· 

Ik hou van jou

Ik hou van jou, de 4 woorden waar een ieder zo naar denkt te verlangen. 

Liefde.

 

Maar wat betekent eigenlijk liefde en de woorden ik hou van jou.

Ik hou van jou betekent in mijn ogen simpelweg dat je het gevoel lekker vind wanneer je bij iemand bent. 

Maar ook dat is jouw gevoel, alles is jij. 

 

De woorden ik hou van jou kan iemand zeggen, maar wat ze dus eigenlijk zeggen is 'ik vind het gevoel lekker dat ik heb wanneer ik bij je ben, je zie, je hoor, je voel' of wat dan ook. 

 

Liefde is te voelen in je eigen wezen, je eigen zijn, je eigen licht. 

Wanneer je de liefde voor jezelf niet bezit, kun je niet oprecht lief hebben, maar je kan de oprechte liefde van een ander ook niet ontvangen. 

Hoe voel je iets wat je voor jezelf nog niet hebt geopend? Vaak triggert zoiets wanneer iemand in je bijzijn is en je zijn of haar ziels liefde of licht voelt. 

 

Je beschermingsmechanismen komen naar boven, want oh stel je voor dat liefde echt tot je doordringt en je het opent in jezelf. 

De liefde waar een ieder naar verlangt in zichzelf is alleen te voelen en kun je alleen ontvangen en oprecht geven, wanneer dit in jezelf stroomt. 

De autoriteit en het respect, de waardering die zich voor jezelf en in jezelf ontwikkeld is te voelen en te zien voor een ieder die in je bijzijn komt. 

 

de meesten weten niet hoe ze met licht, respect en liefde moeten en of kunnen omgaan simpelweg omdat het in hunzelf is geblokkeerd. Beschermingsmechanismen zijn zo hoog opgebouwd dat het alleen maar triggert wanneer je licht hun raakt. 

 

Liefde gaat zo diep als hoe diep je jezelf lief hebt. Met een open hart leven is een frequentie, een openheid, een respect, een waardering en een flow van liefde en leven. Daar waar jij houd van het leven zal het leven van jou houden. Verbinden is eenheid en wordt bereikt wanneer de verbinding in jezelf er is. Alles is 1 en liefde kent geen angst, het is vrij, oneindig, vol acceptatie, respect en waardering. Vol compassie en passie, het stroomt door je gehele wezen en raakt iedere cel van je zijn. Het vervult je, het straalt en weet zijn of haar waarde. 

 

Het is niet daarbuiten, het is hierbinnen, de warmte in jezelf, de kracht in jezelf, het is je levenslust, je creatie, het zit in je hart, met heel je zijn. 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0