Waarom hebben wij 'wonden'?

Waarom wonden? 

 

Wij komen op aarde om te ervaren.. wij als mensen zijn krachtige wezens. Ooit zovele jaren geleden nam het ego de overhand (we zijn hier om alles te ervaren en er is geen goed of slecht en elke energie wordt vanuit jezelf gecreëerd en wanneer jij niet in je kracht staat ben je makkelijker te manipuleren en te programmeren zodat je volgzaam bent en in lagere staat van zijn wordt gehouden om zo energieën vanuit bijvoorbeeld angst te creëren en de wereld in te helpen. Waarom gebeurt dit dan? Omdat het Universum ons aanstuurt (en uitdagen wil) en oneindig is en creëert wat het wil!

Zie het leven als onze leerschool!

 

Het is een vicieuze cirkel waar de mensheid in terecht is gekomen..) ergen's onderweg' in ons zielsbestaan hebben wij geleerd om niet te luisteren naar ons gevoel en om vanuit het gewonde ego te leven.. waarbij wij negatief gevoed zijn erdoor.

 

Het ego werkt namelijk zo.. wanneer je niet wordt geleerd dat je veilig door een groot gevoel heen kan gaan, gaat je ego jou beschermen tegen dat gevoel omdat het het nare gevoel niet wil voelen en dit is omdat het simpelweg niet weet wat het gevoel inhoudt (onbekend maakt onbemind), omdat we zijn geprogrammeerd om niet te voelen.

 

Generatie op generatie worden wonden doorgegeven. Een kind is tot 7 jaar een met het zenuwstelsel van de moeder en mocht de moeder trauma in zich hebben wordt dit doorgegeven op het kind. Ouders projecteren hun angsten op hun kinderen en kinderen staan open omdat ze puur geboren worden en voelen de angsten van hun ouders en bijvoorbeeld gaan schreeuwen of huilen en wat voor gedrag dan ook uiten en wanneer ouders emotioneel niet intelligent zijn en hun emoties niet kunnen reguleren, leren ze dat hun kinderen ook niet te ontwikkelen.

 

Kun je nagaan welke wonden en trauma’s zijn doorgegeven op de generaties van nu vanuit:

  • Het vermoorden en verbranden van heksen
  • Vikingen die vechten en plunderen
  • De oorlogen die zijn geweest en waar ze je nu nog steeds mee voeren wanneer je het nieuws gaat volgen
  • ...wat nog meer voor trauma's (zo klein als groot) echtscheidingen, ruzies et cetera...

 

Kijk wanneer jij niet bewust aanwezig bent in je lichaam en niet luistert naar je gevoel, kunnen bv news/tv en andere media en mensen je mood bepalen met alleen al alle ellende die je ziet op het nieuws..

 

Wanneer je weet hoe manifestatie werkt weet je ook dat je hersenen niet weten wat echt en nep is en het beeld in wat jij denkt dat waar is de realiteit wordt. Visualisatie is een groot onderdeel van manifestatie. Wonden worden dus doorgeven van generatie op generatie door trauma dat is opgelopen vanuit eerdere gebeurtenissen. De enige manier om dit op te lossen is door te gaan voelen, maar vooraf BEWUSTWORDEN er van.

 

Wij bestaan uit energie en trauma is vastzittend energie.. een emotie is energie in motie (energie in beweging) wanneer we stoppen met huilen, lachen, gapen, schudden (bewegen), zweten, dan stoppen we niet de trauma of de wond, maar we stoppen de releasing er van. Het loslaten ervan.. wanneer je een wond zou willen helen zou je het dus moeten voelen en het uit je lichaam laten gaan. 

 

Door trauma ontstaan beperkingen zie blog beperking.. kijk blog emotionele intelligentie of blog uiten. Of nog mooier lees gewoon alle blogs en de gehele site om te ontwikkelen en wakker te worden van het leven dat jij hebt gecreëerd en hoe je het kan veranderen. Weet je bent niet verantwoordelijk voor alles wat er voor jou is gebeurd en wat er op jou is geprogrammeerd (al kies je wel het leven dat je wil leven om te ervaren dat je wil ervaren, maar dat is een ander verhaal) je bent wel verantwoordelijk voor hoe jij er mee omgaat en hoe jij je leven invult. Jij bent verantwoordelijk voor een alles in je eigen leven! dus wees geen slachtoffer, maar weet dat je het leven zelf creëert! En dus ook elk moment het kan veranderen! De keuze is aan jou en dat lieve mensen is vrije wil.

Reactie schrijven

Commentaren: 0