· 

Gewonde vrouw

Iemand zei laatst tegen mij heb je enig idee hoe dat mannen naar vrouwen kijken en eerst begreep ik niet echt wat diegene bedoelde totdat hij verder ging praten en ik eigenlijk al wist wat hij zei. 

 

Ja dus.... ik weet hoe mannen naar vrouwen kijken en ik weet ook dat mannen geprogrammeerd zijn om zo te kijken en wanneer een echte man met andere mannen in gesprek is en hij anders over vrouwen zou praten, zouden ze hem aankijken of dat hij niet van deze planeet komt.

 

Echter zijn er wel nog gewoon mannen die wel emotioneel gewoon volwassen zijn en een vrouw ziet voor hoe en wie ze is. Respect voor de vrouw heeft, een vrouw waardeert en ziet wat zij waard is. Weet je wat het is er zijn gewoon heel veel mensen die geprogrammeerd zijn en die een wond in zich dragen van het emotioneel niet gezien en gehoord zijn (deze wond dragen wij beiden, mannen en vrouwen). Iedereen is eigenlijk geprogrammeerd, alleen de wakkeren zijn zich er bewust van dus zij werken er mee en er aan om te helen en informatie over eigenwaarde te verspreiden en de realiteit over de programmeringen om zo anderen te helpen in het emotioneel volwassen worden en de genen die emotioneel volwassen zijn heb je natuurlijk ook nog gewoon.

 

mannen zijn geprogrammeerd in dat zij horen te leiden en eigenlijk het hoofd van het gezin horen te zijn en vrouwen zijn vaak geprogrammeerd om te volgen, de kinderen etc en dat ze minder zijn dan de man (dat dit normaal is) mannen zien vrouwen als een soort lust object en het erger is dat vrouwen het normaal vinden dat mannen zo kijken en veel vrouwen zich heel sletterig kunnen gaan gedragen om een man voor zich te kunnen winnen.

 

Je hebt een paar typen vrouwen...

 

De ene die echt geen eigenwaarde heeft en met alles en iedereen het bed in duikt om maar een vorm van liefde te voelen.

De gene die graag een gezin en kinderen wil omdat ze denkt dat dat zo hoort en die kijkt eigenlijk alleen naar trouwmateriaal dus wanneer ze iemand aantrekkelijk vindt en diegene geeft haar wat aandacht (of hij dat nou doet om haar het bed in te krijgen of nou aan het lijntje houd of waarom die aandacht is.... kijk blog over vrouwen) dan gaat ze daarmee een relatie aan en in die relatie ziet zij alleen maar hetgeen van aandacht wat ze in het begin kreeg en dus eigenlijk zet ze zichzelf vast omdat ze potentie ziet.

 

Er zullen vast meer types zijn zoals de types die je gebruiken voor geld of heel materialistisch zijn zij blijven vastplakken voor materialisme en noem het maar op, maar dat terzijde.

 

Wil je weten wat een man met een vrouw doet (vooral een gewonde vrouw die nog niet geheeld is) en hij geeft haar aandacht, complimenten en tijd? Zij krijgt het gevoel van iemand ziet mij en heeft interesse en ergens de hoop dat het een serieus iemand is. Mocht ze in een relatie zitten die niet goed is en ze verlangt naar gezien en gehoord worden en dan tja... word ze naar diegene toegetrokken als een magneet en zal ze gaan geven om dat gevoel te kunnen houden.

 

Goed een vrouw is heel snel gevleid wanneer een man haar de juiste aandacht geeft in het gevoel en gezien worden (helemaal wanneer hij ook nog eens goed eruit ziet) waarom? omdat een vrouw potentie ziet! De meeste vrouwen kijken naar toekomstig materiaal en bezwijken wanneer ze complimenten krijgen en het gevoel hebben dat ze gezien worden..

 

Bepaalde mannen weten dus ook echt wel hoe ze vrouwen moeten manipuleren om ze daar te krijgen wat ze maar willen.. welke intentie daar ook achter zit. Vaak weten ze dat als een vrouw het heeft gehad en eigenlijk uit de relatie wil, dan gaan ze liefde geven en beloftes om je daar te houden of ze geven je simpelweg aandacht.

 

Wij zijn geprogrammeerd om aan de wensen van een man te voldoen om zo liefde te krijgen of te verdienen, wij zijn geprogrammeerd om een slet in bed te zijn, omdat mannen dat van ons verwachten en wij zo mannen bij ons willen houden zodat ze ons goed genoeg vinden. Wij zijn geprogrammeerd om te zijn wat van ons verwacht wordt om zo liefde te verdienen en dat werkt niet zo! dus eenmaal in de relatie zelf zal de vrouw gaan geven en geven, maar het ontvangen word minder net zolang tot ze weg wil en dan gaat de man geven, totdat de vrouw weer rustig is, dat cirkeltje blijft.

