· 

Attachments

Een attachment is een gehechtheid wat je in een lagere staat van zijn houdt.

Wij zijn geprogrammeerd om te hechten en vast te houden, maar dat is niet wat jij vanuit je pure essentie bent. 

 

Vanuit je pure essentie kun je niet denken, je kan alleen observeren en weten. Puur bewustzijn. De inner knowing without the knowing. De wijsheid van binnen uit.

 

Daar waar je observeert kun je niet denken.

Om even terug te komen op een attachment.. 'het' wat jij denkt dat is, maar eigenlijk een schijnveiligheid is geprogrammeerd vanuit het ego, geprojecteerd op jou of iets wat meelift op je energie wat in vele misleidende vormen zich kan voordoen. Mensen, plaatsen, dingen, situaties en entiteiten vanuit dit universum of uit andere universums, vanuit deze dimensie of vanuit andere dimensies. Dat is 1 van de redenen waarom het belangrijk is om je energie terug te nemen wat van jou is en wat van een ander/ iets anders is terug te sturen.

 

Een attachment is iets waar jij je aan hecht of iets wat wat zich aan jou gehecht heeft. 

Wanneer jij je aan iets hecht, heb je daar energie van nodig en wanneer iets zich aan jou heeft gehecht onttrekt het je aan energie. Het voedt jou, zodat het zich van jou kan voeden. Hoe dan ook het is ongezond, want je geeft de controle uit handen of laat het je ontnemen.

 

Alle energie creëer jij zelf.. 

 

Wat is echt? 

Is echtheid het vasthouden? Hechten? Controle? Als het ware verstikken? Hoor je achter iets aan te rennen? Hoor je vast te zitten aan iets? Hoor je nog meer van jezelf te geven om gewaardeerd te worden? Kan iets uit jou, jouw echt beïnvloeden? Kan iets uit jou, je echt vervullen? Een label ergens opzetten? Hoort iets je omlaag te halen? Je te drainen? Moet je eerst iets kunnen verklaren om te weten dat het er is? 

 

Of is echtheid verbinden, inzet, loslaten, vrij zijn, vrije wil, voor iets kiezen vanuit jezelf, het weten, het zijn, het is er zonder er ook maar iets ervoor te hoeven doen? Het komt vanbinnen uit. In je kracht staan, het laten stromen, in de flow zijn, gaan met wat is. Je hoeft niet te begrijpen dat het er om te weten dat het er is. Het is niet te verklaren.. het is het dieper weten. Het gaat dieper dan diep, het is universeel. 

 

Wanneer jij leeft vanuit je echtheid, vanuit je puurheid, vanuit je essentie, vanuit je hart, ben je vervult en is een alles precies daar waar het hoort te zijn. De dankbaarheid van wat is en de rust in de acceptatie van het zijn. 

 

Er is niks externs, alles is intern. 

Controle bestaat niet, het is gecreëerd vanuit een schijnveiligheid, een illusie gezaaid vanuit angst. 

 

Angst vrij leven en weten wat je bent zet je in je kracht. Je hoeft er niet eens iets voor te doen, alleen loslaten. Alles is altijd al hier geweest, het is verder kijken dan wat je ziet. Het stijgen in bewustzijn, het voelen. Het samensmelten van het geheel. Je bent alles al. Je hoeft alleen maar open te staan om het te ontvangen. 

 

Wees eens compleet eerlijk naar jezelf en observeer eens. Wie is de observator, het bewustzijn, wie ben jij? 

 

Het is jouw leven, dat jij voor jouw leeft, voor niemand anders. Niemand heeft controle over jou, ook geen attachment. Jij hebt de keuze en de verantwoordelijkheid, de autoriteit van jouw leven en het is aan jou hoe dat jij je leven leeft. 

 

Of jij iets laat meeliften op je licht... of jij jezelf laat drainen.. of jij iets energie geeft bewust of onbewust. Een attachment draint, het neemt je licht, het zuigt, het is een lagere staat van zijn en jij hebt de keuze of dat jij dat laat gebeuren of niet. 

 

Niemand pakt jou iets af, jij bent degene die het weggeeft. 

 

Jouw kracht en energie is van jou en de kracht en energie van iemand anders is van iemand anders. Je hebt niets nodig om te stralen, om te schijnen, om compleet of vervult te zijn, om liefde te voelen, want dit alles ben je al vanuit je ware essentie.

 

Om nog even terug te komen op het terug vragen van je energie...

een voorbeeld ervan is zo, maar vul het in hoe dat het goed voelt voor jou.

 

'Nu op dit moment is al mijn kracht en energie schoon en puur met divine care terug bij mij van alle mensen, plaatsen, dingen, situaties, beings,  vanuit dit universum en vanuit alle andere universums. Vanuit deze dimensie en vanuit alle andere dimensies. Mijn kracht en energie behoort tot mij en ik zal het niet afstaan en of afgeven zonder dat ik er bewust voor kies. 

 

De kracht en energie dat anderen aan mij hebben gehangen wetend en onwetend stuur ik schoon en puur terug met divine care naar waar het behoort. 

 

Wat van mij is, is schoon en puur terug bij mij. 

Wat van iets of iemand anders is, is schoon en puur terug bij hun'

 

Je kan nog iets verder gaan en daarbij zeggen...

'Mijn lichaam is schoon en puur, Mijn mind is schoon en puur, mijn gedachten zijn schoon en puur, mijn energieveld is schoon en puur'

 

'Alles wat mij niet langer dient of met mij meelift laat ik los en verlaat nu mijn energieveld, lichaam en gedachten'

 

Een attachment voedt zich dus van jou, door de door jou gecreëerde energie en houd je in een lage staat van zijn. 

Het houd je in de staat van angst, verdriet, somberheid, boosheid, lust, jaloezie, oordelend, verlorenheid en moeheid. Het houd je in een verslavende staat en daarom lijkt het moeilijk om los te laten. Wanneer jij in deze verslavende staat bent is het makkelijker om controle over jou te houden. 

 

Om een attachment kwijt te raken of los te laten, zou je moeten loslaten aan alles wat jij geprogrammeerd bent om te geloven en tot innerlijke rust te komen. Het kost wilskracht en bewustzijn om door te zetten en in jezelf te geloven. Wanneer je bewust aanwezig bent in je lichaam, voel je meer en zo wordt jij je steeds bewuster van je eigen energie,  dus wat van jou is en wat niet. Met de liefde voor jezelf en het luisteren naar je intuïtie stijg je in frequentie. 

Je trekt alles aan wat jij vanbinnen bent en bij het zijn van je compleetheid en innerlijke rust kan niks zich aan jou hechten en ben jij in volledige controle van jezelf en je eigen leven.

 

Het herkennen van een attachment is simpel.. heb jij nog steeds iets uit jou nodig? 

 

Ik zal later een blog schrijven over attachment styles (hechtingstijlen).. zo heb je bijvoorbeeld een angst attachment stijl of een vermijdende attachment stijl.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0