· 

Vraag jij jouw energie terug?

Bij je energie terugvragen betekent het niet dat jij de liefde voor je kinderen terug neemt. Het betekent simpelweg dat alles energie is en jij met je energie overal bent geweest.. je hebt ge-appt, je bent naar het stadion geweest, hebt mensen gezien, gedachten zijn bepaalde plekken geweest (je bewustzijn is op bepaalde plekken geweest), je hebt auto gereden, kindje heeft gelogeerd etc.

 

Alles is energie en niet alleen de energie die jij over de dag overal achterlaat bewust of onbewust of die ze van jou nemen, maar ook de energie die anderen aan jou hebben gehangen geef je terug aan hun met liefde, want hun energie is van hun. 

 

Je neemt je energie terug voor de liefde voor jezelf, dat is niet egoïstisch, dat is omdat jouw energie van jou is en bij jou hoort. Jouw volledige bewustzijn hoort bij jou. De liefde die jij voor je kinderen draagt geef je puur vanuit jezelf. Deze liefde haal je niet weg door jouw energie terug te vragen. Dat is en blijft!

 

Mocht het niet goed voelen.. 

Deze liefde kun je ze elk moment van de dag sturen. Wanneer jij je energie bij jou terug hebt gehaald voor jou, voor de liefde voor jezelf en waarschijnlijk ben je bang dat je hun tekort doet wanneer jij jezelf op een eerste plaats zet en het terug vraagt voor jezelf, dan kun je de intentie zetten dat je wat liefde naar je kinderen stuurt. 

 

Eigenlijk is het jouw verantwoording om jezelf eerst te zetten, zodat zij leren zichzelf eerst te zetten. Ook in je energie. Dus daar komt het voorbeeldfunctie weer (die we allemaal hebben).

 

Jouw energie is van jou en hun energie is van hun en dat is voldoende om je volledig en compleet te voelen zonder dat je wat nodig hebt van iemand anders of iemand anders moet geven, omdat je denkt dat je anders niet genoeg bent (automatisme). Het is jouw taak dat jij je kinderen leert dat wat van jou is van jou blijft en wat van hun is van hun blijft, non-verbaal gebeurt dit.

Het is jouw taak om te leren verbinden zonder attachments. Het is jouw taak om ze te leren grenzen te stellen, onvoorwaardelijk jezelf te kiezen en voor jezelf te zorgen. 

 

Je kinderen zitten sowieso vast aan jou en de liefde die je voor hun voelt komt rechtstreeks vanuit je hart. Die stroom is er altijd. 

Daar waar jij de liefde voor jezelf laat groeien, laten de kinderen de liefde voor zichzelf groeien. 

 

Jouw energie hoort bij jou.. je volledige energie.. jij bent compleet van jezelf en dat is van jou. Je kinderen zijn compleet van hun zelf en hun energie is van hun.

 

Wanneer je volledige energie bij jou is, laat je zien dat hun volledige energie bij hun hoort te zijn (voorbeeldfunctie) 

 

Wanneer jij ze leert dat ze jouw energie nodig hebben, leer jij hun altijd iets buiten zichzelf nodig te hebben. Je mag hun leren dat hun energie voldoende is voor hun zelf om zich goed te voelen en dat het voor een ieder geldt, zodat zij leren niet alleen maar te geven, geven en geven. Zonder dat ze daar iets extra’s voor hoeven te doen..

 

Je hoeft niet extra van jezelf te geven om liefde te geven jij bent gewoon genoeg en je hoeft ook niks extra te geven om liefde te mogen ontvangen

 

De kunst is om jezelf zo lief te hebben, om zoveel van jezelf te houden en om jezelf zo leuk te vinden, dat hun dat ook gaan doen voor zichzelf. (voorbeeldfunctie)

 

Het begint allemaal met de liefde voor jezelf.. daar waar die groeit, groeit hun liefde voor hun zelf. De liefde voor elkaar moet je niet nodig hebben.. dat is er altijd al, zonder iets extra’s te doen of te geven, omdat de liefde voor jezelf daar is.

 

Liefde is wanneer je naar iemand kijkt en je hart eigenlijk zoveel overstroomt, omdat de liefde voor jezelf al zo vol is, dat het vloeit en je echt daar niks voor hoeft te doen.. het is overal voelbaar alleen al bij je aanwezigheid. Het volledig aanwezig zijn in ieder moment met jezelf en met degenen die daar op dat moment met jou zijn. Dat aanwezig zijn is ze zien, horen en onvoorwaardelijk lief hebben. Er zijn.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0