Emotionele wonden

 

 

Are you ready to face yourself and feel your feelings?

Accept who you are and make the change inside yourself.

 

 

Een emotionele wond is een wond in jezelf die jij mee draagt vanuit je verleden. Een wond zijn gevoelens waar je een gedachte aan hebt gekoppeld. Vaak heb je iets meegemaakt als kind, waarbij jij je als kind niet gehoord en gezien hebt gevoeld.

 

Wanneer jij als kind in deze wereld komt heb jij liefde en warmte nodig + de veiligheid dat jij compleet jezelf kan zijn zonder alle verwachtingen die je denkt dat je ouders of anderen van jou hebben.

 

Vaak wanneer ouders er emotioneel niet voor zichzelf kunnen zijn en nog een wond in zich dragen, projecteren zij deze wonden op hun kinderen zonder dat zij dit weten of dat ze dit willen. Heel dus je wonden.

Of dit nou wonden zijn vanuit je vorige leven of dit leven dat maakt niet uit. Het zit in jou opgeslagen dus leer je gevoel toe te laten, zodat je heelt. Vlucht niet in koffie, snoep, alcohol/drugs en zelfs overwerk en overdenken.

 

Herken deze vlucht-patronen en STOP ze als je ze herkent en erkent. Alles draait om bewust zijn er van, zodat je betere keuzes kan maken voor jezelf.


1

De ultieme onwetendheid van geneeskunde en regering wordt vergeleken met de ultieme wijsheid

2

Zij die niet weten van het eeuwige leven en de werkelijke reden van hun bestaan, zijn levensdood.

3

Toxic relaties zijn een traumaband. Je houdt van iemand vanuit een wond die jij in je draagt.