· 

Vriendschap

Wat is een vriendschap? Mensen hebben vaak veel vrienden en zien eigenlijk niet dat deze mensen spiegels zijn van zichzelf. 

 

Zie jij echt de werkelijke persoon achter dit mens of zie jij alleen wat je wil zien? 

Een alles is namelijk zelf en bekijk jij vanuit je eigen perspectief.

 

Staat je hart open?

 

In een echte vriendschap is de energie gelijk! je word vrolijk van elkaar en lift elkaar op! 

Een echte vriend kun je op bouwen en diegene kan ook op jou bouwen, waarom omdat je dat graag voor elkaar doet! Niet omdat je ego zegt ik voel mij hier beter door, maar omdat je hart zegt ik wil dit graag doen voor diegene en diegene doet dat voor jou. Je bent gelijkwaardig en diegene heeft het beste met je voor. Ze zeggen je niet altijd wat je wil horen, maar wel wat je nodig hebt om te horen, omdat zij het beste met je voor hebben.

 

Je trekt mensen aan op het punt waar jij staat in je leven en laten we eerlijk zeggen, ontmoet jij iemand op een punt waar jij gebroken bent in jezelf of een wond in jezelf draagt, dan is diegene op datzelfde punt als jij, want je trekt aan wat jij bent vanbinnen. 

 

Karmische mensen zijn lessen en spiegels.. een alles wat je in hun ziet mag je naar kijken in jezelf en een alles wat jij wil fixen mag je leren om aan jezelf te geven of om te ontwikkelen in jezelf. Op welke manier dan ook het zijn spiegels en lessen, wanneer je deze les hebt geleerd mag je loslaten.. Laat je niet los en kies je niet voor jezelf, dan zal het universum het wel voor jou doen. Hoe dan ook wanneer het tijd is om te gaan en los te laten, zal er iets gebeuren waardoor jij gaat loslaten en voor jezelf gaan kiezen. Zie waar de energie verdeling zit, het is vaak gebaseerd op wonden, controle en ego.. Trust me heel veel is ego tot dat je leert jezelf te zien. Het is toxic!

 

Soulmates zijn mensen waar je op kan bouwen  en waar het goed voelt. Je kent hen en zij zullen met jou groeien door het leven. Een soulmate kan voor even zijn, dat kan voor jaren zijn, het contact kan af en aan zijn en het kan voor je hele leven zijn. Bij een soulmate is de energie verdeling gelijk en zij zullen jou geven wat jij hen geeft. Een soulmate voelt goed en daar is niks karmisch aan. Zij zijn eerlijk, oprecht en dragen geen masker.

 

Twinflames zijn je bewustwording, zij zijn je spiegels in alles en niet alleen wat jij wil zien, zij zullen alles naar jou spiegelen in waar jij aan mag werken in jezelf. Omdat dit een helende band is groei je samen in bewustwording en in de compassie voor elkaar, omdat je elkaar echt gaat zien voor wie je bent. Je maskers vallen af en je groeit tot de liefde voor jezelf en zo tot de liefde voor elkaar. Alle tocix gedragingen, gelimiteerde gedachten, muurtjes en beschermingsmechanismen breken af, omdat het ego afbreekt en de controle wegvalt. In dat de liefde en eigenwaarde van jezelf groeit, zal de liefde en waarde naar elkaar groeien. Deze relatie is een reis die je samen doormaakt en waar je samen groeit in eigen persoon en samen. Individuele groei wat elkaar doet groeien.

 

Zie in vriendschappen ook waar de energie verdeling zit en kijk altijd naar jezelf. Wanneer jij aan zelfreflectie doet en compassie opbrengt voor jezelf, dan kun je compassie opbrengen voor de ander. Dat betekent niet dat je al het gedrag van de ander moet accepteren. Dat betekent dat een echte vriend niet in zijn ego zit bij jou en er voor jou is, maar jou ook de waarheid zal zeggen in wat je nodig hebt te horen, zij zullen geen maskers dragen en er gewoon voor je zijn. De energie verdeling is gelijk.. De 1 hoeft niet meer te geven dan de ander en de ander hoeft niet minder te geven dan de 1. Jullie zijn gelijkwaardig aan elkaar en zien elkaar ook als gelijkwaardig. De 1 is niet meer dan de ander en de ander is niet meer dan de 1. 

 

Een goede vriendschap is investeren in elkaar omdat je dat graag wil, je vind het fijn om bij diegene te zijn en je kiest daar ook voor net zoals andersom. Is de energie verdeling niet gelijk en sta jij altijd klaar voor de ander, maar de ander niet voor jou? 

Vervul jij de behoeften van de ander, maar de ander niet jou behoeften (neem het de ander dan niet kwalijk, accepteer ze waar ze zijn) laat los. 

Wanneer iemand jou niet kiest, leer jezelf dan te kiezen. Weet waar je staat en weet je eigenwaarde. Aan een goede vriendschap zit geen egoïsme, daar zit evenwaardige liefde en compassie, net zoals in een goede relatie. 

 

Wanneer iemand om jou geeft is diegene daar vanuit zichzelf, niet voor hem of haar, maar omdat zij er voor jou willen zijn. Wees eerlijk naar jezelf, want een goede vriend is goud waard en weet dat jij hetzelfde waard bent. Diegene is eerlijk, oprecht, puur, niet claimend, is niet manipulatief, draagt geen masker, weet wat jij waard bent en is daar vanuit zijn of haar hart. Luister altijd naar je eigen gevoel, want energie liegt niet. 

 

Een vriendschap is warm en liefdevol.

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0