De ontwikkeling in het leven

Zoals bij astrologie ook staat beschreven gaat het leven over ontwikkeling en groei. Ik geloof dan ook dat we onze sterrenbeelden en levenspaden zelf uitkiezen, zodat wij de ontwikkeling kunnen doormaken waar we in dit leven voor gekozen hebben.

 

De ontwikkeling van de sterrenbeelden:

 

Rammen  worden getest op hun boosheid. Ze kunnen echt van 0 naar 100 in een trigger. Een ontwikkelde ram is echt rustig en heeft de rust in zichzelf. Een ontwikkelde ram heeft zelfcontrole en compassie. 

 

Stieren die ontwikkeld zijn kijken naar een alles wat ze hebben bereikt en weten dat zij dit zelf hebben bereikt. Zij weten hoe ze zelf iets moeten bereiken en nemen ook die credit daarvoor. Zij kennen hun waarde en weten wat ze brengen. Een stier die niet ontwikkeld is leunt op andere mensen. Een ontwikkelde stier  kent zijn of haar eigen kracht en kan met die kracht alles bereiken wat hij of zij maar wil. 

 

Tweelingen die niet ontwikkeld zijn zullen al spreken voordat ze überhaupt hebben geluisterd naar wat er wordt gezegd. Hun mond is scherp en ze kunnen je echt onderuit halen met hun woorden. Tweelingen zijn heel slim en halen overal informatie vandaan (al vanaf het moment dat ze geboren worden zijn het sponsen van informatie). Ze zijn heel snel met deze informatie en kunnen in een handomdraai je eigen woorden tegen je gebruiken. De ontwikkelde tweeling is degene die luistert en de kracht van zijn of haar woorden gebruikt om anderen een boost te geven. Ze gebruiken hun woorden en scherpheid om anderen in hun kracht te laten stappen i.p.v. anderen naar beneden te halen.

 

Kreeften die niet ontwikkeld zijn willen dat er voor hun gezorgd wordt. Een ontwikkelde kreeft stapt uit zijn of haar comfortzone, is niet bang, neemt risico's en zal voor anderen zorgen. Een ontwikkelde kreeft zal zijn of haar verleden loslaten en zeker alle shit waar ze doorheen zijn gegaan (vooral als kind). Zij stappen de wereld compleet naakt in en bouwen hun leven helemaal op vanaf 0. Een kreeft kan heel succesvol zijn zodra ze de lessen leren van hun verleden en deze gebruiken om hun eigen fundatie op te bouwen. 

 

Leeuwen zullen altijd getest worden op hun kracht.. Ze zullen vaak naar beneden gehaald worden of in de steek gelaten worden.. De test is dan ook om er sterker uit te komen. Een leeuw die niet ontwikkeld is zal over zich heen laten lopen, zal zich alleen voelen en zal ontploffen wanneer er teveel of zijn of haar grenzen wordt gegaan. Een leeuw dat zich ontwikkeld heeft staat in zijn of haar kracht, kent zijn of haar grenzen en heeft zelfcontrole. Het maakt niet uit wat iemand anders zegt of doet een leeuw in zijn of haar kracht voelt zich zelfverzekerd en herkend zijn of haar grenzen feilloos en zal zich daar aan houden. 

 

Maagden zijn chaotisch, niet georganiseerd en zijn heel kritisch over zichzelf, maar niemand kan zo goed resultaat leveren als een ontwikkelde maagd. De les is ook dat ze lief voor zichzelf zijn en de nood om perfect te zijn in deze imperfecte wereld los te laten.  Zodra ze loslaten van al die perfectie kunnen ze magie creëren in deze wereld. Zij zullen dan hetgeen wat niet mogelijk is mogelijk kunnen maken.

