Kinderen

Kinderen · 10. februari 2023
Hoe vraag jij je energie terug en waarom?
Kinderen · 10. februari 2023
Grenzen stellen.. Wat is dat nou precies en hoe kun je dit op een gezonde manier doen?
Kinderen · 28. januari 2023
Grenzen stellen en er voor je kind zijn tegelijkertijd. Wat de meeste mensen niet zien is dat je dit beide kan doen en dat een kind beide nodig heeft.
Kinderen · 27. januari 2023
Je hebt kinderen die aandacht vragen positief of negatief, maar je hebt ook kinderen die weinig tot geen aandacht vragen. Dat zijn de kinderen die heel makkelijk zijn en bijna nergens om vragen. Het is niet zo dat wanneer zij er niet om vragen dat zij deze aandacht dan niet nodig hebben.
Kinderen · 26. januari 2023
Hoe bewust ben je van je rol van je ouderschap? In een drukke society leven we allemaal best wel naast elkaar en langs elkaar heen.
Kinderen · 25. januari 2023
Wat ouders vaak niet begrijpen is dat kinderen een soort van loyaliteits gevoel naar hun ouders hebben. Vaak wordt van ouders op kinderen geprojecteerd, wat ouders vaak niet door hebben omdat ze zelf nog vanuit trauma’s handelen.
Kinderen · 24. januari 2023
Hoe zorg jij ervoor dat je kind volledig zichzelf kan zijn zonder dat het kind het gevoel heeft dat het zich compleet moet aanpassen om aan jou verwachtingen te voldoen?
Kinderen · 23. januari 2023
Ben jij er in alle situaties emotioneel voor jezelf? Zo ja, dan kun jij er bewust voor kiezen om er in alle situaties emotioneel voor je kind te zijn. Zo niet... Hoe is de relatie dan met je kind?
Kinderen · 22. januari 2023
Je hebt verschillende soorten ouders die drijven op trauma responses en eigenlijk zelf niet volwassen zijn.
Kinderen · 20. januari 2023
Wat is nou een probleem kind en ligt het probleem echt bij het kind? Wanneer je naar een kind kijkt groeit het kind in een bepaalde dynamiek op. Welke invloed hebben deze dynamieken en systemen op het kind en kun je dan nog echt spreken over een probleemkind?