· 

Gas en elektra

Een ieder wiens contract is afgelopen en zijn nieuwe termijn bedrag heeft gekregen is zich waarschijnlijk rot geschrokken aan wat het nieuwe termijn bedrag is geworden. 

 

Iedereen hoor je er dan ook over klagen maar er is er eigenlijk niemand die er echt iets aan doet...

ps: Elke 20 jaar wordt er weer een 'excuus' gecreëerd, zoals een oorlog...een virus...een twin towers ineenstorting...etc, om de prijzen en/of data te manipuleren. het mooiste is wat ik hier in heb uitgevonden is dat JE ER TOTAAL niets aan kan doen. dus vergeet niet te leven en genieten! Als je maar bewust bent erover.

 

Mensen denken vaak we gaan protesteren of een petitie tekenen, maar om even heel eerlijk te zijn, helpt dat geen fuck!

 

Ze doen alsof de stijgingen komen door Putin en de oorlog en noem het maar op, maar het is allemaal een voorop gezet spelletje om jou nog harder te laten werken dan dat je al doet, want ja een iemand die zich een slag in de rondte werkt is nog maar te moe om er ook nog maar over na te denken bij wat ie aan het doen is (want jaaa het moet immers, denkt iedereen). 

 

Dezelfde gas wat waar Nederlanders de hoofdprijs voor betalen word aan andere landen goedkoper verkocht en betalen de inwoners van andere landen minder voor! 

Maar goed nu krijg je er wat geld voor terug zodat iedereen weer wat stiller is, want ja een keer 800eu op je bank en nog een keer 500eu op je bank voor de minima en het grootste gros hoor je niet meer, terwijl de rest van alles qua prijzen stijgt. 

 

Het is allemaal controle en macht om jou slapend, volgend en onder controle te houden. 

Denk je dat die petities en protesten iets helpen, jaa dan halen ze het wel ergens anders vandaan. De mooie 3D wereld zo heerlijk mannelijk dat ie is en niet veel mensen die er ook daadwerkelijk iets mee doen.

Een ieder praat er wel over om er iets aan te doen, maar de echte actie ondernemen....

 

Laten we in deze wereld die ze willen digitaliseren eens gewoon de stekker eruit trekken. 

Alle huishoudens, even helemaal geen stroom en of beeldschermen. 

Of met zijn allen gewoon niet meer betalen. Eens kijken wat er dan gebeurd?

 

Eens kijken hoe lang het duurt voordat de gehele economie op zijn gat valt en het mooiste is dat moet ook gebeuren, zodat ze eens een normaal systeem kunnen opbouwen. 

Hou op met het volgen en het leven in angst in wat er kan gebeuren wanneer je een keer voor jezelf gaat opstaan. Wat is het ergste wat kan gebeuren? Letterlijk helemaal niks! het zijn de ideeën die je zijn wijsgemaakt waar jij angst voor hebt. 

 

Gewoon met zijn allen met contant geld gaan betalen, gewoon even geen beeldschermen (of krijg je nu al kriebels bij het idee? Wie houden het in stand???).

 

We kunnen trouwens ook gewoon ecologisch gaan leven. 

Is een win win voor iedereen!

 

Hoe dan ook ik wou dit even kwijt. Ik zou zeggen focus je lekker op het positieve en op jezelf! 

Laat je niet afleiden in wat ze je allemaal wijs willen maken en voeren. 

Want dat is het ook nog vaak dan verzinnen ze wel weer iets anders om je focus daar op te richten en het andere er niet meer toe doet. Weet ook dat waar jij je focus op zet, dat groeit! Dus mensen aub word wakker en blijf positief. Het is jou leven en jij creëert je eigen leven. 

Het leven is er niet om je druk te maken, het leven is er juist om te leven en om gelukkig te zijn. Om vrij te leven en niet om onder controle gehouden te worden. 

 

Hoe reageer jij ergens op en hoe ga jij er mee om? Ben je een angsthaas, een volger en hebben ze macht en controle over jou? Laat jij je door anderen maken en breken?

Of neem jij de controle over je eigen leven terug, kan jij gewoon in je rust voor jezelf denken, doen wat jij wilt en laat jij je niet van de wijs brengen, want ik kan je vertellen dat het laatste je een stuk gelukkig zal maken. Niet dat je je nergens wat van aan moet trekken en gewoon maar volgzaam bent, je nog harder moet gaan werken en maar moet betalen (want dat is wat ze willen), maar dat je eens stopt met het mee doen in wat ze van jou verwachten en gewoon voor jezelf een gaat beslissen wat goed is voor jou! En dat is zeker niet klakkeloos dit controle systeem volgen en in stand houden. 

 

Je gedachten creëren namelijk je realiteit en angst is waar ze je mee voeren, zodat jij in een lagere frequentie zit. Het is aan jou om de controle over je leven terug te nemen en angstvrij te leven. Het leven is namelijk om in liefde te genieten en je hart te volgen.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0