· 

Gevoelens

Wat vertellen jouw gevoelens jou?

 

Je gevoelens doen er toe en vertellen jou altijd iets. Wanneer er bij jou een gevoel naar boven komt, mag je een stapje terug doen en niet reageren op de situatie waar dit gevoel door is ontstaan. 

 

Gevoelens hoor je niet te projecteren op iemand anders.. alles is jij en is een spiegel van jou.

 

Maar wat vertellen jou gevoelens jou nog meer? Je gevoelens vertellen jou waar je grenzen liggen. Kun je niet op iemand bouwen of heeft iemand controle over jou, projecteert iemand angst op jou? accepteer dan waar diegene is in zijn of haar reis en op zijn of haar level, maar druk jouw gevoel niet weg. 

 

Voel dit gevoel wat omhoog komt en trek je energie van de situatie terug. Zo zet jij gelijk je grens. 

 

Je gevoelens vertellen je namelijk ook je waarde, voel jij je ondergewaardeerd? 

Het respect wat jij krijgt van iemand en hoe iemand met jou omgaat. 

 

Druk deze gevoelens dus nooit weg, voel ze. Zet je focus op het gevoel en niet op je mind.. probeer je lichaam te voelen in het moment tijdens je gevoelens, laat je emoties gaan en los voor jou. Je hoort emoties niet vast te houden. Huil en wees lief voor jezelf in dat moment. 

Vraag wat jij nodig hebt in dat moment of observeer gewoonweg wat er met jezelf gebeurd in dat moment. 

 

Wanneer iemand iets tegen jou zegt, verteld dat alles over diegene. Niet over jou. Diegene hoort zijn of haar angsten en of gevoelens ook niet op jou te projecteren. Dat is hun verantwoording en niet de jouwe. Reageer daar dus niet op want anders accepteer jij de projectie. 

Probeer niet te fixen en laat iemand zelf zijn of haar verantwoordelijkheid uitzoeken. Doen ze dat niet en veranderd dat gedrag niet, dan horen zij niet bij jou en mag je loslaten. 

 

Acties vertellen alles over een persoon. Hoe iemand met jou omgaat zegt meer dan een duizend woorden kunnen zeggen. Kijk dus naar acties. Let daarbij ook op je eigen acties, want jij bent verantwoordelijk hoe dat jij iemand met jou om laat gaan en hoe dat jij met iemand omgaat. Projecteer jij, fix jij, neem jij verantwoordelijkheden op jou die niet van jou zijn, blijf je uitleggen dan is dit waar jij aan mag werken want dat is niet van iemand anders, maar van jou. 

 

Wanneer iemand op een lagere frequentie dan jij zit is het niet aan jou om je frequentie omlaag te brengen, maar om op je eigen frequentie te blijven, zodat diegene de kans krijgt om te groeien. Wanneer jij op een lagere frequentie dan iemand anders zit is het niet aan jou om diegene naar beneden te trekken, maar dan is het aan jou om je bewustzijn te vergroten en te groeien. 

 

Your energy is valuable, your time is valuable, your life is valuable, your abundance is valuable, your gifts are valuable, your precense is valuable, your spirituality is valuable, your healing is valuable, your space is valuable, don’t give it to the wrong people who do not value you. You deserve the best, give yourself the best.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0