· 

Authentiek zijn

Bij authentiek zijn denken mensen vaak dat ze iets groots moeten zijn, extravagant, of iets totaal anders dan anders, maar dat betekent niet authentiek zijn.

 

Wanneer jij je eigen authentieke jij bent, ben jij de jij die jij bent, door je niet voor te doen als iets wat je niet bent. Je accepteert je gehele jij in de jij wie jij bent en schuift dit niet onder stoelen en of banken.

 

Maar wie is de authentieke jij zonder alle beschermingsmechanismen?

 

Een ieder is al authentiek van zichzelf er is namelijk maar 1 jij! en deze jij is prachtig en mooi is al zijn authentiekheid. 

Jij bent goed genoeg en authentiek genoeg wanneer jij gewoon jij bent en je hoeft daar niks extra's voor te doen. 

Het enige wat je er voor hoeft te doen is je leven te leven, hoe dat jij hem wilt leven, in wat jou compleet gelukkig maakt voor jou en jij geen dingen tegen je zin in doet, omdat een ander dat van jou verwacht. Jij in hoe jij bent is wat de wereld nodig heeft, wat jou mooi maakt en authentiek.

Je hoeft niet je best daarvoor te doen om jij te zijn, je hoeft er niks extra's voor te leveren, je hoeft geen moeite te doen of te investeren in iets waar jij geen zin in hebt. 

Je hoeft niet te blijven investeren in mensen wie niet in jou investeren.

 

Wat de geest vermoeit is namelijk niet het ware. 

 

Iets wat je wilt en wat bij jou hoort is leuk, voel jij je goed bij en heb je zin in om te doen.

Voelt upliftend (Voel hoe het voelt in je lichaam) 

Soms kan dat een beetje ongemakkelijk voelen, omdat je niet gewent bent om jezelf te zijn in je volle kracht en gaan je gedachten je dingen vertellen om je tegen te houden in wat je echt wil. 

Die angst mag er zijn en daar mag je lief voor zijn, hem gerust stellen en dan toch doen wat je hart je vertelt te gaan doen. Hoe vaker jij voor jezelf kiest in wat jij wil, je gaat doen wat je intuïtie je zegt om te doen, vanuit je mooie hart, hoe makkelijker het zal gaan worden om te doen wat jij wil. 

 

Jij bent jij en jij bent in alles helemaal goed zoals jij bent, zoals jij je leven wil leven. 

Niet voor een ander maar voor jou! Je niet te veranderen voor een ander, of de keuzes maken gebaseerd op wat jij denkt dat een ander van je verwacht, maar de keuzes vanuit uit jou, omdat jij hier gelukkig van wordt en dit goed voelt voor jou. De keuzes die jij maakt zijn goed voor jou en een alles wat goed is voor jou heb jij de antwoorden van in jou. Je hoeft alleen maar naar jezelf te luisteren. Je lichaam, mind en ziel op 1 lijn.

 

Dat is je authentieke jij!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0