De sessie

Bij een heling mag je gewoon rustig gaan liggen, leg ik mijn handen op bepaalde plekken van je lichaam, omdat het op die plek nodig is. Ik raak je lichaam niet de hele tijd aan, omdat ik werk met de energie. Mocht je vragen hebben is er ruimte om deze te stellen voor of na de sessie. Soms tijdens de sessie, mocht dit nodig zijn.

 

De duur van een sessie is verschillend en varieert van 45min tot een uur. 

Afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik werk met energie en niet met tijd. Mocht je meer nodig hebben zal het langer duren en heb je minder nodig dan stop ik. Je krijgt wat je nodig hebt en forceren werkt averechts. Daarnaast werkt de heling altijd nog door. 

Voor en na

Voor de helingsessie is het aangeraden om geen alcohol te nuttigen en of drugs te gebruiken. Ook is het wenselijk fysiek niet al te zwaar werk te doen. In principe kun je alles doen, maar wanneer jij bijvoorbeeld heel intens gaat sporten, heb je al veel energie verbruikt en je kan je energie beter gebruiken om te helen. Het beste is gewoon lekker water te drinken de dag van de sessie en jezelf fysiek niet te veel te belasten.

 

Belangrijk na een helingssessie is dat je rust neemt en veel water drinkt (Ik adviseer gezuiverd of afgekookt water). Een heling werkt altijd nog door na de sessie, omdat er energie los is gekomen. Het kan dus zijn dat je na (of tijdens) een heling moe bent of dat er emoties omhoog komen. Dit is normaal, een emotie is energie in beweging. Ik adviseer dan ook om jezelf tijd en ruimte te geven na (en tijdens) een sessie. 

 

Maak een afspraak met Heling in de praktijk met behulp van Setmore