· 

Innerlijke rust

Vanmorgen was ik lekker mijn yoga stretch oefeningen aan het doen en werd ik afgeleid door een vlieg. Wat eerst een afleiding was en ik probeerde te doen alsof het er niet was, werd een irritatie. Natuurlijk kon ik niet doen doen alsof het er niet was. Iets waarbij je doet alsof het er niet is, gaat zich duidelijker kenbaar maken. 

 

Ik bleef doorgaan met mijn yoga en ineens besefte ik mij dat mijn irritatie er gewoon mag zijn en dat ik het mag laten zijn, die vlieg mocht er zijn, ik mocht de situatie gewoon accepteren en dat daarom deze vlieg hier op dit moment was. Deze vlieg had ik gemanifesteerd om dit gevoel naar boven te brengen, zodat ik mij bewust werd van mijzelf en dit stukje in mezelf mocht gaan loslaten. 

 

wat er toen gebeurde kan ik je vertellen is dat ik mijn gevoel gewoon accepteerde en ik tegen mezelf zei "alle gevoel dat hierbij omhoog wil komen sta ik toe en mag er zijn" 

Ik ging door met mijn yoga en was me zeer bewust dat de vlieg over mijn armen liep, om mijn hoofd vloog en dat het er niet 1 was, maar er waren 2. Het werd een deel van mijn yoga en meditatie.

 

Omdat ik mij bewust werd van de les hierin en mijn gevoel toe liet, werd ik rustig vanbinnen en kreeg ik zelfs compassie en waardering voor de situatie en dus de vliegen. 

 

Iets wat je irriteert kan zo ineens je beste vriend zijn/worden.

 

Het is eigenlijk zo mooi hoe de wereld in elkaar zit en hoeveel je kan leren van elke situatie. Dat je kan inzien dat je elke situatie aantrekt voor jou en door jou om zo in jezelf te kijken, delen van je zelf kan loslaten, je gevoel en jezelf leert te accepteren en een dankbaar kan zijn voor elke situatie. 

 

Welke situaties trek jij aan die jouw irriteren en geef jij je kracht daaraan weg, houd jij het in stand of neem jij je kracht terug en kan je het accepteren zodat je jezelf innerlijke kan leren geven? Zie je de les in alles? 

 

You created your outside world, so you can look inside yourself and master innerpeace.

 

'Daar waar je in jezelf oké bent,

valt de buitenwereld op zijn plek'

 

Ps: Wat er met de vliegen zijn gebeurd? 1 is zelf naar buiten gevlogen toen ik de achterdeur open had en de ander zit naast me op de bank en geef ik een glimp van dankbaarheid terwijl ik dit lachend schrijf.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0