· 

Kind

Je hebt kinderen die aandacht vragen positief of negatief, maar je hebt ook kinderen die weinig tot geen aandacht vragen.

Dat zijn de kinderen die heel makkelijk zijn en bijna nergens om vragen. Het is niet zo dat wanneer zij er niet om vragen dat zij deze aandacht dan niet nodig hebben.

Vaak houden deze kinderen rekening met alles en iedereen en cijferen zij zichzelf weg in hun eigen behoeften.

Dit doen zij omdat zij voelen en je niet lastig willen vallen, zij nemen automatisch je lasten over door zichzelf weg te cijferen in hun behoeften.

Zij denken dat als ze ergens om vragen het jou teveel zal zijn dus vragen ze om niks. Geef je kind dus aandacht ook al is het voor jou wel makkelijk dat je een makkelijk kind hebt, maar dat helpt je kind niet.

 

Feit is dat alles wat jij voelt je energetisch over geeft aan je kind, je kind neemt over wat jij vanbinnen voelt, net zoals jij hebt over genomen hoe jouw ouders zich van binnen hebben gevoeld. Nu denk je, maar mijn ouders hebben zich niet zo vanbinnen gevoeld! Denk nog maar eens dan want ouders zijn masterlijk in het verstoppen van hun gevoel en doen als of alles oke is! Net zoals jij bij jouw kinderen doet! 

Feit is dat je kan doen alsof alles oke is, maar energetisch geeft dit zich door of je het nou leuk vindt of niet. Wat kun je hier mee nu dat je dit weet, nou vooral aan jezelf werken en leren naar jezelf te luisteren, je eigen behoeften en jezelf niet meer weg te cijferen voor alles en iedereen.  Hoe meer jij aan jezelf werkt hoe meer jij het de generaties na jou door zal geven. 

 

Het zit zo... voel jij je vanbinnen niet goed, alleen, niet gehoord, hunker je naar liefde of welke gevoelens je ook vanbinnen voelt. Je kind voelt dit ook! geef je kind dus aandacht en heel veel liefde. Maar vooral geef jezelf aandacht, liefde en leer voor jezelf te kiezen en de gedeeltes in jou te helen, door jezelf te gaan geven wat je nodig bent. Liefdevol zijn naar jezelf.

Je geeft je kind geen liefde door alles maar goed te vinden en ze alles maar te geven.. Een kind heeft grenzen nodig en heeft het nodig om te zien dat jij voor jezelf zorgt, zodat hun leren het juiste voor zichzelf te doen.

 

Jij kan van buiten zo'n masker opdoen en doen alsof alles goed met jou is, maar je kinderen voelen jou energetisch, want zij zitten aan jou vast. Net zoals jij aan je ouders vast zit. 

Dus zet je masker af en ga leven voor jou, wat goed is voor jou, ga de dingen doen die jou gelukkig maken en laat de echte jij zien, doe je het niet voor jezelf of denk je dat is egoïstisch, dat is het niet. Houdt dan maar in je hoofd dat als jij het niet doet voor jezelf, je kinderen het zullen moeten gaan doen en als je kinderen het niet zullen doen, je kleinkinderen het dan zullen moeten doen. Hoe beter jij je vanbinnen gaat voelen en hoe meer jij jezelf vervult (dus hoe gelukiiger jij bent van binnen) hoe meer je kinderen dit zullen voelen en overnemen. Kinderen  nemen energetisch namelijk over en dit uit zich in gedrag. 

 

Laat jij je kind zien in gedrag en gevoel dat jij voor jezelf kiest, grenzen kan zetten en gelukkig bent in jezelf, dan zal je kind dit ook kan doen. Alles wat jij jezelf te kort doet, zullen je kinderen zichzelf ook te kort doen. Generatie op generatie is dit al overgegeven en zal dit zich blijven doorgeven. Jij hebt dus de keus om het bij jou te laten stoppen en een verandering aan te brengen. Hoe meer jij aan jezelf werkt hoe mooier het leven zal worden voor jou en voor de generaties na jou. 

 

Wat je energetisch voelt zal zich manifesteren in de wereld om je heen en dit zullen de generaties na jou ook uiten. Denk niet omdat jij het niet ziet dat het er niet is. mensen zijn een pro in het verbergen van hun eigen wonden, maar energie liegt niet. Energetisch kun je geen geheimen hebben. 

 

 'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0