· 

Ouder worden

Dit is hoe je ouder wordt..

 

Ergens hier op de site staat al geschreven dat woorden spreuken zijn. 

Alles is energie, je gedachten worden je realiteit, wat je uitspreekt breng je de wereld in en creëer je. Wanneer je daar een kaars bij aansteekt en chant oftewel danst en zingt, versterkt hetgeen wat je uitspreekt. 

 

Wat je uitspreekt met blijheid en enthousiasme versterkt elkaar dus.

 

En ondanks dat tijd niet bestaat en wij in een altijd eeuwig hier en nu moment leven.. zijn wij geprogrammeerd om te geloven dat tijd bestaat en dat wij ouder worden.

 Bij elke verjaardag dat wij vieren versterken wij dit! Door te vieren dat we ouder worden, steken er een kaarsje bij aan, zingen, dansen, eten lekkers en noem het maar op. 

 

Ik kan je zelfs zeggen ook al vier je het niet, je staat er wel bij stil dat je ouder bent geworden op je verjaardag, al is dat niet de realiteit!

 

Ja, ons lichaam veranderd.. Je lichaam vernieuwd zichzelf in cellen.

 

Gooi daar ook nog eens alle chemische troep bij die wij binnen krijgen en deze vernieuwde cellen worden behoorlijk tegengehouden en gaan in kwaliteit achteruit.

Met troep bedoel ik.. suiker, vlees, alle niet biologisch voedsel, voedsel van uit de supermarkten, brood, tafelzout, kraanwater, vrije radicalen (in al onze producten).. Tandpasta, shampoo, douchegel, deo, zonnebrandcrèmes en ja mensen zelfs baby producten.  

 

Hierdoor is ons kwaliteit van leven en de levensduur van ons werkelijke bestaan behoorlijk achteruit gegaan!

 

Doordat wij in tijd geloven verouderd ons lichaam en vaak zijn we onbewust ook veel in de toekomst bezig en in het verleden, zonder in het hier en nu moment aanwezig te zijn. Zijn afgeleid in onze telefoons en beeldschermen en krijgen nauwelijks mee wat er om ons heen gebeurd. Laat staan wat er in onszelf en met onszelf gebeurd!

Reactie schrijven

Commentaren: 0