 

Weegschalen die niet ontwikkeld maken zich veel te druk om wat anderen van hun zullen vinden. Hun ziel komt hier om echt in hun eigen ik te komen staan. Zij zullen zichzelf ontwikkelen in wie zijn zijn, zodat ze kunnen gaan zijn wie zij zijn. Een ontwikkelde weegschaal weet waar hij of zij voor kiest, zij kunnen beide kanten van een verhaal zien en gerechtigheid brengen. Ja ze zijn liefdevol, mooi en romantisch, maar ook gerechtig en wanneer ze ergens voor kiezen kunnen ze echt liefdevol gerechtigheid brengen en zich er niks van aantrekken wat iemand daar ook van zal vinden. 

 

Schorpioenen zullen getest worden met verleidingen. Een niet ontwikkelde schorpioen is niet loyaal, maar een ontwikkelde schorpioen zal er vol voor gaan! niemand zal hun loyaalheid kunnen verslaan. 

 

Boogschutters die ontwikkeld zijn brengen in de praktijk wat ze zeggen en maken hun woorden waar. Hun acties en woorden komen met elkaar overeen. Een boogschutter die niet ontwikkeld is zal niet de waarheid spreken. Een ontwikkelde boogschutter is er 1 die nooit zijn zoektocht naar de waarheid beëindigt en zal deze waarheid spreken. Zij zullen alle wijsheden gebruiken en door grote transformaties gaan. Zij zullen anderen kunnen leren hoe zij van het laagste in het laagste naar het hoogste van het hoogste in de hoogste vorm van abundance kunnen gaan. 

 

Steenbokken die niet ontwikkeld zijn denken dat de tijd tegen hun is en geven op wanneer iets niet snel genoeg gebeurd of wanneer ze geen resultaten zien wanneer ze hard werken. Een ontwikkelde steenbok geloofd in divine timing en heeft vertrouwen. Zij zullen getest worden op hun geduld, deze ontwikkelen en leren door te zetten. Op het moment dat ze echt loslaten en vertrouwen op dat alles op zijn tijd gebeurd met daarbij de consistentie van hun doorzetten, zullen deuren open gaan die zij niet voor mogelijk hadden gehouden. Geduld is een schone zaak. 

 

Watermannen die niet ontwikkeld zijn zullen niet delen en zijn gesloten, omdat waterman een teken is van winst. Ze worden geboren als een overlopende emmer water met eindeloze overvloed. Waterman is ook het teken van vriendschap. Niet dat watermannen niet graag fysieke of materialistische dingen delen, maar alleen al wanneer ze hun emoties niet delen of zich niet open stellen zijn ze al onontwikkeld. Wanneer watermannen zich open stellen en andere mensen hun creatieve en geniale ideeën schenken.. is er geen betere vriend dan de waterman. Eigenlijk zouden ze alleen maar zelf moeten inzien hoeveel waarde ze eigenlijk brengen in deze wereld. 

 

Vissen zijn mensen die alle energieën om zich heen opzuigen en deze koppelt aan hoe ze zich voelen. Soms kunnen ze er niks aan doen omdat het moeilijk is om onderscheid te maken tussen hun eigen emoties en de emoties van anderen. Wanneer anderen zich gelukkig voelen, voelen vissen zich gelukkig en wanneer anderen niet gelukkig zijn, horen vissen in hun eigen geluk te blijven en zich niet het verdriet eigen te maken, omdat iemand anders verdrietig voelt. Wanneer ze in de val trappen door zich in de gevoelens en emoties van anderen te doordrenken, verliezen ze zichzelf. Onontwikkelde vissen gebruiken hun identiteitsgevoel vooral in relaties, alsof ze vergeten wie ze werkelijk zijn. Een vissen die niet ontwikkeld is heeft het gevoel alsof ze moeten ontsnappen. Een vissen die ontwikkeld is, is echt in het moment, heeft grenzen ontwikkeld, is niet langer verward en heeft gebruik gemaakt/ maakt gebruik van de hoogste vormen van meditatie en is zich bewust van wat van hun is en wat van iemand anders is. Zij zijn zich bewust van hun onderbewustzijn.