· 

kun jij denken voor jezelf?

School leert jou te denken om in het systeem te passen, je word geprogrammeerd om te denken op de manier hoe dat hun willen dat jij denkt. 

Denk voor jezelf. 

 

Wat heeft jouw lichaam nodig? Proteïne of mineralen? Je botten hebben calcium nodig.. je bloed ijzer.. je hersenen en zenuwen fosfaat, magnesium, kalium etc.. wat zijn dit? Mineralen toch? 

 

Daar komt bij, hoe komt de koe aan zijn proteïne? De koe eet gras om aan zijn eiwitten te komen. Als een dier uit de natuur zijn proteïne haalt, waarom heb jij het dier dan nodig om aan je proteïne te komen? Omdat het systeem zegt dat je het dier nodig hebt?

Waarom eet je niet alleen hetgeen waar deze voeding inzit i.p.v. dat je eerst het dier het laat eten en jij daarna het dier eet om zo deze voedingstoffen weer vanuit het dier kan verkrijgen? Waarom eet je het dier dat zijn voedingstoffen verkrijgt vanuit de natuur om zo de voedingstoffen te verkrijgen die jij ook direct vanuit de natuur kan verkrijgen? proteïne oftewel eiwitten zitten in peulvruchten, tofu, noten zoals pinda's, amandelen, pistachenoten, cashewnoten en gewoon wat de natuur te bieden heeft zoals bonen, kidneybonen, champignons, mais, spinazie, asperges, artisjok, spruiten, broccoli, bessen, avocado's, bananen, mango en aardbeien. 

 

Jij bent geprogrammeerd om te geloven dat je het dier nodig hebt voor je lichaam, maar niks is minder waar. Door het vlees krijg je parasieten etc in je lichaam omdat ons lichaam en verteringsstelsel is gemaakt om planten, fruit etc te verteren en niet om vlees te verteren. 

 

Deze parasieten en schimmels leven op suiker etc waardoor je gaat hunkeren naar suiker. Je vernietigd je lichaam ermee. 

Je lichaam is niet gemaakt om ziek te worden, je maakt het ziek met voeding wat niet is gemaakt voor je lichaam. 

Door je gedachten die in jou geprogrammeerd zijn in wat jij geloofd. 

 

Kun jij denken voor jezelf of laat jij het systeem voor jou denken. Gebruik jij je hersenen om voor jou te denken of laat jij jouw gedachten je overnemen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0