· 

Wat het ego wil

Denken mensen dat wat het ego wil.. dat niet belangrijk is? 

 

Je hebt het ego juist gekregen hier op aarde.. wat het ego wil is zich veilig en geborgen voelen en dat is iets wat een ieder ook verdiend. Het is wat je in je kindertijd of ergens tijdens je leven hebt gemist en dat is de wond waar je doorheen mag werken. Wanneer jij dit hebt gemist, ga je er onbewust naar opzoek en trek je situaties aan waarbij je je niet veilig en geborgen voelt. Dit is om jou te laten zien dat het een geloofsovertuiging is dat je hebt opgebouwd en een spiegel naar waar je aan mag werken in jezelf. Je bent al compleet en je bent niet onveilig, het is iets wat jij hebt gecreëerd en ook elke keer op die manier het zal ervaren, net zolang totdat je die wond en gelimiteerde gedachte oplost in jezelf. Dat deel mag je loslaten, zodat jij je weer veilig en geborgen voelt. 

 

Alles wat je hebt gemist en elke wond die je in je draagt trek je opnieuw aan en word je door getriggered (door geraakt) om in jezelf te gaan kijken en dat deel in jezelf gaat oplossen. Welke situaties blijf jij aantrekken? Wat zijn jouw triggers? Welke wond draag jij nog in jezelf, in waardoor jij je leeg voelt en niet gelukkig?

 

Helen is elke keer dezelfde gebeurtenis aankijken en zijn met wat is,

net zolang totdat je er mee kan zijn zonder dat het je overneemt.

Hier kun je je optrekken in bewustzijn 

en groeien tot de liefde voor jezelf in waaruit je bestaat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0