· 

Tweelingzielen

Een tweelingziel ontmoet je op het moment dat jij jezelf gaat leren kennen en gaat ontwaken.

Je tweelingziel is namelijk daar om jouw jezelf te laten zien en zij zullen dus ook alles naar elkaar spiegelen van elkaar in wie zij zijn om te helen.

 

Het is de healing journey.

 

De energie van de tweelingziel werkt namelijk zo.. Wanneer jullie elkaar hebben ontmoet zullen jullie je tot elkaar aangetrokken voelen en eigenlijk weet je niet precies waarom, maar de aantrekkingskracht is groot. 

Jullie gaan zien dat jullie levens met elkaar synchroon lopen en dat jullie op elkaar lijken, maar ook weer precies tegenovergesteld van elkaar zijn. 

Je kijkt in de spiegel wanneer je naar je tweelingziel kijkt in gedrag en energie, want jullie energie is er zo opgemaakt dat je precies datgene doet en zegt wat de ander nodig heeft om te zien en te horen. Jullie spiegelen alle gelimiteerde gedachten van elkaar en een alles waar je aan mag werken in jezelf!

 

Laat me dit even uitleggen 

 

Jullie spiegelen elkaars gedrag in wat jij in je hebt, waar jij aan mag werken in jezelf en daarbij zijn jullie tegenover gesteld, omdat de 1 meer vrouwelijke energie in zich draagt en de ander meer mannelijke energie in zich draagt.. Alleen al jullie toxic gedrag komt met elkaar overeen. Zij zal in hem zien waar zij aan mag werken en hij zal in haar zien waar hij aan mag werken. 

Jullie zullen elkaars schaduwkant aantikken en daar kom je niet onderuit. Jullie triggeren elkaar. Dat is heftig en dat zal je leiden naar vluchtgedrag, maar ook dat vluchten lukt niet echt, want je bent met elkaar verbonden. 

 

Jullie spiegelen alle toxic gedragingen naar elkaar, alle gelimiteerde gedachten die jij onbewust in je hebt en heb je vaak dat 1 van de 2 vlucht en de ander jaagt. Het ligt eraan welk toxic gedrag jullie vertonen en wat jullie gaan rechtzetten in dit leven (oftewel welk toxic gedrag jullie gaan ombuigen tot liefde). Dit is anders dan een karmische relatie! Een karmische relatie haalt jou van jouw licht en een twinflame relatie opent het licht in jou en brengt je terug naar je kern.

 

Bijvoorbeeld wanneer jij emotioneel onbereikbaar bent of de geloofsovertuiging hebt dat jij geen liefde verdiend, zal je tweelingziel dit naar je spiegelen in gedrag. Hij/zij zal jou die liefde niet geven en emotioneel onbereikbaar voor je zijn, net zolang totdat jij daar aan gaat werken in jezelf, jezelf deze liefde gaat geven en emotioneel kan gaan verbinden.

 

Je leert je ego en beschermingsmechanismen kennen en deze breken af tot het ombuigen in de liefde vanuit het hart.

 

Jullie zijn er namelijk voor gemaakt om de wereld te laten zien hoe het wel hoort te gaan in een relatie en voordat deze relatie tot stand zal komen zal je eerst in union moeten zijn met jezelf. Voordat je in union komt met jezelf laten jullie elkaar alles zien wat er in jou verborgen zit om aan te werken. Jullie zijn er op gemaakt om alles in jezelf te gaan zien en wanneer je dit niet weet, lijkt en is de relatie toxic, omdat je alle toxic gedragingen van jezelf gaat oplossen.

 

Jullie ontmoeten elkaar wanneer jullie gewond zijn en al deze wonden gaan jullie bij elkaar helen, doordat jullie elkaar laten zien welke wonden je draagt. Jullie maken elkaar daar bewust van en zo gaan jullie wakker worden en reflecteren naar jullie eigen gedrag. Jullie triggeren elkaar, spiegelen elkaar en zeggen elkaar precies wat jullie nodig hebben om te helen.

Een twinflame lijkt dus toxic omdat jullie elkaar alle wonden laten zien en dit omhoog brengen in elkaar.

