· 

Lockdown

Wakker zijn betekent ook dat je doorziet waarom iets gebeurt. In dit geval dat je doorziet wat de werkelijke reden is van de lockdown en niet wat RTL4 of NOS of welke mainstream media je verteld heeft.

 

Wanneer is een kudde schapen onder controle te houden, dus dat ze doen wat jij wil? Wanneer ze gegroepeerd zijn of een voor een los in de wei lopen? Denk maar...

 

En natuurlijk zijn wij 'oppermachtige mensen' niet te vergelijken met een kudde dieren in de wei, alleen vertel dat maar aan de (wereld-)politiek. De waarheid is hard soms, tenzij er geen lessen aan verbonden zijn of dat de lezer slapende blijft...oftewel niet wakker is. 

 

De lockdown was er om een 'hoofdreden' en dat is dat de mensen allemaal in angst naar de media zou luisteren en dat kan niet wanneer iedereen los buiten loopt en vrij was. Meer is het niet.

 

Nog een reden is om iedereen 'online' te houden en dus media-verslaafd te houden en te manipuleren. Ook niets anders dan 'controle' behouden. Ik veroordeel het geheel absoluut niet, maar wil je bewust maken dat er best kans is dat je nog veel meer dingen 'verkeerd' ziet wat er gebeurt om je heen. Het ligt ook aan hoe je als mens opgevoed bent en als het ware geprogrammeerd bent. Ik heb geen verwachtingen en ieder is zelf verantwoordelijk voor de daden/geloof. Good luck!

 

Natuurlijk kun je denken dat ik onzin uit hier; dat mag ook nog:-) vrije wil.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0