· 

Jaloezie

Wanneer je jaloers bent, waar komt die jaloezie dan vandaan? Want het komt ergens vandaan en vaak is het bij dat jij jezelf niet goed genoeg voelt om daar te zijn waar de ander is op dat moment.. dat jij denkt dat je dat niet verdiend, terwijl je het wel graag wil.

 

Je denkt dat je het niet verdiend kan ook onbewust zijn he..

 

Ergens heb je de geloofsovertuiging dat je niet goed genoeg bent zoals jij bent om hetgeen te krijgen wat je graag wil! Of voel jij je niet veilig en geliefd genoeg.

 

Maar draai het nou eens om..

 

Je bent wel goed genoeg en prachtig zoals je bent en jij bent het wel waard, nog mooier je bent nog meer en beter waard dan hetgeen waar je jaloers op bent.

 

Het is namelijk zo degene die jou jaloers probeert te maken (of beter gezegd.. de situatie of persoon waar bij jou dat gevoel van jaloezie naar boven komt) is daar zodat jij je eigen waarde gaat zien op dat moment.

 

Diegene ziet jou waarde niet, omdat diegene zijn of haar eigen waarde niet ziet en dit naar jou spiegelt, dus zie je eigenwaarde in en denk fuck you i deserve better than what you are giving me! En geef jezelf ook beter. Voel wat je voelt en wees lief voor jezelf in dat moment dat je het voelt. Om een toxic behavior of iets te helen zal je het moeten voelen voordat je het los kan laten.

 

Jaloezie verteld jou alleen waar jij graag wil zijn en wanneer jij dit stukje in jezelf heelt, zal je gaan zien dat je altijd al goed genoeg was en dat je dat ook verdiend om daar te zijn waar je graag wil zijn.

 

Wees eens nieuwsgierig en kijk hoe je ook daar komt waar jij wilt zijn.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0