Kinderen

Kinderen · 05. april 2024
Daar waar jij klaagt, blamed en niet op een respectvolle manier met de andere ouder kan zijn (ook al zijn jullie uit elkaar) plaats jij jezelf boven de andere ouder. Iedere mening/ oordeel is een afwijzing en niet allen van de andere ouder, maar ook van je kind. Daar waar jij de ander afwijst, wijs je dat deel in je kind af. Bewustzijn van jezelf, je eigen gedrag en verantwoording is zo belangrijk. Het is jou verantwoording als ouder om er op alle vlakten voor je kind te zijn, voor jezelf en...
Kinderen · 14. augustus 2023
Elk kind hoort zijn of haar eigen verantwoordlijkheden te kunnen nemen, zijn of haar eigen grenzen aan te kunnen geven en zichzelf te kunnen zijn, zodat het zijn of haar eigen waarde leert kennen.

Kinderen · 14. juli 2023
De kinderen hebben vakantie.. Sommigen zien er tegen op, anderen willen hun kind alles geven zodat ze ze niet horen, weer anderen moeten op vakantie om überhaupt rust te ervaren, maar er zijn ook gewoon ouders met innerlijk rust en gewoon genieten van een alles wat deze heerlijke tijd en eigenlijk elke tijd te bieden heeft, zelfs zonder op vakantie te gaan.
Kinderen · 14. mei 2023
Hebben we moederdag nodig om onze liefde en waardering te uiten? Verdienen onze moeders het niet om elke dag deze vorm van liefde en waardering te voelen?

Kinderen · 17. april 2023
Hoe kan jij willen dat een kind waarde heeft op zijn of haar lichaam? Respect heeft voor zijn of haar lichaam? Zichzelf lief heeft, terwijl jij dat zelf niet hebt? Hoe investeer jij in je kinderen wanneer jij niet in jezelf investeert? Hoeveel investeer jij in jezelf? Hoeveel is je lichaam waard? Hoeveel ben jij waard? Hoeveel respect heb jij voor je eigen grenzen? Ken jij je eigen grenzen? Ben jij je bewust van je gevoel en wanneer het zegt niet te doen? Bewustwording van jezelf is een...
Kinderen · 10. februari 2023
Hoe vraag jij je energie terug en waarom?

Kinderen · 10. februari 2023
Grenzen stellen.. Wat is dat nou precies en hoe kun je dit op een gezonde manier doen?
Kinderen · 28. januari 2023
Grenzen stellen en er voor je kind zijn tegelijkertijd. Wat de meeste mensen niet zien is dat je dit beide kan doen en dat een kind beide nodig heeft.

Kinderen · 27. januari 2023
Je hebt kinderen die aandacht vragen positief of negatief, maar je hebt ook kinderen die weinig tot geen aandacht vragen. Dat zijn de kinderen die heel makkelijk zijn en bijna nergens om vragen. Het is niet zo dat wanneer zij er niet om vragen dat zij deze aandacht dan niet nodig hebben.
Kinderen · 26. januari 2023
Hoe bewust ben je van je rol van je ouderschap? In een drukke society leven we allemaal best wel naast elkaar en langs elkaar heen.

Meer weergeven