· 

Wat ze niet willen dat je weet en wat je verdiend

De waarheid over hoe manipulatie werkt in deze wereld en waarvoor het dient.

 

Vaccinaties verbreken het contact met jezelf, het maakt je ziek zodat jij volgzaam bent en afhankelijk, terwijl onze oer-immuunsysteem feiloos werkt (mits je gezond bent) en je eigenlijk niks als gevaccineerd hoeft te krijgen. Als je afhankelijk wordt van medicatie verleg je je focus dus ook naar 'het ziek zijn' en niets anders. Dit gebeurt zodat je uitgedaagd wordt als mens om te zoeken naar antwoorden en het eigenlijke 'waarom' dat je ziek bent. Pas als je dit soort vragen hebt, kun je antwoorden krijgen. Maar als je 'onbewust' bent hierin, dit niet doorziet, dan blijf je volgzaam aan de media en andere omgevingsfactoren die je zullen blijven manipuleren en beïnvloeden zodat je je hogere zelf niet bereikt.

 

Ons eten is gemanipuleerd, suikers toegevoegd, zout toegevoegd en noem het maar op.

Wat jij denkt dat gezond is, is niet eens gezond. 

 

Durf jij te luisteren naar je eigen innerlijke voice of luister je naar je geprogrammeerde ego?

 

 • Vlees ingespoten met nitriet ontwikkeld kankercellen.
 • Fluoride in tandpasta zo slecht en neemt lekker snel op in je slijmvliezen. 
 • Oreo koekjes!!!! 
 • Macdonalds en fastfood omg je wil niet weten wat dat eten met je doet!!
 • Kraanwater gefilterd?! Ja tot zoverre dat het schoon lijkt! Kook het eerst voordat je het drinkt.

 

Het is jou aangeleerd dat wat jij ziet met je ogen dat dat de waarheid is...

 

 • Alluminium in deo kankerverwekkend.
 • Citine in eten en vleesvervangers.
 • Theezakjes gebleekt in chloor.
 • Alle eten met een proces er in...
 • Wat wifi met je doet, beeldschermen, afleiding, stralingen en ja zelfs de stralingen van de magnetron in je eten!
 • Dat ze je laten geloven dat je hard moet werken voor je geld of dingen moet onderdrukken om geliefd en of goed genoeg te zijn. Hoe ze je weghouden van je eigenwaarde. 

Zelfs spiegels zijn niet echt... probeer eens non reversed.

 

Medicaties die symptomen onderdrukken en niet tot de kern komen. 

 

Alle grote merken: stay away from it.

 

Dan wat ze je verkopen/vertellen op het nieuws. Wat ze je brein wijsmaken en wat jij geloofd en wat dus je realiteit word, omdat je het geloofd!!! 

 

Aan een emotioneel verwaarloosd mens, een lichamelijk ziek mens daar verdienen ze aan. Iemand die gelukkig en gezond is met zichzelf wat een ieder zijn of haar bestaansrecht is!!!! En wat een ieder in zichzelf bezit.. werk aan jezelf mensen, zodat je niet meer te manipuleren bent. 

 

Manipulatie werkt op je gevoel en gaslighting laat je denken dat jij dingen verkeerd ziet! Deze controle voeren ze uit over de hele wereld. 

 

Weet jij echt wat je dagelijks binnen krijgt en wat dat doet met je lichaam?! 

 

Niet alleen qua eten en drinken, maar je gehele voeding? Waar voed jij je mind mee? Tv??? Regering??? Alcohol?? Welke mensen laat jij toe in je leven? Hebben ze echt het beste met jou voor? Kiezen ze oprecht voor jou of zie je alleen de mooie woorden en niet de daden? 

 

Leer jezelf lief te hebben en jezelf te voeden met positiviteit, het ego is zo geprogrammeerd in de 3D wereld op een negatief zelfbeeld!!! De lagere staat waar ze je inhouden, zodat jij jezelf niet ziet en jij gemakkelijk te manipuleren bent. 

 

Weet je überhaupt wel wat manipulatie is?

Wat controle gedrag is en wat echte liefde is? 

 

Het is namelijk zo dat het je niet wordt geleerd hoe je er emotioneel voor jezelf kan zijn..

Wat liefde is en wat angst is, daar en tegen word er angst gezaaid, zodat je keuzes gemanipuleerd zijn en niet oprecht. 

 

Wat is jezelf manipuleren?

 

Het is niet zo dat je de wereld als slecht moet gaan zien, want de meeste mensen zijn zich niet eens bewust van dat dit zo is en dat ze dit doen. 

 

Maar durf jij naar de echte realiteit te kijken? durf jij naar jezelf te kijken en je eigen schaduwkanten? durf jij je te focussen op het positieve en de waarheid te gebruiken om verandering te maken? Verandering voor jezelf, voor onze kinderen, voor een bewustere wereld? 

 

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, je eigen gedrag, je emotionele wonden, zodat je niet meer projecteert en energetisch doorgeeft aan je kinderen. Durf jij van jezelf te houden terwijl jij jezelf aankijkt of ben je bang voor afwijzing van de buitenwereld? durf jij voor jezelf  op te staan en voor jezelf te kiezen? Je grenzen aan te geven? Durf jij jezelf en je lichaam goed te verzorgen? Of laat jij de buitenwereld controle over jou houden? Durf jij de controle over je leven terug te nemen? 

 

DURF JIJ COMPLEET VAN JEZELF TE HOUDEN? 

 

Een betere wereld begint bij het compleet houden van jezelf, het weten dat jij het beste verdient. Je lichaam verdiend de beste voeding, de beste beweging, de beste verzorging. 

Je mind verdiend de beste voeding, de beste gedachten, de beste programmering.

Je ziel verdient de beste ervaring en verdient het om bewust alles mee te maken! 

 

Jij verdient het om gehoord, gezien en geliefd te worden.

 

Je verdiend de beste onvoorwaardelijke liefde, de beste vriendschappen, de mooiste baan, je creativiteit uit te drukken! Wat dat ook is! 

 

Jij verdiend het mooiste leven, geef jezelf dat ook! be fearless, be proud, be confident, be present, be love, be awareness, see clearly, trust youreself and your innervoice, be creative and express! Be open and authentic.

 

BE YOU! 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0