· 

Energie

Wanneer je weet dat alles energie is en je kan creëren met je mind (with manifesting you have to see it in your minds eye) in combinatie met je gevoel, dan weet je ook dat jij je gehele leven zelf hebt gecreëerd en er van kan maken wat je wil. 

 

Energie manipuleren. 

Je bestaat uit energie en elke energie creëer je zelf. Bedenk je even goed dat angst een illusie is, een zelf gecreëerde energie dat is ontstaan uit een gedachte dat nog niet de realiteit is. Een invulling van de mind in wat jij denkt dat een mogelijke realiteit kan zijn. Werkelijkheid is dat jij deze realiteit zelf creëert. Alles is mogelijk. Dit betekent ook dat er dus geen realiteit te gek is en je alles kan creëren. 

 

Wanneer je weet dat elke energie ontstaat vanuit een gedachte die is gehangen aan een gevoel, waarom zou je dan hele verhalen in je hoofd afspelen bij een gevoel dat jij niet prettig vindt? Wanneer er een gevoel omhoog komt en je gaat de situatie continu analyseren en afspelen in je hoofd, dan houd je iets in stand wat je niet in stand wilt houden. Elke energie creëer je immers zelf. Observeer jezelf en laat het zijn, zodat de energie oplost. Wanneer je iets voedt in jezelf maak je het groter en houd je het vast. Dit zal zich manifesteren in je realiteit. Je creëert wat je bent vanbinnen, so within so without.

 

Energie is te manipuleren en gedachten zijn te sturen. Waar jij je ‘focus’ op zet, zal groeien. Wat jij laat zijn en ‘observeert’ zal oplossen. 

 

Tijd om dus bewust te gaan creëren. Wat je uitzend zal je ontvangen. Het universum zegt nooit nee. Wanneer jij de liefde voor jezelf hebt geopend, zend jij liefde uit. Het gehele creatie proces komt vanbinnen uit. Hoe liever jij jezelf hebt, hoe meer jij jezelf waardeert en respecteert, hoe meer je dit uitzend. 

 

Wat geloof jij over jezelf? 

Controle is vaak gericht op je uiterlijke wereld, maar daar waar jij in je uiterlijke wereld probeert te veranderen zal het je alleen maar energie kosten. Echte verandering zit vanbinnen, vanuit de liefde voor jezelf. 

 

Wanneer je gaat inzien dat deze gehele aarde (en niet alleen de aarde, maar echt ALLES) uit energie bestaat en echt letterlijk een alles is gecreëerd vanuit energie, zal je weten dat jij alles bent en alles is jij. Wanneer je weet dat alles goed zal komen, zo niet ‘dan toch’ dan weet je ook dat er helemaal geen controle nodig is, want een alles gebeurd in jouw voordeel. Wanneer je dit weet, waarom zou jij je dan nog druk maken om een uitkomst? Wat maakt het dan uit wat er gebeurd?

 

Zijn in het hier en nu met een alles wat is hier in dit moment is het enige wat telt en wat belangrijk is. In elk moment is een alles wat is goed en precies zo als het hoort te zijn. Wil je iets laten groeien, geef het dan aandacht. Wil je iets laten verdwijnen uit je leven laat het dan zijn en het zal vanzelf oplossen. 

 

Je kan het zo mooi maken als dat jij zelf wil. Op welk level vibreer jij? Op welke frequentie ben je in getuned? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0