· 

Tijdlijnen

 

Timeline shiften/jumpen oftewel tijdlijn springen... 

Wat is dit nou precies en hoe doe je dat?

 

Tijdlijn springen is dat je naar elke tijdlijn kan gaan waar je maar wilt. Het houdt in dat jij op de tijdlijn gaat leven in welke realiteit je wilt zijn. Je geloofsovertuigingen en gedachten hebben alles met tijdlijn springen te maken. Je hebt tijdlijnen van je hele leven en je kan zelf beslissen op welke tijdlijn je leeft. Welke realiteit wil je in leven. Tijdlijn springen is anders dan manifesteren.. bij manifestatie focus je je vaak op 1 ding wat je graag wilt, dat trek je naar je toe met de geloofsovertuiging en het gevoel dat het er al is. Bij tijdlijn springen kun je het geheel leven dat je wilt leven en kun je de shift in jezelf maken in een geheel andere realiteit. Dus je leeft in die realiteit waar jij in wilt leven en die hele realiteit shift in die realiteit waar jij in wil zijn. Wanneer je 's avonds naar bed gaat en je zegt: "morgen wordt ik wakker in mijn best mogelijke tijdlijn" en wanneer je wakker bent zeg je “ik ben nu in mijn best mogelijke tijdlijn”. Doe dit vaker en werk aan je geloofsovertuigingen, dan maak je de shift. 

Je tijdlijn betekent dat je alle opties hebt in alle situaties op alle momenten en in elke realiteit..

Zo heb je een realiteit dat jij het leven van je hogere zelf leeft, door deze shift te maken ga je leven als je hogere zelf. 

 

je hebt allemaal verschillende tijdlijnen en realiteiten van je leven, de keuzes die je maakt en de gedachten die je hebt bepalen je realiteit. bij de tijdlijnen betekent dit dat er niks vast staat in het leven en dat alle opties geleefd kunnen worden. Je ben in de tijdlijn van waar jij op  dat moment in je leven staat en je kan je leven veranderen door van tijdlijn te springen. 

Jij creëert je eigen leven en je kiest dus ook in welke realiteit je zit op dit moment in je leven.

 

Laat me het proberen simpel uit te leggen met een voorbeeld:

Er is een optie om bijvoorbeeld uit eten te gaan vanavond, maar ook om thuis te blijven en zelf te koken, of eten te laten bezorgen. Welke realiteit je gaat leven is afhankelijk van welke keuze jij maakt en kies jij dan met je gedachten, kies je vanuit je hart, je ego of wat maakt jou dat je de keuze maakt voor welke optie je kiest en welke realiteit wordt dat? De opties zijn eindeloos net zoals alle opties in elke situatie van je leven. Dit staat dus niet vast en je shift nogal eens van alle keuzes die je maakt. Geen één keuze is hier in fout trouwens.

 

Wanneer je de tijdlijn kiest te leven van je hogere zelf, zal je de keuzes gaan maken vanuit je hogere zelf en zal je dus in die realiteit gaan leven. De beste realiteit voor jou. 

Betekent niet dat je nooit meer iets naars zal meemaken, betekent dat je in jou beste realiteit het beste uit alle situaties haalt, omdat je het beste verdient en het beste leven leeft.

De shift van dat jij het beste verdient is de geloofsovertuiging die je hebt in je eigen gedachten.

 

Het zijn in je beste tijdlijn is je beste leven leven. 

De keuzes en opties in het leven zijn eindeloos dus alle tijdlijnen zijn ook eindeloos. 

Je kan dus het leven dat jij nu leeft omgooien en in een andere tijdlijn gaan leven. 

Deze keuze is aan jou. De shift in energie die jij maakt in jezelf is de shift in tijdlijn die je maakt en bepaalt de realiteit in de wereld om jou heen. Gedachten zijn vibraties en alles is energie. 

Energie kun je manipuleren en de tijdlijn waarin je zit dus ook. 

Wanneer jij je bewust zijn opent en weer in contact komt met je zelf. Je hogere zelf gronden in je lichaam, bewust in je lichaam in het moment van ieder moment, zal je de tijdlijn van je hogere zelf gaan leven. 

 

Het gaat allemaal om het shiften van je energie en dit doe je in jezelf in een andere realiteit. 

 

Nu moet je niet gaan denken, maar als mijn energie veranderd mag ik geen lagere energie meer voelen, want dat is dus niet zo. De lagere energie mag je voelen en moet je juist toelaten zodat je hem niet onderdrukt en dus door onderdrukking vasthoudt. Voel alles wat je moet voelen en wat omhoog komt en laat dit door je heen gaan terwijl je liefdevol naar jezelf blijft en jezelf accepteert.

 

Ben jij er aan toe om te shiften in je beste tijdlijn? 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0