mailen en zal ik kijken wat ik voor je kan doen. Heb je een lichamelijke klacht, kan ik voor je kijken waar dit vandaan komt. Veel is namelijk op te lossen door energiewerk en kan worden ondersteund door kruiden etc. Voor vragen mail: info@wakkertje.com

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'