Dan denk je misschien spiegelen???! Dit ben ik niet, kijk dan nog maar eens goed naar jezelf, want het maakt niet uit in welke vorm jij dit in je hebt, het zit echt daar!

 

Een twinflame relatie begint eigenlijk met het helen van de divine feminine, de vrouwelijke energie zal de weg wijzen.

Het transmuteren van energie.

Zo zal de mannelijke energie niet achter blijven en heeft hij eigenlijk geen andere keus dan veranderen, omdat zij veranderd. 

 

De vrouwelijke energie is de energie van het samen en omdat de divine feminine haar vrouwelijke energie gaat helen en daardoor haar mannelijke energie leert toe te laten komt zij in union met haarzelf. Waar zij eerst de focus legt op het samen.. gaat zij groeien naar de focus op haar zelf met compassie voor de ander. In balans met grenzen, liefde, openheid en volledige acceptatie.

 

Waar bij haar eerst de wond ligt van het fixen, het pleasen en het niet voor haarzelf kiezen, iemand nodig hebben, zal hij haar laten inzien dat zij deze wonden in zich draagt en haar afwijzen (omdat zij zichzelf afwijst) en dus vluchten. 

Hoe meer zij de focus zal leggen op hem, hoe meer hij zal vluchten en haar zal afwijzen. 

Let wel: dit gebeurd juist omdat zij hoort te helen en het gedrag wat hij laat zien aan haar, daar zal zij naar moeten kijken in zichzelf en zij zal zo weer in contact komen met zichzelf. Zo leert zij zichzelf te zien, omdat dit gelimiteerde gedachten en toxic gedragingen zijn van haar, die hij laat zien.

 

Het is heftig want het helen zelf is intens.. Je zal in het begin gewoon niet snappen wat er aan de hand is en hoe iemand jou zo kan raken. Hoe iemand dit in jou kan triggeren. Dit is anders dan een karmische relatie, want een karmische relatie draint jou, omdat je van iemand houdt vanuit een wond en vanuit die wond please je en houd je alle toxic gedrag in stand. Je bent niet echt gelukkig, het is eerder een verslaving waar je niet echt vanaf komt. In je karmische relatie zie jij jezelf niet, je eigen gedrag en ben je aan het blamen.. Je karmische relatie is je les, iets waar je uit hoort te leren. Je karmische relatie is echt toxic, ook al zie jij dat niet op dat moment zo en denk je dat het houden van is, alleen is het geen echte liefde, het is liefde gebaseerd op de wonden die jullie in elkaar dragen en de lessen die je vanuit de relatie mag leren. Een karmische relatie haalt je weg van je licht, doordat jij je aanpast en wegcijfert.

 

Bij een tweelingziel relatie word jij je bewust van welk gedrag jij vertoond, omdat je tweelingziel jou spiegelt en ervoor is gemaakt dat jij wakker gaat worden en jij jezelf gaat zien. Je tweelingziel kan jou nooit bewust pijn doen, want dat is net of jij jezelf pijn doet. Je doet elkaar pijn doordat je elkaar triggert en je de kans krijgt om het gevoel of de trauma achter deze trigger te helen. In je tweelingziel relatie ga je inzien dat deze triggers voor jou gebeuren, omdat je elkaar hier bewust van maakt. Je gaat bij je tweelingziel inzien dat houden vanuit een wond van iemand toxic is en echte liefde en houden van iets heel anders is dan dat je hebt geleerd. Je gaat leren compassie voor elkaar te hebben. Je gaat je grenzen leren en de liefde voor jezelf ontwikkelen.

Voordat de tweelingziel echt in union komt met elkaar, zullen alle karmische banden, alle toxic gedragingen en alle gelimiteerde gedachten losgelaten moeten zijn en zullen zij echt het innerlijke werk moeten doen met compassie voor zichzelf en de ander.

 

Waar jij eerst blamed en niks begrijpt van waarom het zo heftig is en wat er met jou aan de hand is, ga je helen en veranderen doordat jij jezelf gaat zien en verantwoording gaat nemen voor je eigen gedrag. Jullie energieën zijn zo gemaakt dat jou energie het overneemt van jou (dus eigenlijk je ziel) en jij precies gaat spiegelen, gedrag gaat vertonen, dingen gaat zeggen en noem het maar op wat de ander eigenlijk niet wil, maar wel nodig heeft voor zijn of haar groei! Je groeit naar je authenticiteit.

