· 

Vleesverpakking

Deze vleesverpakking is meer dan alleen een vleesverpakking. Ik vind dan ook vleesverpakking niet het juiste woord voor mijn lichaam. Ja, ik ben niet alleen mijn lichaam, mijn woorden, mijn acties, mijn gedachten, mijn gevoelens, mijn energie, mijn hersenen en een alles wat je maar wilt opnoemen. Ook ben ik er niet gescheiden van en sta ik er mee in contact.

 

Mijn ziel heeft deze ervaring, mijn lichaam, gecreëerd door mijn ouders, gemanifesteerd in dit leven. Waar ik nu ben in fysieke vorm in tijd en ruimte is waar ik nu ben. Mijn bewustzijn is hier in dit lichaam, niet alleen een vleesverpakking, maar een heel lichaam, met spieren, zenuwen, botten, hersenen, gevoelens, emoties, ingewanden, organen en een prachtig hart.

 

Niet alleen mijn hart klopt, maar een alles van dit prachtige lichaam leeft en heeft zijn unieke functie, zijn unieke taak en staat in verbinding met een alles. Mijn lichaam is zo uniek dat het precies aangeeft wat het wil, niet wil en nodig heeft.

 

Iedere klacht en of pijn geeft dan ook aan dat je er naar mag kijken, dat je even mag stoppen met wat je aan het doen bent en er naar mag luisteren.

 

Elke klacht geeft dan ook iets aan!

 

Je ogen hebben alles te maken met zicht en zien, je oren met horen en luisteren. Heb je last van je ogen? Waar wil je niet naar kijken, wat wil je niet zien? Heb je iets met je oren… wat wil je niet horen of waar wil je niet naar luisteren. Een piep geeft al een ruis aan.. het wil rust en het gehoor aan zichzelf, het wil luisteren. Het wil horen door alle chaos heen en gehoord worden.

 

Een blaar die wil ontstaan wanneer je loopt, geeft je aan dat mag stoppen met lopen anders brand je jezelf met een flinke blaar. het pad dat je wil gaan bewandelen, hoef je niet te bewandelen. Je hoeft deze pijn niet te ervaren, je hoeft niet te ervaren wat er op deze weg is die je nu loopt. Het geeft je aan dat het oké is om te stoppen, een andere richting te bepalen en de weg naar jezelf in te slaan.

 

Het lichaam is zo prachtig en het is zo’n godsgeschenk, het geeft je zoveel aan en het is aan jou of jij er naar luistert, het hoort, het wil zien, het wil voelen, ruiken en of proeven.

 

Vandaag voel ik me zo aanwezig in dit prachtige lichaam, dat ik begrijp wat het doet, zegt en nodig heeft. Mijn lichaam wil alleen maar ervaren wat ik vanuit essentie ben en dat is liefde. Het wil vastgehouden worden, geliefd, gehoord en gezien. Het wil dat ervoor gezorgd wordt vanuit alle liefde van je unieke zijn. Het wil aanwezigheid en voelen, het contact met mijn bewustzijn. Het wil dat je even stil staat en het hoort. Het wil dat je er even naar kijkt. Het wil je aandacht, want het heeft je iets belangrijks te vertellen.

 

Mijn prachtige vleesverpakking is meer dan alleen maar een vleesverpakking, het is een manifestatie van mijn gehele zijn en zoveel meer. Het is de perfecte expressie van wie ik nu ben en waar ik nu sta in het leven, in menselijke vorm.  Het is hier om zich geopend over te geven aan het goddelijke licht waaruit ik besta en deze liefde in zijn gehele volheid te ervaren. Het schijnt zich door in mijn gehele wezen, ieder deeltje en iedere cel. Het is wie ik ben en het wil mij ervaren in mijn volste expressie, het wil mij ervaren vanuit mijn kern. Mijn lichaam wil de essentie voelen van mijn gehele zijn en de liefde ervaren die ik ervoor draag.

 

Niks is gescheiden van elkaar en is geweven in 1.

 

Het is Liefde.

Reactie schrijven

Commentaren: 0