· 

Waarom je iets doet?

Waarom je iets doet en met welke intentie...

 

Het verschil ligt in met welke intentie je iets doet.. doe je iets vanuit liefde/puurheid of doe je iets vanuit angst? Vaak wanneer we iets doen vanuit angst zijn we bang om te kijken naar wat de geloofsovertuiging achter die angst is, omdat we bang zijn dat het waar is wat we onszelf vertellen wanneer we naar die geloofsovertuiging gaan kijken..

 

kun je eerlijk zijn naar jezelf?

 

Laten we het zo zeggen wanneer jij iets doet vanuit angst en je geloofsovertuiging is dat jij niet waardig bent, durf je vaak niet naar die geloofsovertuiging te kijken en heeft je ego er een heel mechanisme omheen gebouwd om hier niet naar te kijken..

Terwijl wanneer je hier naar gaat kijken, kan ik je zeggen dat je nooit bang hoeft te zijn voor wat je gaat vinden, maar dat het simpelweg de illusie is die jij jezelf hebt opgelegd, omdat je dit ooit zo hebt gevoeld of dit ooit tegen je is gezegd… Wanneer het echt waar zou zijn dat je niet waardig bent dan zou je niet bestaan. Iedereen is waardig, want creatie is waardig en jij bent gecreëerd vanuit creatie, vanuit de puurheid van creatie het zelf.

 

Eerlijkheid naar jezelf is een must..

Er zijn tools in het leven die je kunt gebruiken om het level van high vibration te voelen, maar dit is alleen een catalyst naar hoe jij je kunt voelen, in werkelijkheid heb je niks uit jezelf nodig om je high vibrational te voelen en om high vibrational te zijn. Dat is net zoals met bijvoorbeeld kruiden.. Een alles wat er in de natuur groeit kunnen wij gebruiken voor ons hoogste en puurste potentie als tool, maar je hebt het niet nodig want het is de spiegel naar jou van wat jij in jezelf en voor jezelf al bent en kan bereiken/openen in jezelf.

 

Je bent een zelf helend vermogen, je bent overvloedig en je bent puur licht en liefde.. niks van iets is extern en alles is intern. Je hoeft jezelf alleen maar open te stellen voor de hoogste potentie in wie/wat jij daadwerkelijk bent.

 

Dat is je eigen licht naar binnen laten. 

Het licht laten schijnen van jezelf door je hele being.. Wanneer het hart geopend is en de voortvloeiende abundance van jouw gehele zijn kan vloeien, zal het licht schijnen. Het zijn de gedachten in wat jij jezelf hebt wijsgemaakt in wat jij denkt dat realiteit is. Der is niks of niemand die je stopt, blokt, iets van je neemt of wat dan ook... Jij bent degene zelf die dit laat gebeuren omdat je denkt dat dit waarheid is. Je geboorte recht is dat je een overvloedig leven vol liefde en vervulling kan leven.. Het is aan jou of jij jezelf hiervoor opent.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0