 

Het is een helende relatie die toxic lijkt en best voor wat verwarring, heel veel aantrekking en afstoten kan zorgen.. Het is aantrekken en afstoten tegelijkertijd, je bewust worden, je terug brengt naar de liefde voor jezelf en je eigenwaarde en daarbij tegelijkertijd compassie leert te hebben voor de ander. 

 

Wanneer de 1 klaar is met 1 van de patronen en deze doorbreekt zal de ander deze ook gaan doorbreken.. Tweelingzielen zijn dus vaak vlak na elkaar op het zelfde punt van hun reis, omdat ze elkaar opvolgen in het doorbreken van patronen.  Zij zullen ook vlak na elkaar transformeren en veranderen en zij zullen beiden beseffen dat dit een speciale band is wat ze beiden niet kennen of ooit hebben gekend in het leven dat ze nu leven.

 

De aantrekkingskracht komt er vandaan dat zij elkaar kennen vanuit het universum en de liefde voor elkaar zo diep gaat dat het universeel is en zij zullen dus niet alleen hun energieën laten groeien naar deze universele liefde in hunzelf, maar zij zullen ook tot elkaar fysiek groeien en deze liefde voor elkaar en met elkaar delen op aarde.

 

De divine feminine zal dus haar vrouwelijke energie helen en haar mannelijke energie toelaten in zichzelf om in balans te komen met zichzelf en de divine masculine zal zijn mannelijke energie helen en zijn vrouwelijke energie toe gaan laten om met zichzelf in balans te komen en pas wanneer beiden daar zijn, kunnen zij samen hun weg vervolgen en doen waar zij hiervoor zijn op deze aarde en dat is de wereld laten zien wat echte liefde is en wat een relatie inhoudt. 

 

There is no such thing as separation, you are one in divinity.

 

dus Feminines focus op zelf, ga leven voor jezelf en je eigen pad volgen, want naast jullie gezamenlijke missie hebben jullie ook nog gewoon beiden een individuele missie hier op aarde. Je pad hangt niet af van de ander, een ieder heeft zijn of haar eigen leven en is hier om zichzelf te volgen en doen wat je hart je ingeeft om te doen. je bent hier om te doen wat jou compleet gelukkig maakt en om te doen wat je intuïtie je aangeeft om te doen. Je gaat leven naar wat jou drijft en wat je innerlijke jou aangeeft om te doen.

Het is werken aan jezelf en in je kracht komen te staan om te gaan leiden, dit doe je door al je eigen patronen te verbreken en jezelf optimaal gelukkig te maken, zodat je zelf sterk kan staan in je leven en niks uit jou (dus niks externs) jou nog uit balans kan brengen.. Ook niet je tweelingziel.

Daarbij mag je leren dankbaar te zijn voor een alles wat je hebt, want je hebt alles al wat je nodig hebt in elk moment dat je leeft, meer heb je niet nodig!

Loslaten en weten, want je hebt die inner knowing dus vertrouw daar op. 

 

Divine timing

Wat zo zal zijn zul je niet mislopen en gebeurd wanneer het hoort te gebeuren. vertrouwen in jezelf en in het universum begint met het weten in jezelf. 

Niet het hopen of het willen, maar het weten.

Alles is al daar waar het hoort te zijn en dus stap terug in je eigen kracht, in je eigen unity en met de liefde voor jezelf. Alles gebeurd in divine timing en hoe meer jij niet naar je gevoel gaat luisteren, hoe langer het zal duren.. Vertragingen heb jezelf in de hand, luister naar je intuïtie en je gevoel. Stap uit je comfortzone, want daar is groei. Er is geen goed of fout er is alleen groei, ervaring, liefde en vrije wil.. Iedere keuze heeft een consequentie en wat je uitzend krijg je terug. Ga jezelf zien, want een alles is zelf! Een alles gebeurd voor jou en een alles gebeurd wanneer het juist is voor jou.

