· 

Wat is een relatie

Wat is een relatie een commitment?

Een man en een vrouw die compleet zijn van zichzelf en kiezen om bij elkaar te zijn, omdat ze unconditional van zichzelf en elkaar houden.

 

Wanneer jij wonden in jezelf draagt, zijn het lessen.. karmic lessen. Hier doe je alles vanuit een wond die je in jezelf draagt. 

 

Wanneer jij compleet bent in jezelf is het unconditional love.. hier doe je alles vanuit de liefde voor jezelf en zo met de liefde voor de ander. Hier heb je grenzen, luister je naar jezelf en je eigen gevoel en projecteer jij je shit niet op de ander, maar heb je open gesprekken over wat iets met jou doet en bied je elkaar de ruimte om te kunnen zijn wie je bent. Met wederzijds begrip en respect, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Je stelt jezelf voorop en je kunt op jezelf bouwen. Alles wat jij voor jezelf bent vanbinnen, kun jij een ander bieden en kan de ander jou bieden. Je kent je waarde. 

 

Je kan zo diep van iemand houden als dat je van jezelf houd

hier kijk je met liefde naar de ander want de ander is jij en andersom

beiden dragen de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag

 

Het mooie is je bent al heel en compleet. Alles is al hier. Als het niet hier is, zijn het je eigen gelimiteerde geloofsovertuigingen die het blocken.

 

Honor everything that's already here, because it is you and unfold every part of you that you need to let go of. 

 

Alles is oké zoals het is, alles is al hier. Je bent innerlijke rust.. In jezelf, wanneer jij je compleet voelt. Je weet je waarde, hoeft niks te bewijzen en bent helemaal oké en goed met jezelf ongeacht wat een ieder om je heen ook doet en of niet doet.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0