· 

Tweeling zielen deel 2

Wanneer je op je helings pad bent en aan het ontwaken omdat je je tweelingziel hebt ontmoet, groei jij tot de liefde in jezelf. 

 

Je vrouwelijke en mannelijke energie balanceer je en komen in union. 

 

Wanneer jij in union bent met jezelf en zo bent gegroeid in de liefde voor jezelf, de acceptatie van je authentieke jij, waarbij je geen 1 gedeelte van jezelf meer wegstopt en zoveel spiritueel, emotioneel en mentaal bent gegroeid leef je op een hogere frequentie en kun je frequentie houden omdat jij compleet van jezelf houdt. 

 

Je houd je grenzen zonder deze te projecteren, daarnaast spreek je jouw waarheid zonder te projecteren en ben je in acceptatie.

 

Jouw tweelingziel en jij helen de wonden door deze bij elkaar te triggeren.  

Wanneer de 1 begint te helen, begint de ander te helen alleen gebeurd dit na elkaar.. vaak zijn er periodes dat zij niet met elkaar in contact zijn of uit elkaar (de duur is afhankelijk van de connectie, iedere tweelingziel connectie is uniek) en in deze periodes krijgen ze vaak een dark night of the soul/ ego dood, waar het ego afbreekt (om het zo even te noemen) en zij spiritueel groeien. Ze groeien naar God en hun hogere zelf. Er gebeurt een innerlijke groei zonder er bewust voor te kiezen.

 

Wanneer je in union bent met jezelf, houd je dus frequentie en alchemise je de energie. Of je nu in contact bent of niet met je tweelingziel dat maakt niet uit.. het gaat om de acceptatie, want hun energie is er zo op gemaakt om jou te triggeren en alles aan te raken in jou. Wanneer je heelt, dan mag het mentale gedeelte nog groeien.. het gaat er namelijk om dat je in alignement bent met jezelf en niet je frequentie verlaagd of iets probeert te fixen.. 

 

Acceptatie en grenzen gaan samen zonder projectie. Het is je energie terug trekken, waarbij je geen invloed op de ander uitoefent. De ander is namelijk jouw energie en wanneer je diegene niet kan accepteren waar zij zijn, kun jij jezelf nog niet accepteren. Daar waar jij je frequentie houdt en niet projecteert opent de deur van groei voor de ander. Daarnaast leer je te communiceren. Je leert te praten zonder te projecteren. Je leert je authentieke zelf te zijn, je waarheid te spreken, emoties en gevoelens te uiten en dicht bij jezelf te blijven. Je leert door je gelimiteerde gedachten heen te werken en steeds maar weer het innerlijke werk in jezelf te doen. Voor jezelf te kiezen in wat goed voelt voor jou. Hier groeit de compassie en liefde meer en meer naar zelf en elkaar.

 

Bij acceptatie en je aan je grens houden toon je de liefde voor jezelf en voor de ander. Wanneer jij in union bent channel jij hun hogere zelf. 

zonder dat jij met jezelf in union bent channel je ook de ander zijn of haar hogere zelf, omdat de energie er zo op is gemaakt om het onbewuste in elkaar te raken, zodat het bewust wordt. Het verschil is dat wanneer jij in union bent van jezelf ben je bewust van de connectie en van wie je bent. 

 

Daar komt bij.. zoals ik al eerder schreef 'Het is een helende reis' die je samen aflegt en ook samen voor gekozen hebt om te leven in dit leven. Het is een connectie dat dieper gaat dan het fysieke en gaat over echte universele liefde. Jullie zijn gelinkt aan elkaars ziel. 

Universele liefde is er altijd en we zijn met een alles en elkaar verbonden, alleen gaat deze liefde dieper, omdat het de liefde van de ziel is. In elkaar vermengt, doorlopend in elkaar, elkaar versterkend en toch afhankelijk van elkaar in zijn of haar eigen kracht. 

 

Het helen in wonden, emotionele groei, spirituele groei, de groei in eigenwaarde en de liefde voor jezelf en zo in de liefde voor elkaar. Daar waar je ruimte leert creëren, acceptatie, compassie en grenzen, leer je wat liefde is.  

 

Deze liefde tussen jullie is er al vanaf het eerste moment bewust of onbewust je blijft naar elkaar toe trekken net zolang totdat je door alle blokkades heen hebt gewerkt en jij je authentieke jij bent en zelfs dan gaat het nog verder, want je bent nooit uitgegroeid. 

 

Alles draait om groei, creatie, bewust in het moment leven en een alles zo bewust mogelijk te ervaren. Dat is de gift van het leven, de magie van de incarnaties, de zegen van het voelen en ervaren. 

 

Iedereen heeft een tweelingziel en zal ook wanneer de tijd daar is levens leven met hun tweelingziel. Dit kan op aarde zijn of in andere dimensies afhankelijk van de gekozen levens en of doelen waar zij voor kiezen. Het betekent dus niet dat je tweelingziel altijd tegelijkertijd met jou gereïncarneerd in hetzelfde leven.  

 

Ware liefde is wanneer 2 mensen zo bewust zijn en samen kiezen om te investeren in deze bewuste relatie. 2 mensen die hun waarden kennen en deze met elkaar delen. Dat kan alleen wanneer je beiden individueel in balans bent, zodat je samen kan bouwen aan een toekomst samen, zodat de vrouw volledig vrouw kan zijn en de man volledig man. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0