· 

Je gaven

Hoe weet je wat je gaven zijn wanneer ze voor jouw normaal zijn?

 

Hoe vind jij jezelf nog mooi en uniek wanneer jij jezelf elke dag ziet en niet beter weet dan hetgeen dat je ziet en wat je leeft elke dag. Daar komt ook nog eens bij dat we zijn opgegroeid met een programmering, met dat we ons moeten aanpassen, dus je vormt jezelf tot de persoon waarvan jij denkt dat jij geaccepteerd wordt in de maatschappij, door je vrienden en door je familie.

Dat is alleen niet de werkelijke jij.. dat is de jij met allerlei onderdrukkingen gevormd tot een persoon door de verwachtingen van anderen die jij jezelf hebt opgelegd.

 

De jij met alleen dat wat jou is geleerd en waar jij je bewust van bent, omdat je niet beter weet, totdat jij je bewustzijn vergroot.

 

Jij kwam hier om een beetje liefde de wereld in te brengen, om jezelf te zijn, zodat jij je pad kan volgen, vanuit je hart kan leven en in je kracht kan staan. Je hogere zelf (spirit) stak een stukje van zichzelf (je ziel) in dit lichaam om een menselijke ervaring optimaal en bewust aanwezig te leven.

 

Je bent het universum en een stukje daarvan is spirit (consiousness) daar een stukje van is je ziel in je menselijk lichaam met het ego. 

 

Maar wie is die unieke jij dan. Wie is de jij die alle onderdrukkingen omhoog laat komen en die stukken in jezelf heelt? 

 

Wat gebeurd er als jij wanneer je een kind bent en moet huilen.. eerst word je getroost en daarna is het klaar, duurt het huilen te lang of er is geen tijd meer en of het begint ongemakkelijk te voelen voor je ouders waardoor je stil moet zijn.

 

'Huilen is 1 van de dingen die je doet om je gevoel te voelen en los te laten'

 

Wat doe jij dan als puur wezen, als kind? 

Je denkt ben ik niet goed genoeg? Het ligt aan mij.. Ik mag niet huilen, dus als in stil ben zijn mijn ouders of wie dan ook tevreden.. oké, hoe zorg ik ervoor dat ik niet meer huil? 

Ik ga mijn gevoelens onderdrukken.. alleen bij het onderdrukken van je gevoelens komt er op het moment dat jij getriggered bent ineens iets uit wat een heftige reactie kan zijn... of wie weet ben je zo uit contact met jezelf en onderdruk je dat ook weer? Who knows? Alleen jijzelf. 

 

Wanneer deze reacties er wel uit komen ben je aan het projecteren, want er is jou geleerd of jij hebt jezelf aangeleerd om niet te voelen, niet te huilen, om jezelf te veranderen en jij blijft je aanpassen om geliefd te zijn. Om liefde te ontvangen van je man, vrouw, ouders, kinderen omdat jij denkt dat dat normaal is.

 

De meeste mensen denken/ is aangeleerd dat het normaal is om jezelf te vervullen met externe liefde, omdat jij als kind hebt geleerd dat jij iets moet doen of jezelf hoort aan te passen, zodat je waardig bent om liefde te ontvangen.

 

Liefde zit in jou en om terug te gaan naar de jij wie jij bent, mag jij jezelf aan gaan kijken, zodat jij jezelf leert te accepteren in wie jij bent, er leert voor jezelf te zijn en jezelf transformeert in de gene die jij altijd al was, zonder maskers, zonder programmeringen, maar gewoon jij.

 

Je ziel die een menselijke ervaring beleeft. 

 

Wanneer jij in de spiegel kijkt en je ziet elke dag hetzelfde, zie jij dan nog wel hoe speciaal je bent? En dan heb ik het alleen nog over de buitenkant. 

 

Weet je überhaupt (nog) wel welke gaven je hebt en wat het pad is dat jij komt leven? Want als kind was je vrij gevoelig en waren je gaven al daar, totdat je dat ging wegstoppen uit angst of programmering of misschien is je gave wel zo natuurlijk geworden, leef je al op een hoger bewustzijn en ben je zo intuïtief, zie je dingen, hoor je dingen, voel je dingen, dat het jou niet eens meer opvalt dat je ze überhaupt doet.

 

En wat je pad betreft.. alles gebeurd voor jou om je te leiden naar het pad dat jij hoort te leven. Ook al luister jij niet naar jezelf en duurt het wat langer, omdat jij je blokkades in stand houdt of bang bent voor het innerlijke werk..  Toch kom je daar waar je hoort zijn. 

 

Je pad is immers je pad en deze zal je vroeg of laat toch leven met alle bijbehorende gaven, ontwikkeld en in alignement met je mind, lichaam en ziel.

 

Vaak zijn je gaven verzwakt omdat je ze negeert, maar ze zijn er zeker! Het is alleen aan jou om ze te versterken en dat lukt wanneer jij je pure jij gaat zijn en bepaalde stukjes van jezelf heelt, zodat jij weer echt in contact komt met wie jij bent. Je gevoelens voelen, gelukkiger zijn met jezelf, jezelf accepteren en er voor jezelf zijn.

 

De liefde voor jezelf ontwikkelen in volledige acceptatie, zodat jij je waarde weer gaat zien en transformeert, zodat je unieke jij kan zijn.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0