Hier&nu

Ik rijd weg, op weg naar mijn werk. En ondanks dat ik best wel mindfull bezig ben lately, voelde ik ‘het gevaar’ dat mijn ratio volop aan het werk was met van alles en nog wat. Vol waarvan? Kan ik me niet eens herinneren! Wat erg denk ik dan nu…dus dat is weer een bevestiging dat het hoogstwaarschijnlijk niet genoeg waarde had om je brein ermee op te zadelen. Gedachten zijn vaak emotie geladen en daardoor beladen of zelfs ballast. Natuurlijk mag je wel plannen en over dingen nadenken, daarvoor is onze ego ingesteld. Alleen is balans een dingetje…zoals met zoveel.

 

Maar om verder te gaan met mijn beleving vandaag; Aangezien ik niet kan herinneren waar mijn brein het zo druk mee had, weet ik wel dat ik pas bewust werd en in het hier&nu zat toen ik mijn auto had geparkeerd en uitstapte. Te laat dus, want ik zou nog iets afleveren bij mijn zus! Enfin, nogmaals..weer een bevestiging om te oefenen want oefenen baart kunst en wat is het nodig om dit kunstje en meer als mens te kunnen dragen. Ik ga het maar weer eens proberen…Bon Voyage! STOP THINKING, just be.

Reactie schrijven

Commentaren: 0