 

Wij zijn geprogrammeerd om het stukje wat wij in onszelf missen uit ons zelf te zoeken en dat een ander dat kan opvullen, dat is wat je jezelf hoort te geven. Jezelf vervullen en wanneer je dat kan, mag een man zeggen wat ie wil, maar het wekt geen interesse (de vrouw is dan emotioneel volwassen). Het enige waar zij interesse in zal hebben is naar wat haar hart haar ingeeft en dat zal iemand zijn die haar emotioneel ziet en hoort, omdat zij zichzelf emotioneel ziet en hoort. Iemand die respect voor der heeft en haar ziet als de vrouw die ze is. Dat zij kan zijn wie ze is en de veiligheid voelt van.. hij houd van een alles van mij en ik hoef mij niet druk te maken wat voor een aandacht hij zal krijgen want zij weet dat zij goed genoeg is en hij voor haar zal kiezen wat er ook gebeurd en waarom omdat zij zichzelf kiest. Hij zal duidelijke zijn en trots zijn dat zij in zijn leven is en zij hoeft daar geen moment aan te twijfelen (dat is een emotioneel volwassen vrouw met eigenwaarde).

 

Voor degenen die nog een wond dragen zullen altijd hunkeren en verlangen naar het gezien en gehoord worden en ja met wat complimenten aandacht en een beetje tijd van een man, kan een man eigenlijk een vrouw heel makkelijk manipuleren in wat hij met haar wil doen en of bereiken, omdat de vrouw dat als potentie ziet.

En omdat zij het als potentie ziet zal  ze settelen voor minder en met minder genoegen nemen, maar de hunker in zichzelf houden om meer te willen. 

 

Weet als man welk effect je hebt op een vrouw met complimenten, aandacht en tijd (en ja je ziet ze zelfs groeien, wat mooi is) maar weet ook wat een vrouw ziet wanneer zij een wond in zichzelf draagt. Zij ziet potentie en voelt zich even gehoord en gezien door een man waarvan zij denken hij ziet mij, hij heeft interesse in mij, wat de hunker in hun zal doen versterken. 

 

(wanneer een vrouw dan in een relatie zit, zal zij daar meer van gaan verlangen en ja het ligt eraan met wie ze samen is of diegene waar ze samen mee is haar dat gaat geven of niet. Dus de relatie gaat of kapot, omdat ze willen wat de man met aandacht en complimenten ze geeft of hun huidige relatie wordt sterker omdat ze meer van hun eigen man verwachten en het duidelijk wordt voor die man dat zij meer verdient dan wat hij haar geeft. meestal is het het eerste).

 

Voor de single vrouwen zij zullen je zien als potentie.

 

Kortom vrouwen zien potentie!

 

Wanneer een vrouw in een goeie relatie zit en geen interesse in je heeft, wanneer je ze vleit, complimenteert, aandacht geeft of charmeert, omdat ze gelukkig zijn met hun zelf, in hun relatie, loyaal zijn aan hun partner of eigenwaarde hebben, zullen ze zo'n man zien als flirt en dat hij meer van ze wil.

 

Een vrouw denkt dus dat je iets van ze wil of interesse in ze hebt omdat je ze aandacht geeft. Dit is het een beetje in grote lijnen.

 

Weet als man dus wat je aan het doen bent en welke intentie je hebt bij een vrouw.

Een compliment, aandacht of wat tijd kan bij een vrouw die een wond in zichzelf draagt al heel wat teweeg brengen, omdat zij kijkt naar potentie. 

Daar maak je haar toekomst er niet beter op en dat alleen terwijl jij eigenlijk niks wil en of hele andere intenties hebt.

 

Wees DUIDELIJK en EERLIJK! 

 

Wanneer je geen normale en serieuze intenties hebt, laat de vrouw dan met rust.

Gebruik haar niet voor de lust die jij in je draagt of omdat jij als man nog niet emotioneel volwassen bent! Wees duidelijk over je intenties zodat zij zelf kan kiezen of ze dat wel of niet wil, zonder haar er in te manipuleren of haar nog verder te beschadigen dan dat ze al is.

 

En voor de vrouwen stop met mannen als potentie te zien wanneer je aandacht krijgt, complimentjes (en of wat tijd en energie wat ze in je steken), ook al word je daardoor naar ze toegetrokken of vind je ze aantrekkelijk.

Leer het verschil tussen aantrekkelijkheid en liefde, Want daar zit echt zoveeeeeeel verschil tussen.

 

Tuurlijk mensen kunnen compassie en liefde voor elkaar voelen complimenteren, dat betekent niet dat ze iets met je willen! Dus wanneer iemand je tijd, aandacht, complimenten of wat dan ook geeft, zie het niet gelijk als potentie, omdat jij je even gezien en gehoord voelt en je daar dan op het moment tot aangetrokken voelt. 

 

Leer iemand kennen, ga niet voor minder, geef jezelf niet gelijk (vooral niet helemaal of liever geef jezelf eerst niet) en ga zien wat de intenties van iemand zijn. Dat ga je alleen zien wanneer jij eigenwaarde en respect voor jezelf hebt. Jezelf tijd geeft in het iemand leren kennen, jezelf voorop stelt en jezelf centreert in je leven.

 

Iemand aantrekkelijk vinden is heel makkelijk, maar iemand die van jou houdt en van alle aspecten van jou houdt in wie jij bent, is een hele andere level van liefde. 

 

Weet wat je waard bent!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0