 

Echte liefde

Echte liefde is niet forceren, is niet je best doen voor de ander, maar is je best doen voor jezelf. Is niet veranderen voor de ander, maar is de verandering in jezelf. Is niet de ander fixen, maar is het fixen van jezelf. Het is bij iedere trigger een stapje terug doen, je gevoel toelaten en aan zelf reflectie doen. Zo ga je leren wat juist is en vooral juist voor jou. Je gaat je eigen gedrag zien en zo de keuzes maken die voor jou juist zijn om je pad te volgen.

 

Bij echte liefde heb je grenzen en een grens is daar voor jou. Een grens is er niet om op de ander te projecteren.

 

Daarnaast praat je met elkaar en sta je open voor elkaar. Bij echte liefde staat je hart open voor de ander en mocht je hart nog niet open zijn, bij tweelingzielen zullen alle deze muurtjes en patronen afbreken, omdat je elkaar bereikt en je met elkaar verbonden bent. Vooral wanneer jij aan jezelf werkt. Het is de spiegel die namelijk 2 kanten op werkt. Waar de 1 groeit zal de ander ook groeien. Ook al ben je niet samen, je voelt elkaar.

 

Je tweelingziel bereikt jou of je nu samen bent of niet, waar de 1 groeit, groeit de ander.

 

Het is het compleet houden van jezelf en van de ander in waar hij of zij is op dat punt in zijn of haar leven.

Het is het loslaten en voor elkaar kiezen. 

Niet omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je het wil en van elkaar houdt om wie je bent. Echte liefde hangt niet af van de ander.. Je bent beide individueel in balans en zo versterk je elkaar. Dat kost werken aan jezelf, want je hele leven is een reis van groei en ontwikkeling en in die ontwikkeling hou je elkaar niet tegen, maar stimuleer je elkaar.

Daarbij ontloop je je eigen gevoel niet, daar luister je naar en ben je open en eerlijk over, zodat je kan reflecteren.. is dit mijn gevoel, komt dit vanuit mijn hart of is dit mijn ego? ben ik mezelf aan het beschermen of vluchten of is mijn intentie puur en vanuit mijn hart?

 

Echte liefde is niet egoïstische en komt vanuit het hart. Dat betekent niet dat jij jezelf moet wegcijferen, want wegcijferen is vanuit angst en er zit in echte liefde geen angst. 

Bij tweelingzielen zullen al deze toxic gedragingen dus wegvallen wanneer zij het innerlijke werk gaan doen. Alle maskertjes vallen af, je leert eerlijk te zijn naar jezelf, naar de ander en jij gaat je authentieke jij leven.

 

  • Daar waar jij jezelf kan accepteren, kun jij de ander accepteren.
  • Daar waar jij je eigen verantwoordelijkheid neemt, laat jij de ander zijn of haar verantwoordelijkheid nemen.
  • Daar waar jij jezelf ruimte geeft, geef jij de ander ruimte.
  • Daar waar jij niet projecteert, laat je de ander niet projecteren.
  • Daar waar jij groeit opent de deur voor de ander om te groeien.

 

Het mooie aan tweelingzielen is dat ook al wil je het niet, je geeft elkaar wat je nodig hebt om tot daar te groeien waar dat je hoort te zijn.

 

Echt liefde komt vanuit jezelf, omdat het verder gaat dan alle toxic patronen en programmeringen dat je hebt aangeleerd in je leven. Het is het afleren van al deze toxic patronen en gedrag, omdat je van jezelf houdt en voor jezelf de verandering wilt aanbrengen. 

Het gaat verder dan het fysieke, het gaat om de liefde van de ziel, het gaat om de liefde vanuit het hart. Met de volledige liefde en compassie voor jezelf en zo de volledige liefde en compassie voor de ander. Het is elkaar vrijzetten in de liefde voor elkaar. 

 

'Infinite divinity and divine love'

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tineke Bansie (zondag, 25 februari 2024 16:29)

    Het is altijd weer verbluffend om te lezen over iets dat ik al 7 jaar weet . Ik dacht dat ik verliefd werd op iemand die 30 jaar jonger was , 3 jaar weduwe zijnde na een tamelijk toxische relatie van aanpassing en mezelf verloochenen . Alles klopt hier aan en ik ben nu al zover dat ik heel erg veel van mezelf hou en ook gelukkig ben zonder hem fysiek bij me te hebben .