· 

Programmeringen

Graag wil ik het eens hebben over de programmeringen die de 3D heeft opgezet en waar wij ons bewust van mogen worden. 

 

'Bij twijfel niet doen' (controle), want zo volgt niemand zijn of haar eerste ingeving, omdat je na je eerste ingeving je gedachten toe laat en je gedachten je laten twijfelen. 

 

Televisie in het engels television (tell a vision) ze brainwashen ons met een alles wat ze op de tv laten zien. Kanaal (channel) alles is energie en ze voeren ons met verschillende kanalen. afstandsbediening (remote control) controle op afstand zonder datje het zelf door hebt, want jij houdt de afstandsbediening in je eigen handjes.

 

'Goedemorgen' verwijst naar morgen en haalt je uit het hier en nu moment. ze verwijzen je continu naar het verleden en je hebt het niet eens door. 

 

zo zijn er verschillende woorden die je gebruikt, omdat ze er een ander soort begrip aan hebben gehangen en veel woorden zijn daar van engels.

Bij understand bijvoorbeeld zegt je niet ik begrijp je maar ik sta onder je. Mensen staan er niet bij stil en zijn zich niet bewust van wat ze eigenlijk zeggen omdat ze er een ander begrip aan hebben gehangen, maar ondertussen gebruikt iedereen het wel. Woorden manifesteren, dus weet wat je zegt en wat er uit je mond komt.

 

Wat ik vandaag zag is dat ze een spel hebben gemaakt dat pandemie heet! seriously!? Mensen wijsmaken dat er een pandemie is en er ook nog een spel van maken zodat mensen er plezier in gaan beleven en het gaan manifesteren? 

 

Je gedachten worden realiteit op verschillende frequenties, maar lol halen uit een spel met ziekten? en ook nog weten van hoger af hoe manifestatie werkt.

Mensen geloven het, omdat gedachten realiteit worden en wat jij geloofd wordt jou realiteit. Daarom voeren ze je allerlei angsten en gedachten, zodat het collectief gemanifesteerd wordt. Wanneer mensen het gaan denken geven ze een bepaalde trilling en deze trilling geloofd hun lichaam (vooral angst is iets wat je niet snel loslaat vanuit je lichaam) en wanneer mensen het bij andere mensen gaan zien geloven ze het helemaal (zoals de beelden dat ze laten zien op tv en social media etc).

 

Ik heb het al vaker gezien het filmpje over dat ze mensen hun eigen gevangenis laten bouwen, ze zo brainwashen dat je niks door hebt en ondertussen een gevangene en de bewaker van je eigen gevangenis bent.

Een onbewust en slapend mens zegt namelijk geen nee en zijn zo geprogrammeerd dat ze meedoen met de menigte. 

Dat is het leven dat je leeft wanneer je volgt en die programmering van volgen wordt er al vroeg ingegooid.

 

Gelimiteerde gedachten worden je gevoerd dat je hard moet werken om iets te bereiken. Onzin jij gaat steeds harder werken en ja je gaat veel geld verdienen en klimt hoger op, maar waar is je sociale leven? waar is de tijd met je gezin? De tijd voor je kinderen. Leef je om te werken? of werk je om te leven? werk slimmer, niet harder.

Dan de belachelijk hoge eisen dat ze stellen, gediplomeerd, ervaring en het liefst zo jong mogelijk, waarbij jij bij een sollicitatie er al in stapt dat je niet goed genoeg bent (ga je het dan worden? waarschijnlijk niet). Je denkt dat jij jezelf moet verkopen, maar in feite ben jij goed genoeg zoals je bent en zouden ze blij mogen zijn dat jij überhaupt het werk wil doen. 

 

Wees je bewust van je gedachten, van je woorden die je uitspreekt en van je eigen waarde. Iemand die jou verteld dat je moet doen en het voelt niet goed, daar hoor je niet. Leer voor jezelf te denken en op je eigen gevoel te vertrouwen. 

 

Alles wat je denkt dat zo is, dus wat je is aangeleerd is precies andersom. Denk daar maar eens over na.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0