Ratio

Ratio · 15. februari 2023
Durf je te lezen wat er echt aan de hand is of sla je dit artikel over en blijf je wegkijken, slapend, zodat de volgende generatie met de shit zit.. want dat is wat er gebeurd wanneer jij wegkijkt. het is aan jou..
Ratio · 10. februari 2023
Wakker zijn betekent ook dat je doorziet waarom iets gebeurt. In dit geval dat je doorziet wat de werkelijke reden is van de lockdown en niet wat RTL4 of NOS of welke mainstream media je verteld heeft.
Ratio · 04. februari 2023
Een ieder wiens contract is afgelopen en zijn nieuwe termijn bedrag heeft gekregen is zich waarschijnlijk rot geschrokken aan wat het nieuwe termijn bedrag is geworden.
Ratio · 03. februari 2023
Ik werd zonet getriggerd door een man die claimt 'te nuchter' te zijn om mijn spirituele mambo jambo (want dit is vast een goede benaming van alles wat ik te melden heb) volledig te omarmen. Hij zegt 'er zit een kern van waarheid in, maar ik ben te nuchter'.
Ratio · 02. februari 2023
Ik zie een systeem waarin vaak heibel is, meer in het buitenland (de VS) maar steeds meer adopteren wij Nederlanders het zelfde systeem. Ik vroeg me al jong af wie zijn deze politici? Wat maakt hun zo kundig dat ze zulke mooie banen hebben en waarom faalt dit systeem herhaaldelijk en mondiaal?
Ratio · 01. februari 2023
Iedereen gelooft in een pandemie terwijl ze de echt pandemie in wat er werkelijk aan de hand is over het hoofd zien. Het water wat wij uit de kraan drinken, zit vol metalen, het is zogenaamd gefilterd, maar in de werkelijkheid is het niet gezond en is het gefilterde rioolwater wat je drinkt. ruik er maar eens aan en probeer dit vaker. Als je gewend bent aan rioolwater, dan merk je het niet meer.
Ratio · 29. januari 2023
Heer, onze god! Houd ons alstublieft weg van alles wat ons verleidt om te zondigen en help ons altijd dicht bij u te zijn. Heer, geef ons een hart van vriendelijkheid en mededogen, zodat we altijd volgens uw wil kunnen handelen en mensen kunnen helpen die hulp nodig hebben. We kunnen niets alleen bereiken. schenk ons alstublieft geloof en kracht.
Ratio · 20. januari 2023
Het leven zit vol triggers en ‘stemmetjes’ en mogelijkheden, de juiste beslissing als we moeten kiezen kunnen we kiezen door twee manieren van benadering. Namelijk: 1. rationeel benaderen 2. je ‘gevoel’ oftewel intuïtie volgen (dus ook horen) Welke jij kiest is aan jou…dat heet vrije wil. ‘ De juiste keuze’ bestaat niet. Alles is goed! Nogmaals, rationeel benaderd kom je op hele andere inzichten dan intuïtief. Mensen zijn steeds ‘verder geraakt’ van hun intuïtie o.a....
Ratio · 15. november 2022
Welk denkpatroon, of misschien beter gezegd, welke denkwijze hanteer je zelf wanneer het gaat om informatie tot je nemen? RATIO VS. ZIEL