· 

beperking

Het leven met een beperking.. Wat is dat en hoe ontstaat het? 

Beperkingen zijn in mijn ogen geen beperking, maar juist een zegen! Je leert hier van zoveel over jezelf en over liefde. Vaak ervaren mensen het als zwaar, maar je kunt dit omdraaien en de rust in jezelf vinden. Het leven gaan leven vanuit het hart, het contact en de verbinding.

 

Je creëert wat je bent vanbinnen en jouw kind is een reflectie van jou.

Dan kun je denken, maar ik kies er toch niet voor om een kind met een beperkingen te creëren, nou eigenlijk dus wel! misschien niet bewust, maar wanneer je het leven hier op aarde gaat begrijpen, snap je dat alles wat zich in je realiteit afspeelt, jij zelf creëert.

 

Je kind is een creatie van jou! 

Ik zal een voorbeeld noemen en het uitleggen. Wanneer jij wonden en leegtes in jezelf draagt waar jij naar mag kijken in jezelf en dat niet doet voordat jij aan kinderen begint, creëer jij een kind dat deze wonden/leegtes/geloofsovertuigingen reflecteert naar jou, zodat jij leert dit liefde te geven. lukt het jou niet deze liefde te geven aan jezelf voordat jij aan kinderen begint, dan geef jij dit dus door aan de volgende generatie en leer jij zo liefde te geven alleen dan aan het kind, onbewust leer je alsnog je les, alleen niet op de manier hoe dat je het zou willen en geef je alsnog verder door aan je kinderen. 

 

Vaak blijft dit zich generatie op generatie doorgeven. 

Waar jij een zwaar leven hebt gecreëerd voor jezelf, hang je vaak in slachtoffer rol... Waarom ik? waarom overkomt mij dit? 

Waarom heb ik een kind op de wereld gezet dat zo is en vaak wil je ego zich dan ook nog weer bewijzen in van ik kan het wel! en begin je aan een 2e kind wat de volgende reflectie is van jou  en zo geef je maar door en geef je maar door. 

 

Jouw kind is een weerspiegeling van wat zich afspeelt in jou!

Zogenaamd beperkte kinderen of kinderen met een ziektebeeld worden gecreëerd door wat zich afspeelt in jou, zodat jij aan jezelf gaat werken.

 

Jij creëert elke energie die je in je draagt! Een ieder creëert alles zelf.

Beperkingen bestaan daarom niet. Een ieder is wie hij of zij is en wanneer men zichzelf kan liefhebben, helen, waarde creëert in zichzelf, het hart opent voor zichzelf en de verantwoording draagt voor zijn of haar eigen leven is en kan het geen beperking zijn. Het is een beperking wanneer jij het een beperking noemt, het is alleen zwaar wanneer jij het zwaar noemt, het is juist een ontwikkeling van de mensheid, het empathische vermogen, de reflectie van zelf, de heling en het leven vanuit het hart! 

 

Kijk in jezelf en zie jezelf, de wonden, leegtes en gelimiteerde gedachten die zich in jou afspelen, leer jezelf lief te hebben.

 

Alles geeft zich door generatie op generatie net zolang totdat er iemand stopt en in zichzelf gaat kijken, zodat er iets anders wordt gecreëerd.

 

Even om terug te komen op de benaming beperking.. Het in het hokje geplaatste benaming van iemand dat in het oog van wat in de samenleving is gecreëerd in wat niet normaal is.

Wat is dan normaal? er bestaat geen normaal, abnormaal of wat dan ook. Het is een gecreëerd verzinsel om ergens iets een plekje te geven en om de verbinding van de mensheid verder uit elkaar te drijven. 

 

iedereen probeert in wat in de ogen van de sociale samenleving normaal lijkt, normaal te zijn, met wat daarbij onderdrukkingen creëert en schaamte of alle andere gevoelens die daarbij ontstaan. er is niet 1 iemand anders dan anders. Alles is een reflectie van ons en hoe wij ons voelen als mensheid vanbinnen. Waar we aan mogen werken in onszelf en niet om een ieder in een hokje te plaatsen, maar om juist te houden van onszelf, hoe dat we ook zijn.

 

Elkaar te respecteren, lief te hebben en met elkaar te kunnen leven in verbinding. Kijk daarom in jezelf, wat speelt zich af in jou? Leer jezelf onvoorwaardelijke liefde te geven, leer je hart te openen, je blokkades op te heffen en de levensenergie van je prachtige jij weer te laten stromen. 

 

Reversing van een zwaar leven naar een licht leven is voor een ieder mogelijk en heling is al gaande, wanneer jij in jezelf durft te kijken. Jij creëert alles zelf! laat deze zin eens heel goed en diep inwerken op je bewustzijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0