Energiewerk

Onlangs ben ik begonnen met energiewerk, een stukje heling in de praktijk.

Maak een afspraak met Heling in de praktijk met behulp van Setmore

Onder 'wie o wie zijn we'  had ik al een stukje geschreven over wie ik ben. Mocht je dit niet hebben gelezen zal ik mij hier nogmaals voorstellen en er iets dieper op ingaan in wat ik doe. 

 

Mijn naam is Thea.

In 2019 ontmoette ik mijn tweelingziel en in 2021 toen wij echt contact met elkaar kregen begon mijn ontwaking/helingsproces. 

In dit proces kwamen er gevoelens/ emoties en triggers naar boven die ik mijn hele leven lang had weggedrukt/ onderdrukt en werd ik mij steeds bewuster van wie ik ben. 

In dit proces heb ik geleerd om met energie te werken en dit begon in eerste instantie met mijn eigen energie, mijn eigen healings journey. 

 

Ik ben altijd al gevoelig geweest, maar wist nooit hoe ik er emotioneel voor mezelf kon zijn en wat dit überhaupt was. Ik begon te schrijven in waar ik doorheen ging, waar ik mij bewust van werd en wat ik emotioneel en lichamelijk aan het verwerken/ loslaten was of beter gezegd aan het helen was. 

 

Ik leerde om met mijn eigen energie aan mijn chakra's te werken, energie te voelen en los te maken met mijn handen. Energie hoort in beweging te zijn en hoort te vloeien. Vaak zijn het dan ook je gedachten, attachments, geloofsovertuigingen die blokkades in je energieveld vormen. Dus waar we aan mogen werken in onszelf. 

 

'Helen is een belangrijke stap naar het openen van je hart,

de liefde voor jezelf en de groei van je eigenwaarde, 

zodat jij je authentieke jij kan zijn en in je kracht kan gaan staan'

 

Energie losmaken is wat ik doe. Ook wel genoemd trauma releasing. Energie hoort te flowen en hoor je niet vast te houden in je lichaam. Wanneer je energie vasthoudt in je lichaam creëer je blokkades. Wanneer je blokkades hebt in je lichaam probeert je ego (je beschermingsmechanisme) je te beschermen waardoor jij je gevoel minder voelt. Vaak heb je allerlei beschermingsmechanismen opgebouwd om niet te voelen wat je ooit hebt gevoeld en niet wist hoe je dit moest loslaten. Door blokkades in je lichaam creëer je lichamelijke klachten. elke lichamelijke klacht verteld jou dus iets en is daar zodat jij hier naar gaat kijken en dit kan gaan loslaten, zodat je het leven kan gaan leven in je natuurlijke staat van zijn, in balans. Daarnaast geef ik tools om je nervus system te resetten, zodat je lichaam leert te ontspannen, jij je gevoelens leert te voelen, je leert te luisteren naar jezelf en je zelfhelend vermogen versterkt. Een heling vergroot je bewustzijn, versterkt je zelfhelend vermogen en brengt je dichter bij je natuurlijke staat van zijn. Na elke heling stijg je in frequentie, omdat je vastgehouden energie hebt losgelaten, waardoor het makkelijker wordt om gedragingen en patronen te veranderen die jou niet meer dienen.

 

 'Iedereen heeft een zelfhelend vermogen en iedereen kan dat zelfhelend vermogen vergroten door te leren naar zichzelf te luisteren'

 

Afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je voor open staat kun je leren er voor jezelf te zijn. Terug gaan naar de kern is een stap hierin. Weet dat je tijdens elke heling precies ontvangt en loslaat wat je nodig hebt op dat moment. Dit is niet altijd direct zichtbaar, maar weet dat er meer gebeurd dan dat er rationeel te verklaren valt. Het versterkt de verbinding met je ziel en je lichaam. Het gaat stapje voor stapje, je ontvangt wat je nodig hebt op dat moment. 

     

Bij een heling mag je gewoon rustig gaan liggen, leg ik mijn handen op bepaalde plekken van je lichaam, omdat het op die plek nodig is. Ik raak je lichaam niet de hele tijd aan, omdat ik werk met de energie. Mocht je vragen hebben is er ruimte om deze te stellen voor of na de sessie. Soms tijdens de sessie, mocht dit nodig zijn.

 

Tijd van een helingssessie is verschillend en varieert van 45min tot een uur. 

Afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik werk met energie en niet met tijd. Mocht je meer nodig hebben zal het langer duren en heb je minder nodig dan stop ik. Je krijgt wat je nodig hebt en forceren werkt averechts. Daarnaast werkt de heling altijd nog door. 

 

Belangrijk na een helingssessie is dat je rust neemt en veel water drinkt (Ik adviseer gezuiverd of afgekookt water). Een heling werkt altijd nog door na de sessie, omdat er energie los is gekomen. Het kan dus zijn dat je na (of tijdens) een heling moe bent of dat er emoties omhoog komen. Dit is normaal, een emotie is energie in beweging. Ik adviseer dan ook om jezelf tijd en ruimte te geven na (en tijdens) een sessie. 

 

De kosten van mijn helingssessies zijn 125 euro. De sessies zijn in Groningen. Heb je liever dat ik bij jou thuis kom dan kan dit in overleg. Mocht je geïnteresseerd zijn, meer info willen of een afspraak willen maken stuur dan een mailtje naar Info@wakkertje.com of vul het onderstaande contactformulier in en ik neem dan contact met jou op om je vraag te beantwoorden en of om een afspraak in te plannen. Direct een afspraak plannen kan via Book now.

 

Maak een afspraak met Heling in de praktijk met behulp van Setmore

Let op: onderstaande contactformulier verwijst door naar de mail, Om een afspraak te boeken kan dit via het contact formulier. Om gelijk een afspraak te boeken kunt u drukken op de button Book now.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.