Wakker zijn volgens ons

 

Volgens Thea:

 

Wakker zijn is weten wat er echt gaande is in de wereld en weten wie je echt bent.

Wie je bent in essentie, maar ook als mens.

 

De wereld waarin je leeft is een illusie die op jou geprojecteerd is en de mensen met macht proberen je in deze staat te houden, zodat je volgzaam bent en zo de controle over jou gehouden wordt. 

Wakker zijn betekent dat je weet hoe de wereld in elkaar zit, zodat je de verandering in jezelf kan maken voor een betere wereld en een hoger bewustzijn.

 

Wakker zijn is aligned zijn met jezelf en door de illusie van het leven heen kijken. Daar waar je alles hebt losgelaten wat er op jou is geprojecteerd, leer je jezelf kennen in essentie, wanneer je jezelf kent in essentie, leer je wie je bent en waar je voor staat

 

Het is erachter komen dat alles wat jij dacht dat waarheid was, niet waar is en dit alles compleet loslaten om je eigen waarheid te kunnen vinden en je bewustzijn te vergroten. Wanneer je deze waarheid hebt gevonden ben je wakker. 

 

Volgens Jason:

 

Het ontwaken is in feite kritisch kijken naar 'het gewone' alledaagse geconditioneerde levensstijl of zelfs maatschappij! Dat is een 'moment' in je leven en vaak op een dieptepunt in een mensenleven. Na ziekte, scheiding, noem maar op.

 

Vooral je bewust zijn van de wereld waarin je leeft. Hoe bewust ben je van wat je eet en drinkt? Is jouw baan 'echt' wat je kan en wil? Of volg jij wat jou wordt verteld of denk jij voor jezelf?

 

Heb jij het gevoel dat je 'het' gewoon doorhebt? de matrix waarin we leven, althans voordat je wakker bent geworden. Je ziet veel meer dan voorheen, je bent bewust geworden in zoveel aspecten en daardoor ook zelfverzekerder. Prachtig ervaar ik het zelf! 

 

Ben je in staat om te 'omdenken' en er meer in te zien wat betreft de bedoeling hier op aarde? Of ga je liever door met hoe je nu leeft en niet dieper willen kijken? ..dat mag hoor!

 

Praat je mee met de meute of durf je jezelf te laten horen, met consequenties van dien? Het kan namelijk heel confronterend zijn, maar daar gaat het volgens ons ook om hier op aarde..bewustwording en goede inkijk in jezelf krijgen!

 

Dichtbij jezelf blijven, wat is dat nu eigenlijk?

In mijn ogen is dat in 'jezelf geloven' wanneer je je eigen antwoorden hoort!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'