Energiewerk

Onlangs ben ik begonnen met energiewerk, een stukje heling in de praktijk.

 

Onder 'wie o wie zijn we' zijn wij had ik al een stukje geschreven over wie ik ben. Mocht je dit niet hebben gelezen zal ik mij hier nogmaals voorstellen en er iets dieper op ingaan in wat ik doe. 

Mijn naam is Thea.

In 2019 ontmoette ik mijn tweelingziel en in 2021 toen wij echt contact met elkaar kregen begon mijn ontwaking/helingsproces. 

In dit proces kwamen er gevoelens/ emoties en triggers naar boven die ik mijn hele leven lang had weggedrukt/ onderdrukt en werd ik mij steeds bewuster van wie ik ben. 

In dit proces heb ik geleerd om met energie te werken en dit begon in eerste instantie met mijn eigen energie, mijn eigen healings journey. 

 

Ik ben altijd al gevoelig geweest, maar wist nooit hoe ik er emotioneel voor mezelf kon zijn en wat dit überhaupt was. Ik begon te schrijven in waar ik doorheen ging, waar ik mij bewust van werd en wat ik emotioneel en lichamelijk aan het verwerken/ loslaten was of beter gezegd aan het helen was. 

 

Ik leerde om met mijn eigen energie aan mijn chakra's te werken, energie te voelen en los te maken met mijn handen. Energie hoort in beweging te zijn en hoort te vloeien. Vaak zijn het dan ook je gedachten, attachments, geloofsovertuigingen die blokkades in je energieveld vormen. Dus waar we aan mogen werken in onszelf. 

 

'Helen is een belangrijke stap naar het openen van je hart,

de liefde voor jezelf en de groei van je eigenwaarde, 

zodat jij je authentieke jij kan zijn en in je kracht kan gaan staan'

 

Energie losmaken is wat ik doe, waardoor negatieve energie je veld/lichaam kan verlaten. Daarnaast geef ik tools om je nervus system te resetten, zodat je lichaam leert te ontspannen, jij je gevoelens leert te voelen, je leert te luisteren naar jezelf en je zelfhelend vermogen versterkt. Een heling vergroot je bewustzijn, versterkt je zelfhelend vermogen en brengt je dichter bij je natuurlijke staat van zijn. Na elke heling stijg je in frequentie, omdat je negatieve energie hebt losgelaten, waardoor het makkelijker wordt om gedragingen en patronen te veranderen die jou niet meer dienen.

 

Afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je voor open staat kun je leren er voor jezelf te zijn. Terug gaan naar de kern is een stap hierin. Weet dat je tijdens elke heling precies ontvangt en loslaat wat je nodig hebt op dat moment. Dit is niet altijd direct zichtbaar, maar weet dat er meer gebeurd dan dat er rationeel te verklaren valt. Het activeert de verbinding met je ziel. Het gaat stapje voor stapje, je ontvangt wat je nodig hebt op dat moment. 

 

Zelf vind ik het fijn om tijdens een helingssessie mijn volledige focus te leggen op de heling zelf en daarbij zo min mogelijk te praten.   

Bij een heling mag je gewoon rustig gaan liggen, leg ik mijn handen op bepaalde plekken van je lichaam, omdat het op die plek nodig is. Ik raak je lichaam niet de hele tijd aan, omdat ik werk met de energie. Mocht je vragen hebben is er ruimte om deze te stellen voor of na de sessie. 

 

Een heling sessie van ongeveer 45 min 

Een heling sessie van ongeveer 90 min 

Een heling rug massage van ongeveer 30 min 

 

Afhankelijk van wat je wil en nodig hebt. Ik werk met energie en niet met tijd. Mocht je meer nodig hebben zal het langer duren en heb je minder nodig dan stop ik. Je krijgt wat je nodig hebt en forceren werkt averechts. Daarnaast werkt de heling altijd nog door. 

 

Een heling rug massage is met verschillende oliën. 

 

Belangrijk na een helingssessie is dat je rust neemt en veel water drinkt (Ik adviseer gezuiverd of afgekookt water, maar dat is aan jou). Een heling werkt altijd nog door na de sessie, omdat er energie los is gekomen. Het kan dus zijn dat je na een heling moe bent of dat er emoties omhoog komen. Dit is normaal, een emotie is energie in beweging. Ik adviseer dan ook om jezelf tijd en ruimte te geven na een sessie. 

 

Mijn helingssessies doe ik in Groningen. Mocht je geïnteresseerd zijn, meer info willen of een afspraak willen maken stuur dan een mailtje naar Info@wakkertje.com of vul het onderstaande contactformulier in en ik neem dan contact met jou op om je vraag te beantwoorden of om een afspraak in te plannen. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.