Datadown

Doe jij mee met de datadown? 

 

Vanaf april wil een vriend van mij zoveel mogelijk mensen oproepen om mee te doen met een datadown. Dit houdt in dat we met zijn allen een week lang onze smartphone neerleggen en onze wifi uitschakelen. Dit omdat de overheid en degenen die controle hebben over de overheid via onze smartphonen en wifi informatie over iedereen verzamelen om ons onder controle te houden. 

 

Wij leven in een wereld waar ze alles willen digitaliseren en door het digitaliseren willen ze dat wij de controle uit handen geven. 

Het is 1 grote illusie om te geloven dat wij geen controle en macht hebben over ons eigen leven en dat veel mensen volgen in wat er hun wordt verteld te doen. 

 

Onder het mom van door het digitaliseren wordt het makkelijker, door ons verslaafd te maken aan onze smartphones en beeldschermen en door de stralingen van de wifi (die geloof me je echt niet ten goede doet).

 

Zelf (en meerdere mensen om mij heen) ben ik al begonnen met 's nachts de wifi eruit te halen en geloof dat slaapt een stuk lekkerder. Je moest je eens bewust zijn van wat al die stralingen met je doen. 

 

Ook heb ik af en toe een phone-vrije dag, waarbij ik mijn telefoon uitzet en gewoon in het moment leef zonder mijn telefoon, social en of wifi. In het begin even wennen, maar het is oh zo lekker om gewoon eens in het dagelijks leven bezig te zijn met je zelf en echt contact te maken met de mensen om je heen i.p.v. met je neus in je telefoon geboeid afgeleid van de wereld. Weet ook wat het met je ogen doet... om zo maar door te gaan.

 

Nu kun je allerlei excuses gaan bedenken om er onderuit te komen.. zoals 'ik heb het nodig voor mijn werk' of 'mijn kinderen kunnen mij niet bereiken'. Ik heb ook gewoon kinderen en duidelijke afspraken met je kids zijn gewoon te maken hoor. Het is allemaal angst en controle drang en wij hadden toen we jong waren ook gewoon een tijd dat we thuis moesten zijn waarbij je aangaf wanneer je uit huis ging waar je heen ging en wat je ging doen. Voor je werk heb je niet speciaal een smartphone nodig en die email kan ook een dag later toch. Of ben je zo opgeslokt in je werk, dat je werk je hele leven is geworden? Dat je moet werken hoe dat het je is geleerd in het systeem, om te leven is namelijk een andere illusie dat je is wijsgemaakt... Je mag doen vanuit je hart wat je hart je ingeeft om te doen... Maar dat is misschien voor een andere blog om over te schrijven.

 

Wanneer je echt zou willen is alles mogelijk en kun jij je er bewust van zijn dat jij zelf de controle in handen hebt. Je kan volgen en meewerken aan het controle systeem en je kan stoppen en gewoon de stekker eruit trekken. Het is aan jou.

 

Alles begint bij jezelf en met mij zullen er meerdere mensen groeien in het bewust zijn en de controle over hun leven terug nemen. 

Begin eens met 's nachts de wifi eraf om als eerste stap te nemen en wie weet volgt de datadown. 

 

Ben jij bereid om je eigen leven in handen te nemen en durf jij de verandering te zijn die deze wereld nodig heeft?

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'